Her seçim döneminde ekranlara hep muhalefetin yaptığı büyük hatalar düşer hepsi bilinçli yapılan bişeydir bu seçimi de %90 cumhur ittifakı alması olasıdır sırf alması için her şey yapılır kaybederse iç savaş çıkartacağını söyleyen cemaatler bile var Türkiye Cumhuriyetinin bazı yurttaşları hariç diğerlerine geçmiş olsun en büyük geçmiş olsun da gelecek nesillere tabi gelecek nesilden önce bugünün bebekleri ve çocukları üzgünüm bizim hatalarımız suskunluğumuz korkaklığımız yüzünden çok bedel ödeyeceksiniz bizi avuttular binlerce yıldır akıllanmadık milletlere böldüler yine akıllanmadık kardeş kardeşe düştük yine akıllanmadık hepimiz bedel ödedik akıllanmadık yine gurur duyduk onun dini başka diye düşman belledik yine akıllanmadık kullanıldığımızı yine anlamadık bizi kullananlar sefa sürerken biz cefa çektik dinlere bölündük senin dininden olmayana savaş açtın bugün sana öbür tarafta cenneti vaddedip bu dünyada cehennemi yaratırken kendi cennetini yaşıypr ama yine akıllanmıyoruz neymiş bu seçim hira dağı çocuklarıyla olimpus çocuklarının savaşıymış geçmişine bak sen olimpus veya hira dağı çocuğu musun? kendinize gelin bugüne kadar neler kaybettiğimize bakın banane senin partinden istersen *** partisini tut ben parti tutmuyorum oy kullandığımda da yaşı 70' e dayanmış kişilere de oy atmayı düşünmüyorum dış borç 20 yıl önce 450 milyar dolardı bugün 950 milyar dolar bu bizim borcumuz seçtiğimiz kişilerin ve muhalefetin değil bakanların vekillerin değil dış borcun ne anlama geldiğini bilmeyen var mı? osmanlıyı Atatürk yıktı diyene kadar asıl deden hitit imparatorluğu neden son buldu ya da mezopotamya uygarlığı neden yok olduğunu sorgulasaydın bugün topraklarını işgal etmiş lüks sefa sürmüş yetmemiş halkı aldığı paraların borçlarına mahkum etmiş osmanlıyı savunmazdın borca karşılık aldığı toprakları geri verdi aslında ben aldığı toprak demiyorum konumuz o değil konumuz bugün ve gelecek adama diyorum ki dış borcumuz 950 milyar dolar dünya bizi kıskanıyor ihalarımız sihalarımız ve dünya'ya kafa tutan bir liderimiz var abi nankör olmayalım 80 yıldır heykelden başka ne yaptınız başka laf yok he kardeşim bugünkü kazık 950 milyar dolar vekil maaşı 70 bin vatandaşın vergi borcu olunca haciz büyük şirketler ve spor kulüpleri olunca erteleme sen bana nankör de iki gün sonra düşünce kardeşim de hade ordan
14 Yorumla- +1 yıl
Baştan aşağı demogojik bir yorum. Cevap vermeye bile değmez. Buyrun siz terliğinize oy verin. Size terliksi hayatınızda başarılar.
- +1 yıl
@freecrazyman sende bu kafayla devam et yukardakiler sefa sürsün borçları da topraklarını satarak ödersinezan dinmez bayrak inmez
- +1 yıl
@freecrazyman Sen de hırsız vatan hainlerine ver, yakışırsınız..
En İyi Cevaplar
Tayyip özür dilediği halde neden fetöcü geçmişi hala konuşuluyorsa, aynı sebepten. Özür dilemekle çözülmüyor siyaset gündemi, adamı ilk hatasında sîkerler.
024 Yorumla- +1 yıl
Ee ne yapmak lazım sence
- +1 yıl
Dayatma falan olmadı şu an hepside memnun memnun olmayan ayrılsın partiden boğazına silah dayayan mı var
- +1 yıl
Şu tek önemli şey ekonomi herkes onun peşinde. Ekonomiyi düzeltecek adam lazım
- +1 yıl
Geri neden döndü Meral o zaman 😀 çünkü AKP'den memnun değiller asıl diktatör baştaki çok kurnaz çok çakal adam
- +1 yıl
Tabi ki de kim suçluysa cezasını çekecek çeksinde ama damadı geçti geçeli batırdılar ülkeyi bunu kimse inkar etmesin
- +1 yıl
Peki söyle bir soru sorayım Ahmet Davutoğlu bakanlık artı basbankanlık yaptı ali Babacan bakanlık yaptı basbankanlık yaptı bunlar nolcak illaki bunlarıda hatası var kim sucluysa cezasını cekşin diyoruz bunlar nolacağı hiç konusulmuyor Erdoğana yasılı diyoruz Kılıçdaroğlu dah yaslı dağmadı keske enerji bakanı olarak kalsaydı dah mantıklıydı haklısın o geldikten damat sonra batanı iyice batırdılar haklısın
Kılıçdaroğlu kendi kendini kazandırmıyor
Bir kaç gün sonra daha büyük fiyasko cıkacak
Belediyelerdeki üşülsüzlükler dolayı epey oy kaybedecek - +1 yıl
Kılıçdaroğlu Erdoğana göre çok daha dinamik. Kim suçluysa tabi çeksin cezasını buna karşı değilim zaten halka kim zulüm cektirdiyse hepsi çeksin cezasını
- +1 yıl
Gelsin bi görelim deneyelim olmazsa başka partileri deneriz neden bu kadar korkuyoruz sen yanmazsan ben yanmazsam biz yanmazsak nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa
- +1 yıl
Dah önce yapılan yanlışlar Erdoğanı basımıza 20 yıl getirildi bu sefer nolcak bir düsün olacak olanı söyleyim
1 dönem sonunda biri gelecek 20 yıl dah kalacak aynı yasklar yüzünden
Kuranın Türkce ve arpacasını okumak anlamak olsaydı araplar altın mikrofondan yardım duğası etmezlerdi
Bütün partiler Cemaatleri kapatacağız diyorlar ama hiç bir dine zarar gelmesine izin vermeyeceğiz demiyor Cemaatleri tehlikeli olarak görüyorlar ama kuranı yanlıs yorumlayanları tehlikeli bulmuyorlar - +1 yıl
Ezan Kur'an Türkçe okutulmasıda hiç bir sakınca görmüyorum ben bundan neden korkuyorsunuz 🤔 çarşaf yasağı Abdülhamid zamanında yasaklandı zaten Erdoğan gitsin her şey daha güzel olacak bundan eminim zübük sizi kandırıyor
Kuranı kim doğru açıklıyor sen aciklayabiliyor musun Kur'an'ı - +1 yıl
Kuranı okumak anlamak anlamına gelmiyor öyle olsaydı altın mikrofondan yardım duğası etmezlerdi araplar Ayırıca
Nasıl havacılıkta gemicilik bilgisayar evrensel bir dil kullanıyorsa ezanda evrensel bir dil bu işlerle meşgul olanlar o dili anlıyor
Carsaf konusuna gelince onu gecmiste yapılan bir olay olduğu için değil gelecekte olabil cek bir olay olduğu için dedim - +1 yıl
Eski yasakların geri gelmeyeceğine %100 eminim bunları aşmak lazım artık çok basit konular yok türban yasağı yok şu yasağı yok bu yasağı bunlar geçmişte kaldı yasak koyamaz şutlanır. Ben müslüman değilim ama kimsenin kutsalina dokunulsun istemem saygısızlık yapılsın istemem bende karşı çıkarım. Tek derdimiz ekonomi onu düzeltecek adam lazım şu an
- +1 yıl
Kuranın herkes kafasına göre bu var bu yok derse İslamiyet zarar görür buna karsı bir önem alınacakmı önemli
Basörtü yasağı getirmez Kuranı aslı gibi öğretmez yine İslama zarar verir
Ekonomi kimse düzeltemez bosu bosuna uğraşma şimdiki siyaset biseyi düzeltme değil umut siyaseti
- +1 yıl
Ya şu sizin din elden gider korkunuzu anlayamıyorum bi türlü. Müslümanların %80 kendi dininin ne olduğunu bilmiyor ki zaten kaç kere okudun kitabı ne diyor ne demiyor baktın mı araştırdın mı valla bi türlü anlamıyorum kimse okuyup anlamadan din elden gider diye korkuyor ama ne diyor ne mesaj veriyor kitap kimse bakmıyor 😀
- +1 yıl
Dediğin konuda haklısın ilk emiri oku olan din mensupları okumuyor okusuda dini arstımıyor okumak arastırmak için sağlam bir temel lazım İslamı aslı gibi yasatamazsan yararından cok zararı olur suğanda bile islamiyeten gelme sanılan islamiyet özlestirilen büsürü yanlıs seyler var
- Gündem konusunda 899 cevap paylaştı.
u +1 yılYeter ki seccadeye basmasın geri kalan her şey serbest
20 Yorumla
Gündem konusunda 699 cevap paylaştı. Bunun ekmeğini yeterince yemediler daha az daha konu etsinler bu sefer başka bir yerden vuracaklar seçime kadar yolu var
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
- Gündem konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlay içinde olay var gibi görünüyor gadası. Kimse durduk yere seccade üstüne basmaz. Az kaldı sandıkta ak koyun kara koyun belli olacak
12 Yorumla- +1 yıl
Sabırsızlıkla bekliyorum 😃
- +1 yıl
Aynen bende bekliyorum
- Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü tek ilgilendikleri din
10 Yorumla - Gündem konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü millete sunacakları hiç bir şey yok ancak adaya saldırarak kazanacaklarını sanıyorlar bunu gündemde tutmalarının tek nedeni kazanamayacaklarını anladırlar. Bir de hüdapar haberleri geri planda kalsın istiyorlar.
Terör örgütü Hizbullah’a yakınlığıyla bilinen ve 14 Mayıs seçimlerinde AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleme kararı alan HÜDA PAR’ın yöneticilerinden Şeyhmus Tanrıkulu, Cumhur İttifakı’na oy vermeyecekleri ‘İslam üşmanı, aile karşıtı ve ahlaksız’ olarak nitelendirerek tehdit etti.
10 Yorumla Mevzu Kur an ve İslamı yaşamak değil! Dolayısıyla şu an ki islami dönemde sadece şişirilmiş balon müslümanlar olduğumuz için Hak harici her şeye odaklanmış durumdayız. Seccadelerin islami açıdan bir hükmü yoktur. Seccadeler; namaz kılınacak yerin temiz ve necasetten ayrıştırılmış olması amacıyla kılınacak zemine serilerek kullanılır eğer yoksa karton, hasır ve montunuz gibi temiz örtülerde iş görür.(Camiler mescitler hariç.) Basılmışsa büyütülecek bir olay değildir. Zannımca bilerek basıldığını düşünmüyorum. Diğer fotoğraflarda fark edilip kaldırılmış olduğunu görüyoruz.
11 YorumlaÜlke freni boşanmış kamyon gibi uçuruma gidiyor Allah'ın her gün her şeye fazlasıyla zam geliyor kiralar zaten almış başını gidiyor Araplar bütün ülkeyi istila etmiş durumda Ama bizim canımsın kitle bir tane seccadenin üstüne basmakla alakalı sürekli Gündem yaratıyor
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGünah olmadığını bizde biliyoruz. Lakin siyasi bir partinin lideri ve Cumhurbaşkanı adayı olan sayın Kılıçtaroğlu'nun bu tür komploları görmesi lazım. Burada gerekli olan dini temsil eden birtakım eşya ve işaretlere azami dikkat etmeli ve saygı göstermesidir. Lider olacaksa uyanık olacak. oyunlara gelmeyecek.
132 Yorumla- +1 yıl
Aynen katılıyorum uyanıklık yok maalesef
- +1 yıl
oyun falan yok, kendisi MAL zaten
- +1 yıl
O laf sanki halk için geçerli gibi 😂
- +1 yıl
halkı küçümsemeyi bırakın artık. o küçümsediğiniz, hakaret ettiğiniz oylara muhtaçsınız.
- +1 yıl
Halk gözünü açsın bizi bi adama muhtac etmesin
- +1 yıl
bi adam dediğin kişi dünyayı titretiyor. keMAL de başkalarının kuklası yapmaya çalışıyor
- +1 yıl
Güldürme beni dünyayı titretene bak 🤣 anca halkı açlıktan titretiyor o 🤣🤣🤣
- +1 yıl
ecevit döneminden de kötü durumdayız?
Cevap sahibi+1 yıl52 yaşımdayım. son 3 yılı ve ilk 3 yılı saymazsak gayet iyiydik. ben Ecevit dönemi iflas edenlerdenim. İşim gereği dolar ve mark ile borçlanıyorduk, develüasyonda iflas ettik. Dolar borcum 120 bin mark olarak 150 bin mark borc ile işletmeye kiliti vurdum. Zorda kalanın yardımcısı Allahtır.22 yıldır hayvancılık yapıyorum. pandemiye kadar gayet iyiydim. pandemiden sonra piyasa bozuldu. yine de işlerimiz kendini götürüyor. Milletin beyhude ağlamaları tembelliklerinden kaynaklanıyor. Battığım sene evimi geçindirmek için halk pazarında küçük tezgahta 6 ay kadar rızkımı kazanmaya çalıştım. Akşam 7 den gece 1 e kadar taksi sürüyordum. ne iş bulursam 1,5 sene yaptım. sonra köye göçmek zorunda kaldım. ufak ufak yetiştirmeye başladım. şimdi Allaha şükür durumum iyi.
- +1 yıl
Peki vicdanınız varsa doğruyu söyleyin önceden ev almak mı daha kolaydı şimdi mi daha kolay. Şu an sen tekrar başla hayata bakalım bi miras falan kalmıştır ev falan vardır tekrar başla hayata para bikimi oluyor mu olmuyor mu görelim anca boğazına yetiyor. Ya hiç mi sosyal hayat istemiyorsunuz eve kapanalım mı sürekli özençlerimizi almayalım mı haftada bi kere pikniğe gitmeyelim mi hep boğazdan kasalım mı hiç biri benim babamın oğlu değil babamın oğlu olsa bile halkın cebini doldurmuyorsa karşıyım ben bu iktidara
- +1 yıl
Sen şu an emekli misin? Önceden emeklilik yaşı kaçtı şimdi kaç oldu akp gelmeden önce fabrikalar vardı şimdi satıldı. Sırf kendi rahat olsun diye bir sürü ağaç kesildi bu nasıl vicdan nasıl adalet nasıl hak. Sen makarna yerken o kestane balı manda yoğurdu yiyor yapmayın elinizi vicdanınıza koyun. Ben demiyorum a partisi olsun b partisi olsun deneyip görelim b partisi gelsin o da iş görmezse ona da tekme vuralım onları seçen biziz onlar bize muhtaç olsunlar biz onlara değil
- +1 yıl
Belki senin yaşın geçmiş olabilir biz gençleri düşünün senin yok mu oğlun kızın torunların onları düşün yeğenlerini düşün
Cevap sahibi+1 yılEn özgür insan kendi ekonomisini kendi belirleyendir kuzum. Ben çocuklarıma ve onların torunlarına yetecek kadar çalıştım halende çalışıyorum. Haklısınız ekonomik olarak ülkece dar boğazdan geçiyoruz. İş bilmez politikacılar ve halkı benimsemeyen iktidar sayesinde şu an bu haldeyiz. Her yılın kendine göre zorlukları var kuzum. siz siz olun geleceğinizi iyi planlayın. Üretip satmayı ya da üretenden alıp satmayı kendinize yol belirleyin.
Eğer zengin olmak istiyorsan ÜRETİCİ ol
Eğer daha zengin olmayı istiyorsan KOMİSYONCU ol
Dahada zengin olmak istiyorsan , elinde olmayan bir ürünün piyasasını oluştur al ve sat.- +1 yıl
Sen çocuklarına yetecek kadar çalışıyorsun ama bizleri düşünmüyorsun. Çocuklarınında çocukları olacak bu iktidar din ile kandırdı milleti beynini yıkadı. Zübük=Erdoğan
- +1 yıl
Bu iktidarın gitmesi lazım başka çare yok
- +1 yıl
şu an biraz sıkıntı olabilir, ama ERDOĞAN öncesinden daha durumdayız. 5-10 sene önceki gibi değiliz. En iyi olduğumuz dönem de gene ERDOĞAN dönemiydi.
- +1 yıl
hem milletin bu duruma düşmesen de ödenekleri saçma sapan yerlere harcayan, milyonlrca dolar borçlanan, pkknın dağ kadrolarını işe alan chpli bşblerin hiç mi suçu yok?
Cevap sahibi+1 yılKızlar relax olun. Rabbimiz kaderimize kimi koyduysa o seçilecektir. Nasıl birini hak ediyorsak o şekilde yönetileceğimizden emin olabilirsiniz.
- +1 yıl
A haber fazla izliyorsunuz galiba Erdoğan'ın sattığı yerleri bi araştır derim sata sata ülke kalmadı başkalarına bağlıyız kendi üretimimizi kendimiz yapmadığımız için bu durumdayız
- +1 yıl
Ya abicim bunu dine bağlama Allah secmiyor bunu biz seciyoruz hatta Kur'an'ın mealini okuduysan anlarsın biz sizin kaderinizi kendi cabaniza bağlı kıldık diyor iyi düşünelim ona göre karar verelim
- +1 yıl
Şu anki ev kuranların evi olma ihtimali çok düşük kirada hepsi hep borçlu kişiler emekliyi zorlaştiranda bu iktidar
Cevap sahibi+1 yılPeki sana göre oyu kime vermeliyiz.
- +1 yıl
Şu anlık fazla oy ile Kılıçdaroğlu o olmazsa Muharrem İnce olur ama bu adamın gitmesi lazım bi şekilde deneyip göreceğiz
- +1 yıl
Korkmayalım sen yanmazsan ben yanmazsam biz yanmazsak nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa
Cevap sahibi+1 yılŞahsi bir soru sorabilirmiyim. Dini inancın nedir.
- +1 yıl
milletçe. ku yeriz o zaman
- +1 yıl
Obez yapan nedir insanı bunu düşünemeyecek kadar beyin ölmüş durumda ne yazık ki ee sürekli makarna ekmek yersen olacağı buydu 😂
- +1 yıl
Sağlıksız besleniyorlar o yüzden obezler bizim burası makarnadan obez 🤣
Gündem konusunda 2b cevap paylaştı. Açıkçası Erdoğan ve Ekibi, seçmenlerinin zêka seviyesinin farkında, onların 89 IQ olduğunu biliyor. Bunu bilen biri de, Dini sürekli kullanacak ve bu tür meseleleri uzatacak ki, istediğini alabilsin.
Zêka seviyesi düşük bir toplumu ayakta uyutmak kadar kolay bir şey yoktur bu hayatta.
212 Yorumla- +1 yıl
chpnin seçmen kitlesi de -200 İQya sahip. boktan heykellere fit oluyorlar. bok içinde yüzerler, gene partilerinden vazgeçmez
- +1 yıl
saçmalıyorsun
- +1 yıl
demem de zatewn
- +1 yıl
@Merol0
@Merol0 @Merol0
Bir gazeteci, bunu demişse evet, Dini kullanmıştır, bu yolla muhafazakar seçmeni etkilemeye çalışmıştır.. Lakin, Erdoğan Din'i bizzat kendisi kullanıyor. Mitinglerde kutsal kitabı getirmeler, sürekli başkalarına Allah'ın soracağı soruları sormalar '' Senin Camii'de hiç fotoğrafın var mı? '' gibi. Şahsen ben her hafta Cuma'ya giden bir birey olarak, benim bile Camii'de bir fotoğrafım yok. Neden olsun ki? İbadethane'de fotoğrafı olur mu bir insanın? Varsa onun imanından şüphe duyun zaten.
Zaten AKP seçmeni olayı bambaşka bir boyuta çıkardı. Hz. Muhammed'den sonra Peygamber gelseydi yok bu Erdoğan olurdu. Biri de çıkar Erdoğan Allah gibi adam der. ( Haşa ) Diğeri gelir, Peygamberimiz bugün parti kursa, Erdoğan kadar oy alamaz der. Daha da niceleri.
Kusura bakmayın, ben Allah ve Peygamberi, Erdoğan ile mukayyese eden başka parti seçmeni görmedim bu zamana kadar. Bu tamamen cehaletten işte. - +1 yıl
saçmaladın, öyle beyan da blunan tek tük cahil var. biz ERDOĞAN'ı dışarıya teslimiyetçi, putperest zihniyete karşı verdiği mücadeleden dolayı, inandığı gibi yaşadığı için seviyoruz.
- +1 yıl
Ya dalga geçiyorsunuz, ya da siyasi bilginiz copy-paste’den ibaret. Hangi mücadeleden söz ediyorsunuz? Satılmamış yer kalmamışken, ülkenin en büyük yatırım alanları Araplara satılmışken, hangi teslimiyetçilik Allah Aşkına. Siz nerde yaşıyorsunuz? En basit örnekle Rahibi verdiğimizde teslimiyetçilikle mi mücadele ettik? Ülkeyi Araplara peşkeş çekmişler, halen dışarıya teslimiyetten söz ediyorsunuz. İnandığı gibi yaşıyormuş? Bu sözler çok tanıdık geldi. Bil bakalım nereden? Heh buldum, Fettullah Gülen’den. O da inandığı gibi yaşıyordu, o da putperestlerle mücadele ediyordu, o sebeple de onu çok seviyordunuz di mi? Bir insanı sadece sevin, ölümüne savunmayın. Sizinki sevgi değil, kusura bakmayın.
- +1 yıl
Kılıçdaroğlu bunu diyen kisiye tepki gösterdimi
Kimse konuşmuyor ama basörtü ezanın Türkce okutulması Cemaatlerin kaptılması Kuranın Türkce okutulması gibi yasaklar Erdoğanı basımıza getirdi aynı yasklar tekar olacakmı
6 masadaki eski akp liler nolcak bunları kimse nenden konusulmuyor
Kılıçdaroğlu destekleyen Ertan baş kendisi diyor bizi bu hale getiren 15 yılık yanlıs politikalar diye ali Babacan masum Ahmet Davutoğlu 6 masada diye masumu oldu
- +1 yıl
@Merol0
Yanlış sorular soruyorsun. Doğru sorular şunlar ; Ülkemizin ve Paramızın eski itibarı/değeri yerine gelecek mi? Suriyeli ve Afgan mültecilerden kurtulacak mıyız? Bu güzel memleketin topraklarını ve en değerli yerlerini Araplara peşkeş çekmekten vazgeçecek miyiz? Cumhurbaşkanlığı adı altında gereksiz israfa son verecek miyiz? Ekonomi olarak tekrar çok güçlü olacak mıyız? Halkın huzuru ve refahı, alım gücü eskisi gibi güçlü olacak mı?
Daha nice sorular var. Eğitim ve Adalet. Ama onları sormaya kalksak hiç bitmez.
Bak, kendin diyorsun. Zamanında hepsi dini kullanmış diye. Balık tutmaya giderken oltanın ucuna ne koyarız? Yem. Çünkü balıklar oltaya gelsin, onları kolayca avlayalım diye.
Demek ki Din bu ülke'de neymiş? Bir yem aracıymış. Dinini ve İslamı bilmeyenleri oltaya düşürme aracıymış. İslamı bilen zaten bu yeme düşmez ama, bu yeme düşenlerin sayısı milyonları geçiyor gördüğün gibi. Dinini bilmeyen bu kadar *ptal olunca bir memlekette, adamlar nasıl yemliyeceğini biliyor.
Bu arada şu bir gerçektir ki, Erdoğan ve AKP kadar dini kullanan başka hiçkimse olmamıştır bu tarihte, çok NET.
