Cevaplarınızı bekliyorum
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Sinan Ogan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erdoğan ülkeyi bitirme, yok etme aşamasına getirdi. Cumhuriyet tarihimizin tüm kazanımlarını 3 kuruş paralara peşkeş çekerek sattı ve çoğuda arkasında israil sermayesi olan şirketlere. Seka dan Sümerbanka, madenlerimizden limanlarımıza kadar... Bu da yetmedi dış borcumuzu 550 milyar dolara çıkarttı. Bu da yetmedi ülkede eğitimi ve liyakatı bitirdi, ordumuzu bitirdi, bağımsız yargıyı bitirdi, demokrasiyi yok etti. Yetti mi? Hayır bunlarda yetmedi. Depremde ilk 2 gün sahaya asker gönderilmedi, göçük altındakiler kendi hallerine bırakıldı, kızılay çadırları ve konserveleri parayla sattı, bir yığın yardım toplandığı halde iç işleri bakanı çıkıp milletten çay, şeker ve don istedi, Ülkemize 10 milyondan fazla suriyeliler başta olmak üzere kaçak sığınmacı doldurdu, ülkemizin demografik yapısını bozdu. Suriyeliler için harcanan paranın üçte biriyle şu an tüm depremzedelere ev yapılırdı...
Maalesef daha hala ona oy vereceğini söyleyenler var...
Yahu bu kadar mı nefret ediyorsunuz kendi ülkenizden?
Algıcı dümbüklere cevaben :
CHP ile Hdp birlikte değil. Hdp ittifaka dahil olmadı.
Emek ve Özgürlük İttifakı adında başka bir ittifakın içinde yer alıyor.
Millet İttifakına dışardan destek vermesi bekleniyor ama o bile kesin değil çünkü destek açıklaması yapmadılar henüz.
21 yılda iktidardalar ve şu an gelipte şunu yapacaz bunu yapacaz diyemiyorlar, tek yaptıkları yalan iftira ve algı operasyonları.
Ayrıca sürekli hdp ile birlikte olan onlardı. Öcalanın kardeşini trt ye çıkarıp kendileri için oy istettiler.
Bak hdp demiyorum direk terör örgütü pkk nın kurucusu olan terörist başı öcalanın kardeşi diyorum
Sinan oğan 🇹🇷🤘
Cevap
2Cevap
Pkk ile kol kola gezen, fetöye her fırsatta ışık yakan KK ya oy mu atılır
Hüloggcular beklediğimden iyi gidiyor. şu an %45
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar