Buralar karışıyor vaziyet alın :D
Eyvah! Muharrem İnce'nin bir açık oturumda salondan çıkan izleyiciler mi olmuş?
Buralar karışıyor vaziyet alın :D
Oğuzhan Uğur'un programı olan Mevzular Açık Mikrofon programında kendisine soru soran bir izleyiciye "SenFetocusun" diye azarlamış ve izleyiciler salonu terk etmiş! Siz Sayın İnce'nin bu davranışını nasıl karşılıyorsunuz?

( bir son dakika haberi daha çok ilginç"Özel helikopter ile 25 Mart gece saat,03.40'ta Saraya gitmiş) artık bilemiyorum midem alt üst oldu sizlerin düşüncelerini merak etmekteyim?
Bu adamın da yüzünü göresim gelmiyor. Bir insan bu kadar rezil etmez kendisini. Önce CHP ye yanaştı bakti olmuyo üçüncü bir yolunuz var memleket partisi deyip duruyor. Ben anlamıyorum bu adamın tavırlarını. Çok aşırı agresif bi görüntüsü var konuşmaları da hep o yönde.
açık oturumu izleyeceğim ki Vekil İnce ile yakın beraberliğim de vardı zamanında Vekil olduğu şehirde yaşıyordum ancak şu anda o o değil başka birisi :(
1. Aday olmayacakti ne olursa olsun aday olmayacakti. İkincisi CHP sana milletvekili teklif etti gene gelmedi. Üçüncüsü şu kadar oy alacağım diyor imkansız ilk seçimde baraj altı
Çok haklısınız, bir soru da benden
olamayacak ama hadi Cumhur başkanı seçildin ama partin baraj altında kaldı, topal ördek olmayacakmı?
Aynen öyle parlemento sende olmayacak sen seçilmiş olcan topal ördek olacak
Zaten depremin 40. Günü dolmadan dans etmesiyle gündem olmuştu. Tek yaptığı iş şov. Bu adama oy falan verilmez
işte bir doğru cevap daha sağolun
Buna oy vermezdim ben. bazen ne yaptığını bilmiyor ya da güven vermiyor gibi.
çok haklısın paşam benim
Cevap
1Cevap
Saçmalamış, köşeye sıkışınca bir insanın ilk yapacagi şey karşısındakine pislik atmaktır hele de söz konusu kişi politikaciysa..
seçime kadar daha çok testi kırılır
çok haklısınız, velakin çok üzüldüm
İnce zaten saman alevli bir adam. muhalefetin başında oturması gereken tek adamdı bence. Devlet yönetmek ayrı parti yönetmek ayrı. herkes ne yazık ki bulunduğu yere layık olamıyor.
beni en çok hırpalayan kendisi ile vekil olduğu dönemde olan yakınlığımız, ve bu o o değil bu başka birisi
Chp ye verin gitsin ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?