+1 yılTartışacak başka konuları yok çünkü herkes hayatından memnun ekonmik anlamda açlığa mahküm durumdalar torunlarına kadar borç batağındalar ama hala beyinleri basmıyor bazı şeyleri... hepimiz müslümanız elbette bazı şeylere saygı şart ama bu yapılan kesinlikle komplo ve bunu yapan iktidar ve yanlıları... kaymağınıda onlar yemeye çalışıyorlar.. her seçimden önce böyle şeyler ortaya çıkar...
10 Yorumla- Gündem konusunda 345 cevap paylaştı.
u +1 yılAyakkabı ile zaten eve gırılmez anası onu ayakkabısız eve almış mı hıç bır sormak lazım.
Seccade bu gunahı yok dıyen aynaya baksın bir herkesın her inancın bır kırmızı cızgısı vardır.
Nasıl ki eller arkadan baglanıp cami de volta atılmayacaksa bu da aynı sey ıbadete gıden her yolda bazı seylere dıkkat etmek lazım
16 Yorumla- +1 yıl
Bilmeden basılmış görmemiş bu bir ikincisine gelince bile bile camide düğün yapan neden bu kadar tepki toplamadi
- +1 yıl
Oradaki herkes ayakkabılı Erdoğanda gitse ayakkabıyı çıkarıp girmeyecekti 😂
- +1 yıl
İsimler onemlı değilkı her kım olursa olsun olaya sıyası bakmamak lazım
- +1 yıl
🤦♀️orası öyle ortamlar değil ki 🙄 hiçbir siyasetçi ayakkabısız girmez ve sende gitsen oraya millet ayakkabıyla girerken sen ayakkabını çıkarır mısın 😀
- +1 yıl
Yerde seccade varsa evet
- +1 yıl
Yerde seccade olduğunu farketmedim diyor adamlar Kılıçdaroğlunun özür videosunu izle
+1 yılKoskoca 6 lı masa Erdoganın karşısına çıkara çıkara bunu buldu. Sonrada Erdogan 20 yıldır neden iktidarda...
Artık komedi filmi izlemiyorum, Kılıçtaroğlunun konuşması yetiyor. Muhalefetin ülkeyi yönetme istegi olsaydı dogru dürüst aday çıkarırdı. Ekmelettin diye birini çıkarmışlardı şaka gibi..
Kısaca Ağam benimle kafa bulıyor...
10 YorumlaÇünkü büyük bir saygısızlık.
Dini için bunu yapanlara saygım sonsuz. Ama siyasi progopanda yapmak tabiki acizliktir.128 Yorumla- +1 yıl
Bilerek yapmak saygısızlık evet ama bile bile zaten yapmaz sen kendini düşün tepki alacağını bile bile basar mısın istesende basamazsin
- +1 yıl
Empati kur ya çok basit bile bile basmak akıllıca mı 🤔 tepki alacağına rağmen sen istesende basarmisin
- +1 yıl
Dış güçler tarafından yönetildiğini nasıl anladın 🤔
- +1 yıl
Feto ile AKP'nin kopma noktasında hatırlarsan farklı yerleri ele geçirmeye çalıştılar. Fenerbahce ye operasyon oldu başarısız oldu. Cogu kurumsal firmalara girişim oldu aldılar. Sonra devlet tespit edip kayyum atadi. Chp ninde bu şekilde operasyon ile ele geçirildiğini düşünüyorum ben. Kemal kılıcdaroglunun bir yerlerden komut aldığı çok açık çünkü çok tutarsız bı adam. Şu an için konuşmak gerekirse Tayyip Erdoğan dışında ülkeyi yönetecek biri daha yok muaarrem hariç. Chp ye oy vermek ülkeyi sadece kaosa sürükler. Ve muhtemelen CHP den sonra iç savaş kaçınılmaz olur.
- +1 yıl
Saçmaladın 😀
- +1 yıl
Şu an başa sen geç sen daha iyi yönetirsin Erdoğandan net.
- +1 yıl
Sende mi hırsızsın yoksa hırsızsan yönetemezsin hiç gelme iktidara 😂
- +1 yıl
Sen oy kullanma 😂
- +1 yıl
Rahatladım sağol 🙌👏
- +1 yıl
Tam tatmin olmasamda eh yine oy kulanmandan iyidir bi erdoğancı eksilir 😂
- +1 yıl
Konu ne ara bel altına indi korkulur senden 🤣
- +1 yıl
🧐 oy kullanma yeterli 😄
- +1 yıl
Etmez mi 🤔🧐
- +1 yıl
Sağol bu yeterli yatakta uyu artık sen 🤣
- +1 yıl
Höst ula 😬
- +1 yıl
Yanlış biliyorsun her insan farklı akp zihniyetinde yok mu 😏 ön yargılı olma
+1 yılAKP seçmenleri liderlerini, peygamber ve Allah ile bir tutuyorlar. Şirk koşmanın kralını kendileri yapıyor ama Bay Kemal bilmeden halıya basınca günahkar oluyor. :D
10 Yorumlagünah değil, fakat kk şunu bilmeli: bu kadar yobazın olduğu memlekette buna dikkat etmek durumunda. kendisi ana muhalefet lideri ve cumhurbaşkanı adayı.
