6 masada eski akp nolcak
Ezanın kuranın Türkce okutulması Cemaatlerin kaptılması basörtü yasağı gibi yasaklar geri gelecekmi
LGBT tanıyacağız diyorlar MAP tanıyacaklarmı
Halkta yargılanacakmı
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 6 masada eski akp nolcak
Ezanın kuranın Türkce okutulması Cemaatlerin kaptılması basörtü yasağı gibi yasaklar geri gelecekmi
LGBT tanıyacağız diyorlar MAP tanıyacaklarmı
Halkta yargılanacakmı
Mevcut yönetim kazanırsa hiç bir şey değişmez aynı şekilde devam ederler diye düşünüyorum, yeni yönetim seçilirse farklı şeyler yapılabilir çünkü verilen sözler var bir şekilde yerine getirmek zorundalar. Ben şu gelsin bu kalsın diyenlerden değilim ama ülkemiz için en iyisi ve hayırlısı ne ise o olsun diyorum önemli olan ülkemizin geleceğidir...
Daha islamsal bi yönetimin geleceeni düşünüyorum
Türkçe ezan ve başörtü yasağı tabii ki olmayacak, zaten söz konusu bile değil günümüzde. Cemaatleri kapatırlar mı bilmiyorum ancak kapatmak zorundalar. Bu ülkeye gruplaşma fırsatını ele geçiren gerici/yobaz zihniyet kadar zarar veren olmadı henüz.
Türkiyede kuran kutsal değildir peygamber özel biri değil Kuranda başörtü yok diyenler var bunlar nolcak bunlarda yargılancakmı yoksa göz ardımı edilecek
Bunda yargılanması gereken ne tam olarak? Oldu olacak ateistleri de idam etsinler ha?
İnmadığınız dinde bu var bu yok deme hakımız yok
ateist bir kişi nenden inmadığı dine gidip kurcalama hakı var onun ateis olma hakı var bu kişin dini yasama hakı yokmu kimseye zarar vermedi sürece herkes istediği gibi yasamak zorunda
Kanka senin de Hristiyanlar veya Budistler hakkında konuşma hakkın var. Kimseyi din hakkında konuştu diye cezalandıramazsın?
Kaldı ki bu ülkede müslüman olmayanlara çok daha büyük hakaretler ediliyor
Oda yanlıs
İkisi de yanlış ama ikisi de ceza gerektiren şeyler değil.
Cevap
3Cevap
Değişen tek şey fiyat etiketleri olacak gadası
Başörtü yasağı geri gelemez. Ama düzeltilmesi gereken çok şey var.
Seçimden sonra görerek konuşsak falcimiyiz nerden bilelim
Hepsi ve daha fazlası
ZAM VE VERGİ PATLAMALARI,
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?