Seçim sonucu ne olursa olsun her şey aynı mı devam edecek?

#büyükyorumcu
Seçim sonucu ne olursa olsun her şey aynı mı devam edecek?

#büyükyorumcu
Acı gerçek şu ki seçimden sonra kim gelirse gelsin maalesef ülkemizin işi çok zor o eski günlerimizi çok ararız gibime geliyor bütün dünyada her şey yolundan çıkmış durumda ekonomik zorluklar, gıda krizi, doğal afetler, enerji krizleri maalesef hepimizi derinden etkiledi bir çok şeyin dengesini değiştirdi 2023 ve sonrası çok zor geçecek...
Kimsenin elinde sihirli değnek yok maalesef.
Burada önemli nokta sorunu algı oyunlarıyla yok sayanların değil çözüm üretecek birinin iktidara gelmesi.
Çözüm üretecek biri iktidara gelirse toparlanma birkaç ayda ilk filizlerini verir, 1-2 yıla da refaha ereriz ülkece diye düşünüyorum.
Seçim sonucu kişilerin kişisel sorunlarını çözmek için değil daha çok ülke yönetimi ile ilgili şeyler onların görevi kanun çıkarmak ekonomiyi düzeltmek dış dünya ile ilişkileri korumak devam ettirmek vs. öyle bir şey varsa da herkes şanslı olmuyor.
Hayır tabii ki 20 yılım enkazı bir anda düzelmez yeni geleceklerin de çok donanımlı olduğunu düşünmüyorum zaten umarım her şey güzel olur ve halk olarak artık her seçimde yeni yüzleri vasa getiririz aynı hatayı yapmayız
Evet
Evet aynı değil berbat ötesi o zamanı mumla arıyoruz
Hiçbir ayri yazılmaz önce okumayı yazmayı öğren.
Cevap
5Cevap
Adam akıllı biri yokki oy verelim, biri dinimize laf eder öteki teröristle arkadaşlık eder. Cidden adam akıllı tam uygun biri bulamıyorum. Onun için düzelecek şeyler olduğunu da sanmıyorum Allah yardım etsin bize. Sanırım aynı kişi kazanacak bu gidişle
Sorunların çözülmesi uzun bir evrede gerçekleşecektir. Bazı sorunların çözülmesine 5 sene yetmeyebilir ama bi yerden bi an önce başlamak da lazım. Kimse aww diye sihirli değnek beklemesin #Herşeyçokgüzelolacak #sanasöz
Seçimde kim kazanırsa kazansın bı kaos ortamı çıkacak hele recep kazanmazsa dincilerin halini düşünemiyorum...
Milletin dindar olması değil akpnin dincileri gözüme batıyor hem kaybederlerse neler yapacaklarını az çok hayal ediyorum ama senin fikrinde olmayan insanlar sana neden batıyor? Ay çünkü saygı duymayı bile beceremeyen birisin.
Yok be abi yine aynı şekilde tartışmalar paralar güreler ücretler
Bunu bilmek için yönetimin değişmesi lazım falcı miyiz nereden bilelim
Kesinlikle büyük bir değişim olacağını düşünmüyorum
Daha büyük sorunlar gelebilir
Değişen bi şey olmayacak
Ya batıcagız ya çıkacağız
Hayır yani sihirli bir değnek değil sonuçta.
Hayr. Her sartta ortalık karıscak
Hıhı evet
Ekonomiyi geçtim zihniyet değişirse çok iyi olurdu
İki türlü de umut yok hayırlısı olsun
Kemal gelirse ülke batar
Evet çözülecek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?