10 Yorumla
+1 yılHerkesin kendi görüşü. Hayat şartları zor. Cumhuriyet tarihi boyunca yaşadığımız sıkıntılar bitmiyor. Ancak herkes şikayetçi. Çok kaz kişi hakkıyla çalışıyor.
12 Yorumla- +1 yıl
Ben burada hükümetleri suçlamıyorum. Bugün kim başa geçerse geçsin çok büyük fark olmayacaktır. Kimsenin elinde sihirli deynek yok. Sadece 2002 ile 2008 arasında rüya gibi zamanlar geçirdik.
- +1 yıl
Bu ülkenin sorunlarını listeleseniz çoğu ekonomiyle alakalandırılır. Ama bence ilk sorun. Eğitimli ve eğitimsiz verimsiz katmadeğersiz çalışma.
+1 yılKoz olarak kullanıyorlar, sanki herkes müslüman olmak zorunda. O da niye özür diliyorsa, bastıysa bastı ulan.
20 YorumlaEllerinde kullanacak başka bir şey yok çünkü
30 Yorumla
+1 yılBu halk AKP'yi hak ediyor abi aydın insanların Avrupa'ya kaçması lazım.
30 YorumlaGündem konusunda 3,8b cevap paylaştı. Çünkü ülkede o evlatları ve cahiller çok fazla sayıda varlar. Onları etkileyip oy kazanma peşindeler.
10 Yorumla
+1 yılO kadar insan öldü biri çıkıp özür diledi mi ( devlet yetkilileri ) ? O seccadeyi başlarının üstünde taşıdalarda ADAM değilsiniz , insan değilsiniz
10 YorumlaGündem konusunda 1,7b cevap paylaştı. Danışıklı yapılan bir eylem iktidar ve muhalefet tarafından Deprem çok konuşulmasın ekonomi konuşulmasın diye.
10 YorumlaGündem konusunda 379 cevap paylaştı. Adam mitinge seccadeyle çıktı ya. Hala bunu şakşaklayan beynin yoksunu parazitlere yazıklar olsun.
10 Yorumla- Gündem konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yılvalla, sallayacak bir şey bulamayınca konu bu.
ama hatırlayan çıkar mı bilmem; 2022 aralık ayında camide düğün yapıp pasta kesmişlerdi bir çift.
bu olay seccade olayı kadar konuşlmadı.10 Yorumla - Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıl- + Bunlar neyi uzatacaklarını çok iyi bilirler.
10 Yorumla
+1 yılGençleri Kılıçdaroğluna düşman etmek için her şeyi yapıyorlar ne yazık ki
10 Yorumla
+1 yılÇünkü eleştiri bitmediği için haliyle savunma da bitmiyor.
10 Yorumla- Gündem konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılçünkü ekonomi o kadar kötü ki mecbur gündemi burada tutmak zorundalar
10 Yorumla
+1 yılYüklenecek bir şeyler lazım adama. Ellerinde ne varsa kullanıyorlar.
10 Yorumla- Gündem konusunda 320 cevap paylaştı.
+1 yılUzatmak isteyen çok oluyor ki mantıklı açıklaması da yok
10 Yorumla Feto gibi poz verdi diye uzun süre gündemde kaldı bide gidip Erdoğanın camiye ayakkabıyla girmiş fotoğraf var dendi bosu bosuna ida atılar ortaya ondan dolayı böyle uzadı
