su an inanin ellerim titriyor yazarken 9 yasindaki bir bebek daha istismar edilip boynuna briket baglanip kuyuya atilmis?

su an inanin ellerim titriyor yazarken 9 yasindaki bir bebek daha istismar edilip boynuna briket baglanip kuyuya atilmis?

Maalesef ırkçılık her ne kadar bitti deselerde suriyelilere hayvan muamelesi yapıyorlar bende istemiyorum suriyelileri ama bu kadar da insan dışı davranışlarda da bulunmamalılar.
Çok korkunç bunu yapanın Allah belasını versin. Bu olaya susan, tepki göstermeyen her insan en az o katil kadar canidir. Gerçi bu olaya sadece Suriyelileri düşman olarak görüp, her şartta Suriyelileri kötüleyen aptal kişiler susar. Böyle kişilerin yaşamaya hakkı yok ama işte olan sadece böyle iyi masum insanlara oluyor. Çok yazık
Cevap
3Cevap
Anayasa değişmediği sürece bir şey olmaz bunu yapanlara gadası
Türk olsa da değişen bişey olmuyo maalesef. Ülkede suriyeli kadar değerimiz yok.
Suriyeliler gidicek
Mülkünde arap istemiyorum
okudun mu soruyu
Evet mülkümde arap istemiyorum
mulkuun neresi lan senin cakal haysiyet yoksunu sana istismar etmisler 9 uasindaki cocugu diyorum it ne is uapiyorsun lan sen
Kes lan namus yoksunu
Benim mülkümde biri birine bir halt yapmış banane
Çık git
Mülkümu rahat bırak arap
mulkun neresi senin itin oglu bana ne is yaptiginu soyle koltuktan yaziyorsun dimi swrefinu hadi ordan cocugu annenin vajinasindan ciktigin gune tukureyim
turkiye benimdir senin fibi occc laei istmiyom
Allah kahretsin çocuklara uzanan elleri kahretsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?