Büyük hata yapialan herşeyi iyi yapıyordu ya yönetim gör işte buyur yolla yollauamiyorsan ab ile yapılan geri kabul anlaşmasını iptal etab de yakalanan bize yollanıyor
Avrupa Birliğinden para geliyor zaten sığınmacılar için, sizin dinize daha yakın dediler siz alın dediler, Ukraynada savaş neden Türkiye'ye gelmiyor Avrupa aldı onları
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence dönmez
Bence döner
Türkiye Cumhuriyeti hiçbir zaman irticaya geçit vermediği dönemlere dönecek evet. Mustafa Kemal Atatürk ve fikirleri tekrar hakim olacak.
Atatürk ölmedi kalbimizde yaşıyor, ama kurduğu partinin 6 tane oku teröristlerle doldu, istikameti değişti
Millet ittifakı da cumhur ittifakı da sorunlu şu an.
Ata itifakıda askeri yargı sistemini geri getirecek büyük ihtimalle bu hükmet halk üzerinde baskı olustur
Halk yönetimi el koydu ama inşaallah gelmez
Askeri yargı sisteminde halk bise Yapamaz askeri içinde yargı olduğu için sıkıntı ne ölçüde gelir bir önem alınır mı beli değil
250 şehit verildi 15 temmuzda yargıda böyle bir yasa yoktu,
millete kurşun sıkmak
Darbeli yılar diyorsun o darbeli yılarda bu olay vardı kimse askeri personel hesap soramıyordu
Milleti sokağa çağıran baş komutan
Askeri emir komuta zinciri koptu,
Millete kurşun sıkılmaz,
Sıkarsan bir yiğit çıkar
Bu oyunu bozar Ömer Halisdemir
Tamam
Askeri yargı sistemi geri gelirse sıkıntı olabilir
Buna izin vermem ben
Bise diyem
He ona döner dönünce milyonlarca mülteci olgelecek enflasyon afrikadan beter olacak
Ne güzel işte Türkiye kucaklayan ülke haline geldi, veren el alan elden üstündür
Kafaya bak sen sinir vatan vize pasaport ne onu öğren
Ben ne öğreneceğim git sen öğren
Ülkem yeter bana
Yahu kıt misin nesin zaten bunları bilmediğin için kaçak sığınmacı ne haberin yok
Ben gayet iyi biliyorum devlette biliyor ne yapalım şimdi
Büyük hata yapialan herşeyi iyi yapıyordu ya yönetim gör işte buyur yolla yollauamiyorsan ab ile yapılan geri kabul anlaşmasını iptal etab de yakalanan bize yollanıyor
Hata nereden kaynaklanıyor önce onu bulmak gerekir, sığınmacılar mülteciler neden Türkiye'ye geldi önce onu öğrenelim
Asıl soru neden aldın almasaydin hadi onu aldın ab ile geri kabul anlaşmasını neden imazaldin
Avrupa Birliğinden para geliyor zaten sığınmacılar için, sizin dinize daha yakın dediler siz alın dediler, Ukraynada savaş neden Türkiye'ye gelmiyor Avrupa aldı onları
Kafaya bak yazık
Boş yapmada level atlamışsın tebrikler
Ben boş yapmam derin mesele bunlar sen anlamazsın bu işlerden
Level için teşekkürler
Yav he he