depremler bıtmeden inşaata başlanmaz yaptıgın yapıda çürük olur. zaten neyi yapıyoruz ki. deprem bölgesinde çadırı sel alanına kuruyoruz. rğzgar bariyeri inşaa etmiyoruz. ama ne yapıyoruz, italyana araba tasarlattırıp kwndi amblemimizi çiziyoruz varsa yokaa yıkıma kıyıma yatırım yapıyoruz. beton beton... millwt neresinde bunun? milletin egemenliği nerede sorarım sana
toki mühendislerini yiyim canım benim . tmmob bile bağırıyor onları geçtim akıl var beton 28 gunde dayanımına ulaşıyor. dayanıma ulaşmadan deprem olursa ne olucak içten kılcal çatlak. ya da tabliye dökülürken deprem olsa donatılar kaysa ne olucak? tel tutarmı sanıyorsun? vicdanın nasıl rahat edıyor kiralar asgerı ucretı gecerken oturup izlemeyi
yeğenim kendi çıkarttığın savaşın içindesin. ne savaşı_? İşid askerlerimizi yakarken, işidlileri antepte tedavi ediyorduk. neyin savaşı_? Kaybedeceğimiz savaşlarda ne işimiz var_? Madem savaştayız neden hasta bir dediği bir dediğini tutmayan bir adam ülkeyi yönetsin istiyorsun? Vatan hainimisin_? Ülkenin bu durumundan nemalanıyormusun_? İnsanların mallarını yok fiyattan toplayıp satan kara borsacılar gibi konuşuyorsun yeğenim.
Türk milleti çalışkandır Türk milleti zekidir Gerekeni tedavi ederiz Gerekinide? bişeyler yaparız halleriz Çılgın Türkler geliyor şahlanma zamanı geldi..
vatan haini oldugunu kabul ediyorsun yani. hani şu teröristkere mdediğin lahmacun paraları gıbı. megrş megri der gibi... türk milleti aç evine soğan alamıyor. arabın evine para yetiştiremiyor... sen hala göz boya yeğenim ayıp
Bir çözüm süreci sunuldu, bunların gerçek yüzünü gösterdi sonra ne oldu tepesine binildi, görseldeki İHA siha kızılelma yapanları destelemek vatan hainliği ise evet ben vatan hainiyim ayol
hangisinin kökünü kazıdın :) özel şirketin ürettiği japon ortaokul öğrencisinin ödevini övünerek anlatıyorsunuz tank motoru yok. hrlikopter italyan helikopterinşn adını değiştirmek. obüs kore ye yaptır ismi çak. araba italyana yaptır adı çak. üşkenin tank plaet fabrikasını sat. kağıt üretemiyor ülke kağıtt. onu geçtim deprem oluyor halktan para topluyot. işgal devleyinden bedel oldu. türk halkı bunu unutmayacak
halkına reva gördüğün köleden beter 14 saat çalış 4 saat uyu ne için hayat boyu alamayacakları bır evın kirasını ödemek için. belli beyim belli nemalanmasanız savunurmusunyz bu düzeni. devlet anadır hangi ana cocuguna 14 saat calısmayı reva gorur beyım
@güzellikkatar ya bırak rezil olan benim 50 milyon calısanı 8000 tl ki kira parasına calısmaya mahkum eden. zeytınlıklerı imara açan. 14 saat çalış diyen benim çünkü demi? neyi takdir edeyım. özel şirketin yaptıgı basarıları mı? oooo cestel akıllı telefon cıkarmıs helal olsun devletımıze mı? devletımız kagıt bıle uretemıyor. onu bu hale getırenler rezıl degıl mı? ne fayda saglıyorsunuz halkın bu halınden 20 liraya sogan almakmı hodunuza gıdıyor
Çalışmak her baba yiğidin harcı değil, uykudan uyandım 14 saat çalışma beni bekliyor birazdan yola çıkacağım, ben çalıştım evimi arabamı aldım sende alabilirsin ayol
Yaşamaktan ne anladığını bağlı bir turist gelip ülkede tatil yapıp olanaklarından faydalanıp bu halk şehir içi otobüse bile zor biniyorsa yasamiyorsun demektir bir kilo et 300 TL iken bir gün çalışma ücreti 283 TL ise yasamiyorsundir
