Oyunuzu kime vermeyi düşünüyorsunuz? Oy verme sebebiniz nedir?
Recep Tayyip Erdoğan
Muharrem İnce
Kemal Kılıçdaroğlu
Sinan Oğan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Oyunuzu kime vermeyi düşünüyorsunuz? Oy verme sebebiniz nedir?
Tabi ki kk rte ye oy zaten yok Sinan Ogan zaten kazanacağını sanmıyorum ince ise bence başarılı ama kendini boş yere harcıyor gereksiz inst peşinde başka da bir şey değil şu anda isteseydi istemeseydi kk vereceğim tek çare demokrat dedem
Niye boş yere harcasın kemal 5 yıl içinde sıvarsa ince bi sonraki seçime güçlenerek gelebilir. Bkz:yerel yönetimlere özerklik vaadi hdpnin aponun özgür kalma süreci başlamıştır sözlerine tepki koyamama aponun heykelini dikeceğiz diyen terör seviciye terörle arasına mesefa koymuş saygın siyasetçi deme ypg terör örgütü değildir deme sıvama ihtimali var ki zamaninda ssk'da yaptığı gibi ince asıl kemal lehine adaylıktan çekilirse kendi kendini harcamış olur.
Erdoğan ülkeyi bitirme, yok etme aşamasına getirdi. Cumhuriyet tarihimizin tüm kazanımlarını 3 kuruş paralara peşkeş çekerek sattı ve çoğuda arkasında israil sermayesi olan şirketlere. Seka dan Sümerbanka, madenlerimizden limanlarımıza kadar... Bu da yetmedi dış borcumuzu 550 milyar dolara çıkarttı. Bu da yetmedi ülkede eğitimi ve liyakatı bitirdi, ordumuzu bitirdi, bağımsız yargıyı bitirdi, demokrasiyi yok etti. Yetti mi? Hayır bunlarda yetmedi. Depremde ilk 2 gün sahaya asker gönderilmedi, göçük altındakiler kendi hallerine bırakıldı, kızılay çadırları ve konserveleri parayla sattı, bir yığın yardım toplandığı halde iç işleri bakanı çıkıp milletten çay, şeker ve don istedi, Ülkemize 10 milyondan fazla suriyeliler başta olmak üzere kaçak sığınmacı doldurdu, ülkemizin demografik yapısını bozdu. Suriyeliler için harcanan paranın üçte biriyle şu an tüm depremzedelere ev yapılırdı.
Maalesef daha hala ona oy vereceğini söyleyenler var. Yahu bu kadar mı nefret ediyorsunuz kendi ülkenizden?
Ben hep CHP ye oy verdim. İçim rahat çok şükür
@Ferhatçelik35
Ne mutlu size ve bana.
Bende öyle çünkü
Ama etrafım hepsi akp li onlar mı yanlış ben mi yanlış biliyorum anlamıyorum
@BREZEEEEE fikirler ölmez merak etme
Cevap
4Cevap
Aşırı pahalılik var ve çözüm bulamıyorlar tek oyum olur KK başka olmaz. Bir karanlığa ve kararsızlığı oy atmam
Hala Kılıçdaroğlu diyen gerizek*lilar var ya ne ufak beyniniz var adam 300 milyar dolar getircekmis uyuşturucu baronlarindan su kafaya bak pırıl pırıl
Bir ton gaf yapiyor ekonomi düzelticekmisdee yarrrrrrrk düzelir cahiller sizi
tartışmasız erdoğan
işe gelirken bu afişi gördüm

içimden dedim ; bi s. git ya :D
yok oyle tartismasiz gel tartisalim, adam ulkeyi batirdi neden erdogani tercih ediyorsun hala? ben kilicdaroglunu destekliyorum ama sevdigimden degil, onun da mukemmel yonetecegine inanmiyorum ama Şu an ulkenin basina 1 yasinda cocugu koysan daha cok ise yarar bilmem anlatabildim mi
cevabımı aldım teşekkürler iyi akşamlar
Ülkemde suriyeli bana Sen kimsin diyor gerisi sizin.
