K. K
R. T. E
M. Slim
adını unuttum biri daha vardı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Allah'ın izniyle bu kez oyum Kemal Kılıçdaroğluna olacak inşAllah. Bu kadar kul hakkına girilmesine, bu kadar israfa ve haramlara dur deme zamanı geldi de geçti bile.
Ben çok dikkatli takip ediyorum olan biteni, çok büyük bir oyun oynanıyor. Şunu söyleyim, bu seçimde gerçekte iki taraf var, biri Kılıçdaroğlu diğeri ise malum kişi.
Kılıçdaroğlundan başka oy verilecek hiç kimse yok. Diğer her seçenek malum kişiye hizmet etmektir...
Erdoğan ülkeyi bitirme, yok etme aşamasına getirme konusunda çok başarılı oldu. Cumhuriyet tarihimizin tüm kazanımlarını 3 kuruş paralara peşkeş çekerek sattı ve çoğuda arkasında israil sermayesi olan şirketlere. Seka dan Sümerbanka, madenlerimizden limanlarımıza kadar... Bu da yetmedi dış borcumuzu 550 milyar dolara çıkarttı. Bu da yetmedi ülkede eğitimi ve liyakatı bitirdi, ordumuzu bitirdi, bağımsız yargıyı bitirdi, demokrasiyi yok etti. Yetti mi? Hayır bunlarda yetmedi. Ülkemize 10 milyondan fazla suriyeliler başta olmak üzere kaçak sığınmacı doldurdu, ülkemizin demografik yapısını bozdu. Suriyeliler için harcanan paranın üçte biriyle şu an tüm depremzedelere ev yapılırdı.
Maalesef daha hala ona oy vereceğini söyleyenler var. Yahu bu kadar mı nefret ediyorsunuz kendi ülkenizden?
Cevap
3Cevap
Milletvekilinde Erbakan'ın oğluna vereceğim gadası. Cb seçiminde Sinan ogan ona veririm
Kılıçdaroğluna oy basanin cidden aklına acıyorum ben ya
Adı hatırlanmayan birine oy vermek
oyum kilcdarogluna.
İnceee
M. İnce
Reis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?