O kadar şey ürettik diyip her yıl cari açık artıp para birimin dünya da en çok değer kaybeden para birimlerinden biri ise yasamiyorsun demektir dünyada afrika ülkelerini bile geçen enflasyon varsa yasamiyorsun demektir
Yazdıklarım icraat zaten bunlar yasanmiyorsa oky hatta bonus olarak dünyada enfazla sığınmacı ve kaçak tepe tepe kullanın sayıları ileride daha da artinda bunlarla sen mücadele edersin alanlara oy verenler mücadele etsin benim umrumda olmazz
Bunları duzelticegini söyleyene siginmacilari geri göndereceğim diyene ver şimdi dersin yapamaz vs belki de yapamaz ama denemeden bilebilir miyiz hayır denersin görürsün baktin yapamıyor gelen kral olmauacak sonra ki seçim yine şu an ki yönetimi seçersin akp de ülke kurulunca yönetmeye başlamadı sonuçta onu da insanlar denemek için seçti ve gördü yenilik değişim herzaman iyidir yeni heyecan olmalı
Ben şimdi işe gidiyorum 7'de işbaşı yapacağım sabah 8'de bitecek, işyerinde Suriyeli Özbekli çalışıyor, bizimkiler iş beğenmiyor ben gece çalışmam diyor. Özbekli olan sürekli gece çalışıyor işyerinde yatıp kalkıyor 24 yaşında
Açık açık söylüyor sınır ötesi operasyonlar durdurulacak diye, kanal İstanbul projesini iptal edeceğiz dediler, İstanbula gelen şahıs ne yaptı? Hiç bir şey yapmadı gördük, bilerek yangına körükle gitmek aptallıktır. Ben önümü görüyorum sende görsen iyi olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet katılıyorum
hangi millet daha naaşlarını molozların göçüklerin altından çıkartamadığımız toplu mezarlara gömdüğümüz mü?
Ayol ne diyorsun sen? TOKİ kimin projesi git araştırma yap seçimi düzgün yap
depremler bıtmeden inşaata başlanmaz yaptıgın yapıda çürük olur. zaten neyi yapıyoruz ki. deprem bölgesinde çadırı sel alanına kuruyoruz. rğzgar bariyeri inşaa etmiyoruz. ama ne yapıyoruz,
italyana araba tasarlattırıp kwndi amblemimizi çiziyoruz
varsa yokaa yıkıma kıyıma yatırım yapıyoruz. beton beton...
millwt neresinde bunun? milletin egemenliği nerede sorarım sana
Hayatım yumuşak topum,
Sen bunu kafana takma
Toki mühendisleri düşünmüştür
toki mühendislerini yiyim canım benim . tmmob bile bağırıyor onları geçtim akıl var beton 28 gunde dayanımına ulaşıyor. dayanıma ulaşmadan deprem olursa ne olucak içten kılcal çatlak. ya da tabliye dökülürken deprem olsa donatılar kaysa ne olucak? tel tutarmı sanıyorsun? vicdanın nasıl rahat edıyor kiralar asgerı ucretı gecerken oturup izlemeyi
Yamuşak topum benim anlıyorum seni
anladığın yerin üzerine oturmasan belkş daha iyi anlıyacaksın
Sen beni merak etme sen oturduğun yere dikkat et
oturcak derman mı bıraktı vergiler faturalar. bizler uzandık siz toprak örtün iyisi mi.
Nar tenem nur tanem, düzelecek sabret savaşın içindeyiz
yeğenim kendi çıkarttığın savaşın içindesin. ne savaşı_?
İşid askerlerimizi yakarken, işidlileri antepte tedavi ediyorduk. neyin savaşı_?
Kaybedeceğimiz savaşlarda ne işimiz var_?
Madem savaştayız neden hasta bir dediği bir dediğini tutmayan bir adam ülkeyi yönetsin istiyorsun?
Vatan hainimisin_?
Ülkenin bu durumundan nemalanıyormusun_?
İnsanların mallarını yok fiyattan toplayıp satan kara borsacılar gibi konuşuyorsun yeğenim.
