Muharrem İnce sence ne demek istiyor?

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, katıldığı canlı yayında, Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu için, "Seçimi kazanmak gibi bir niyetleri yok. 'Seçimi kaybedeceğiz, suçluyu şimdiden ilan edelim' diyorlar dertleri bu." dedi.

Kılıçdaroğlu'nun seçimi kazanmak gibi bir derdi olmadığını vurgulayan İnce, "Muharrem İnce çekil' deniyor. Seçimi kazanmak gibi bir niyetleri yok. Seçimi kaybedeceğiz, suçluyu şimdiden ilan edelim, dertleri bu." diye konuştu. Kılıçdaroğlu'nun kendisine yaptığı ziyarete de değinen İnce, "Amaç anlaşmak, ikna etmek değildi zaten. Öyle bir amaçları olsaydı son güne kalmazdı, onu da milletimin takdirine bırakıyorum." dedi.

"İKİNCİ TURA KALIRSA SAYIN KILIÇDAROĞLU DEĞİL BEN SEÇİLİRİM"
Bu seçimin ikinci tura kalacağını herkes biliyor. Bu bir ön seçim olacak. İkinci tura kaldığında Kılıçdaroğlu mu Erdoğan'ın karşısında kolay kazanır, bunu düşünsünler. Ben çok daha şanslıyım Kılıçdaroğlu'na göre. Onu düşünsünler. Dolayısıyla ikinci turu düşünün. Erdoğan'ın karşısında sayın Kılıçdaroğlu mu daha şanslı, ben mi? Bunu herkes vicdanına, aklına, beynine sorsun

Güncellemeler
+1 yıl
güncelleme yapalım mı ne dersiniz
Güncellemeler
+1 yıl
bir kere daha güncelleme yapalım mı ne dersiniz