Bir kere de olsa deniyecem sayın kk eski chp değildir
İlk turda Muharrem İnce ikinci turda erdoğanın karşısına kim çıkarsa
Ben Muharrem İnce'ye Oy Vermeyi Stratejik Olarak Doğru Bulmuyorum Sizin Düşünceleriniz Nelerdir? ↗ Fikriniz değişir mi bilmem ama şunu okumanızı öneririm
Muharrem İncenin oy böldüğünü düşünmüyorum çünki %47 lik bı oranla Kılıçdaroğlu seçimden çıkamaz
Ayrıca bı partiye dayatılmak çok saçma bu demokrasiye aykırı halk istememesine rağmen kendisini aday göstermesi bencillikten başka bir şey değildi
Halk dediğiniz kesim sadece sosyal medyadan oluşmuyor ve Kılıçdaroğlu adaylığı alıp Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu ile siyaset yaptığında troller kimi engelleyeceğini şaşırdı bence gayet yerinde hamle
Ayrıca bu strateji ile hem milliyetçi kesimi hem de kürt kesimi kazanmış oldu zaten Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu da bunun farkındaydılar o yüzden Kılıçdaroğlu ile birleştiler. Zaten anket sonuçları da ortada
Tabi ki sadece sosyal medyadan oluşmuyor ama şu açık ve net ki Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu daha iyi siyasetçiler
Ayrıca Muharrem İnce'nin de oy böldüğünü düşünüyorum zira sizce de yandaş medyada bu kadar yer bulması sizce normal mi?
Eğer evet %47 lik bı oy oranı olsaydı haklısınız ama yok maalesef
Anketlerin büyük çoğunluğuna göre %47'ye yakın oyu var o yüzden bu seçimi ikinci tura bırakma riskine hiç girmeye gerek yok
İnsanlar uyandı artık bu bir dönüm noktasıdır
1. Turda o kadar oyu veren seçmen ikinci tura da verir ortada bi risk yok zaten Muharrem İnceye oy verenler ikinci turda kk ya oy verecektir
Bir kısmı verecektir ancak ikinci turda kararsızlar dan AKP'ye kayma ihtimali olan olacaktır, boş oy atan olacaktır, seçimde kaybetme ihtimali artacaktır o yüzden hiç gerek yok riske zira bu seçim çok ciddi ne kadar erken kurtulursak o kadar iyi
Herşeyi geçtim Muharrem İnce'nin ikinci tura kalma ihtimali bile neredeyse imkansız madem ikinci turda Kılıçdaroğlu'na vereceksiniz ilk turdan verin de kurtulalım
Dedim ya bu demokrasiye aykırı ben bana uyan en iyi partiyi seçtim ve ona oy vermeyi düşünüyorum ikinci turda kk ya vermenin sebebi ise Erdoğan'ın karşısına kaldığığı için en iyi aday olması kk ya ikinci turda vermem kkyi destekledigim anlamına gelmez
Siz bilirsiniz en nihayetinde oy sizin ama Muharrem İnce'ye güvenmemekle birlikte bu seçim çok kritik eğer birinci veya ikinci turda kaybedersek neler olabileceğini unutmayın. Muharrem İnce ikinci tura geçecek kadar oya sahip değil o yüzden pragmatist düşünmekten yanayım. Dilerim ki malum parti kazanmaz
Muharrem İnce kesinlikle ikinci tura geçecek kadar oya sahip değil bunu bende biliyorum ama incenin hakkını dayatmalarla dolu bı koltuk sevdalisina yedirmek istemiyorum bak ne diyeceğim insanların duşuncelerini değiştirmeye çalişma çunki surda kalmış1 ay zaten insanlar düşüncelerini netleştirdi büyük bir olay olmadan da değiştirmez
Bende dilerim iyi gunler
Ne kadar insana ulaşılırsa o kadar iyidir ama burada duygularla değil mantıkla hareket etmemiz gerekiyor. Ekonomi, liyakat, ifade özgürlüğü hatta laiklik (HÜDA-PAR'ı araştırırsanız ne demek istediğimi anlayacaksınız) çok tehlikeli bir durumda ve bu kadar olay olmuşken halkın fikrini değiştirip iktidarı değiştirmesi için müthiş bir şans
Hüda pari biliyorum ben inceden bahsediyorum İnceye oy verenlerin oyunu değiştirmeye uğraşma bence ayrıca kk nin HDP ile ilgili açıklamaları da pek mütiş açıklamalar değil
yanlış oldu Muharrem ince
İnce Başkan Türkiye Şampiyon..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?