Türk milleti çalışkandır
Türk milleti zekidir
Gerekeni tedavi ederiz
Gerekinide? bişeyler yaparız halleriz
Çılgın Türkler geliyor şahlanma zamanı geldi..
vatan haini oldugunu kabul ediyorsun yani. hani şu teröristkere mdediğin lahmacun paraları gıbı. megrş megri der gibi... türk milleti aç evine soğan alamıyor. arabın evine para yetiştiremiyor... sen hala göz boya yeğenim ayıp
Bir çözüm süreci sunuldu, bunların gerçek yüzünü gösterdi sonra ne oldu tepesine binildi, görseldeki İHA siha kızılelma yapanları destelemek vatan hainliği ise evet ben vatan hainiyim ayol
Reisin dediği gibi
Topunuz gelin!!!
hangisinin kökünü kazıdın :) özel şirketin ürettiği japon ortaokul öğrencisinin ödevini övünerek anlatıyorsunuz tank motoru yok. hrlikopter italyan helikopterinşn adını değiştirmek. obüs kore ye yaptır ismi çak. araba italyana yaptır adı çak. üşkenin tank plaet fabrikasını sat. kağıt üretemiyor ülke kağıtt. onu geçtim deprem oluyor halktan para topluyot. işgal devleyinden bedel oldu. türk halkı bunu unutmayacak
Bütün ülkelerin arabası tam olarak yerli değildir, parçaları farklı farklı ülkelerde yapılıyor
Kime vereceksin?
hp aynı terhane.. dolar 20 tl oldu benzın 23 lira oldu hiç mi acımıyorsun bu halk a
Bre gafil bende halkım çalışıyorum şu an, nazar etme çalış seninde olur
4 saat uyku ile 14 saat çalışabilir misin? Ben çalışıyorum tempolu bir şekilde
Siz çalışmayınca Suriyeli Özbekli alıyorlar
Muhsin Yazıcıoğlu'nun dediği gibi
Vatanın çilesini biz çekeriz
Edebiyat'ını siz yaparsınız
Durmak yok yola devam okadar!!!
halkına reva gördüğün köleden beter 14 saat çalış 4 saat uyu ne için hayat boyu alamayacakları bır evın kirasını ödemek için. belli beyim belli nemalanmasanız savunurmusunyz bu düzeni. devlet anadır hangi ana cocuguna 14 saat calısmayı reva gorur beyım
rezilsin, rezil. kendin yapamıyorsan yapanı takdir et, b. k atma
@güzellikkatar ya bırak rezil olan benim 50 milyon calısanı 8000 tl ki kira parasına calısmaya mahkum eden. zeytınlıklerı imara açan. 14 saat çalış diyen benim çünkü demi? neyi takdir edeyım. özel şirketin yaptıgı basarıları mı? oooo cestel akıllı telefon cıkarmıs helal olsun devletımıze mı? devletımız kagıt bıle uretemıyor. onu bu hale getırenler rezıl degıl mı? ne fayda saglıyorsunuz halkın bu halınden 20 liraya sogan almakmı hodunuza gıdıyor
saçmaladın.
@güzellikkatar anlamamış olman benim saçmaladığım anlamına gelmez. zaten anlayabılsen bu konuşmayo yapıyor olmazdık muhtemelen.
Çalışmak her baba yiğidin harcı değil, uykudan uyandım 14 saat çalışma beni bekliyor birazdan yola çıkacağım, ben çalıştım evimi arabamı aldım sende alabilirsin ayol
neden 14 saat çalışmak zorunda olasın kıçık kırık 4 duvar içinde yaşayacağım diye
Çalışmak ruhuma bedenime işlemiş çalışmadan duramıyorum
Hayır benim canım insanların hayatı her şeyden üstündür.