00 Yorumla- Gündem konusunda 413 cevap paylaştı.
+1 yılBu komplolar sonucunda harcayacaklar gibime geliyor. Çünkü yanlış aday çıkartıldı kaybetsin diye aday mı çıkartılır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeccade için yorum yapamam fazla üstüne gitmiş olabilirler bana da göre biraz saçmalık geldi. Ama bu Kılıçdaroğlunun örgütle iş yapan bir vatan haini olduğunu değiştirmez
012 Yorumla- +1 yıl
Diyelim ki vatan haini o kişiler o zaman akp ne diye gitti ayağına
Zaten Kılıçdaroğlunun oy almak için gittiğini biliyoruz
Cevap sahibi+1 yılO niye gitti bu niye gitti onlar da yaptı bu gerçeği değiştirmez kardeşim örgütlü feto ile işbirliği yapıyorlar bu kadar net. Zamanında milletin yaptığı hataların arkasına neden sığınıyorsunuz ben de bunu anlamıyorum onlar bu hata yaptı diye aynı şekilde örgütte işbirliği mi yapılmalı o zaman örgüt palazlandı artık içimize girecek söylemedi demeyin çoluğunuzu çocuğunuzu bakalım kurtara biliyor musunuz
- +1 yıl
Bende diyorum ki bunu cevabını bana ver o zmn hdpyi terörist ilan edip neden ayağına gitti bunun cevabını istiyorum sadece
Cevap sahibi+1 yılSenin kafa basmıyor galiba o zaman yapılmış bir hata olduğunu söyledim zaten şimdi aynısını neden tekrarlıyorlar vatan haini bu
Cevap sahibi+1 yılO zaman böyle yapıldı diye bütün vatan hainiliklerini yapmaları gerekmiyor senin o Atatürk’ün partisi dediğin parti artık Atatürk’ün adını ağzına almıyor uç noktaları rahatsız edecek diye bunada itiraz etsene parti partilikten çıktı yarısı Kürt Sevici oldu parti Türklük namına hiçbir şey kalmadı
- +1 yıl
Irkçısın belli türk Kürt diğerleri hepsi sevilmeli ama Türklük bozulmasın şimdi HÜDA-PARla olan kim türk düşmanları teröristler ona gelince bir şey yok 🤷🏻♀️
- +1 yıl
Daha yakınlada gitti hdpnin ayağına neden inkar ediyorsunuz o gidince bir şey olmuyor. HDP reddetti reddetmeseydi ittifak kuracakti 🤣
Cevap sahibi+1 yılIrkçıyım kardeş sende hdp lisin belli. Ayrıca hüdapar ın zamanında örgüte neler yaptığını çok iyi biliyorum. Örgüt sevmez hüsaparı sende sevme
- +1 yıl
Ben hdpli değilim hdpnin iktidar olmasını da istemem. Benim Kürt arkadaşlarımda oldu türk arkadaşlarımda oldu torbeşide Arnavut arkadaşlarimda oldu 5 parmağın beşi bir değil ön yargıyla bakma olaya insan olarak gör karşındakini iyi kötü olarak bak
Cevap sahibi+1 yılMevzu vatansa ve hainlik yapanlar varsa biyolojik yapılarının önemi olamaz insan ya da hayvan olmasının hiçbir önemi yok
- +1 yıl
Hainlik yapan şu an ki iktidar ya bi değişse o zaman haklı bulursunuz da neyse yinede ön yargılı davranma kimseye
- +1 yıl
Değişsin şu iktidar eğer beni oy verdiğime pişman ederlerse herkesden özür dilerim yine bu partiyi başa getirmek için çabalarım ama yeterki değişsin bu iktidarda iyi değil hırsızın teki iftiracı kendisi fetöcü ama suçu baskalarina yıkıyor
- Gündem konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılNamaz kilinirken basılmiyor mu
11 Yorumla- +1 yıl
İşte gelde bunu makarnacılara anlat 😄
Çünkü zeka seviyesi düşük toplumları bu tarz meselelerle uyutup yönlendirmek kolaydır
20 Yorumla
+1 yılBundan prim yapacaz sanıyolar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen Kemal Geliyorum 😂😂
10 YorumlaMk böyle hükümetinde böyle muhalefetinde
10 Yorumla
+1 yılSiyaset bu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜlkemizin zeytinyağları görev başında (;
00 Yorumla
+1 yılOna oy verende onun gibi şerefsiz
014 Yorumla- +1 yıl
Kime oy veren
- +1 yıl
Seccadeni ayaklayanlara
- +1 yıl
Sevmeyebilirsin ama üslubuna dikkat et özür dilemen gerekiyor şimdi bu insanlardan. Kılıçdaroğlu görmedim dedi özür diledi belli ki komple kurulmuş adama bile bile kim yapar istese bile yapmaz tepki alırım diye biraz akıllı olun
- +1 yıl
Şimdi özür bekliyorum senden
- +1 yıl
Neden özur dileyecem ya bunun gibi adi birindenmi?
- +1 yıl
Ona oy verende dedin farkındaysan ona oy veren kaç kişi var biliyor musun bu ülkede bizden halktan özür dileyeceksin
- +1 yıl
Hic kimdende özur dilemem bunun gibi şerefsizi destekleyendenmi? Benim dinimin simbolini ayaklar altina atan birindenmi?
- +1 yıl
Beyin var mı sende. Sen kendini düşün eğer siyasetçi birisi olsan bile bile basar mısın basamazsin çünkü tepki alacağını bilirsin akıllı ol
- +1 yıl
Ama o basmış resmide var şunun icin sonuna kadar reisle yola devam.
- +1 yıl
Hem sen namaz kılıyor musun bu kadar konuştuğuna göre Kur'an'ın mealinide okumuşsundur kesin Allah bana ne diyor diye merak etmişsindir dimi 😀
- +1 yıl
Kiliyorum elhamdulillah sen kendin ibadet yapiyormusun
- +1 yıl
Sen kardeşimsin ve senin gibiler
- +1 yıl
Şerfsiz olan sensin
- +1 yıl
Senin gibiler SLK
+1 yılözürle geçiştirilecek bir mesele nedir
01 Yorumla- +1 yıl
Özür dilerim
Detaylı bilgi