Atam ne diyorsa doğrudur
Soldaki insan ölür ölür kalır eseri sağdaki essek ölür kalır semeri 😂😂
İçimden geçenleri söyledin 😅
Şunlarn peşinden giden var 😂
Kılıçdaroğlu Konya'ya pasaport getirecek miş 😅 Gelirse anyayı konyayı göreceğiz
Getirir abi nerde saçma gereksiz iş var yapar bırakın tutmayın küçük enişteyi 😂
Hayır değildir vatan dediğin halktır halkı yasatamiyorsan devletin de bir anlamı yoktur devlet diyip bu avuç azınlığın iyi yaşaması değildir
Sen şimdi yaşamıyor musun
Yaşamaktan ne anladığını bağlı bir turist gelip ülkede tatil yapıp olanaklarından faydalanıp bu halk şehir içi otobüse bile zor biniyorsa yasamiyorsun demektir bir kilo et 300 TL iken bir gün çalışma ücreti 283 TL ise yasamiyorsundir
O kadar şey ürettik diyip her yıl cari açık artıp para birimin dünya da en çok değer kaybeden para birimlerinden biri ise yasamiyorsun demektir dünyada afrika ülkelerini bile geçen enflasyon varsa yasamiyorsun demektir
Sen ne dersen de ben lafa bakmam icraata bakarım vatan yoksa sende yoksun 15 temmuzdan sonra sınır ötesi operasyonlara yeni başladık
Yazdıklarım icraat zaten bunlar yasanmiyorsa oky hatta bonus olarak dünyada enfazla sığınmacı ve kaçak tepe tepe kullanın sayıları ileride daha da artinda bunlarla sen mücadele edersin alanlara oy verenler mücadele etsin benim umrumda olmazz
Peki ne yapalım şimdi kime verelim
Bunları duzelticegini söyleyene siginmacilari geri göndereceğim diyene ver şimdi dersin yapamaz vs belki de yapamaz ama denemeden bilebilir miyiz hayır denersin görürsün baktin yapamıyor gelen kral olmauacak sonra ki seçim yine şu an ki yönetimi seçersin akp de ülke kurulunca yönetmeye başlamadı sonuçta onu da insanlar denemek için seçti ve gördü yenilik değişim herzaman iyidir yeni heyecan olmalı
Heyecan yenilik severim ama ülkemi riske atamam, gelen gelsin ülkeye veren el alan elden üstündür
Ben şimdi işe gidiyorum 7'de işbaşı yapacağım sabah 8'de bitecek, işyerinde Suriyeli Özbekli çalışıyor, bizimkiler iş beğenmiyor ben gece çalışmam diyor. Özbekli olan sürekli gece çalışıyor işyerinde yatıp kalkıyor 24 yaşında
Bu ön yargı ne biliyorsun gelenin iyi olmauacagini ne yaparsanız yapın banane sonuçta siz yaşıyorsunuz bu hayati
Açık açık söylüyor sınır ötesi operasyonlar durdurulacak diye, kanal İstanbul projesini iptal edeceğiz dediler, İstanbula gelen şahıs ne yaptı?
Hiç bir şey yapmadı gördük, bilerek yangına körükle gitmek aptallıktır.
Ben önümü görüyorum sende görsen iyi olur
Tayyip benim babamın oğlu değil, ben zengin olsam niye gece gündüz çalışayım
Belli oliyor gördüğünüz
Bu yönetim ile daha çok çalışırsın açlık sınırında
Aç susuz kalsamda yinede oy vermem kanıma dokunuyor
Bellii
Oylar Hdp'ye
İşbaşı yaptım ara sıra gel uğra çay falan içeriz
Aynen öyle. Söz konusu vatansa istedigi kadar uçan kaçan tenekeler yapsin vatani kurtarmak icin gerekirse heykel yapanlara oy verecegiz.
Domalan kadın heykeli askerimize lazım olur, çok yapılması lazım
Olsun. Vatani satmasin da aksama kadar oyle dursunlar problem yok.
Tamam bu sefer domalan kadın heykeli yapanlara verelim oyumuzu
Sizinkiler gibi Milleti domaltacaklarina heykelleri domaltsinlar sorun yok. Kabulüz buna.
Sizinkiler gibi Milleti domaltacaklarina heykelleri domaltsinlar sorun yok
Sizinki bizimki var, ben diyorum vatan, sen diyorsun param
Konunun gidisatina bakimca bu yazdigim seyi savunan benim zaten. Benim savundugum seyi bana yazmissin😀
Ben durmak yok yola devam diyorum
Mayisa kadar devam😀 sonra paralari kaciracak delik aramaya devam. Dedektif kemal arkalarinda
Biz bu oyunları çok bozduk yine bozarız