Deprem sigortam vardı henüz parayı almadım tahmini 120.000 TL di falan yapıyormuş bu parayı en hızlı şekilde nasıl çoğaltırım yeni bir eve ihtiyacım var Uygun fiyatlı küçük bir ev ama param yok elimdeki parayı nasıl değerlendirmem lazım kredi çekemem daha ağır hasar alan evimin borcu bitmedi yeni almıştım hatta tasinmamistim bile öyle borcu kaldı üstüme
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Parayı bir an önce çoğaltma hırsı ile bilmediğin işlere girmeni tavsiye etmem elindeki paradan da olursun.
Acil ev lazım hamileyim doğumdan önce yerleşmek istiyorum
Anlıyorum ama çevremde ne kadar bir an önce elimdeki parayı çoğaltayım düşüncesiyle bilgisi olmadığı işlere atılan insan varsa neredeyse hepsi battı. O yüzden diyorum paranızı dikkatli kullanın. Özellikle borsadır kriptodur bu tarz piyasalara uzmanlığından emin olmadığınız kişilerin yönlendirmesi ile sakın bulaşmayın.
Umarım en kısa zamanda dertleriniz sıkıntılarınız çözülür 🙏
Yoook öyle şeylere bulasmamda anlamamda
Allah yardımcın olsun
Sağolasın
Evin kaç metre kareydi
75 metre kare
Hayatım sen 220 bin kadar para alacaksın
Yoğunluk varmış oyalayip duruyorlar sigorta şirketi parayı alamadım henüz ne kadar düşüyor onuda bilmiyorum Bizim apartmandaki komşularin aldığı para kadar olur diye tahmin ediyorum onlara 85 bin falan düşmüş herhalde benimkinin tarihi onlarınkinden farklı bana daha fazla düşer onu biliyorumda tam olarak ne kadar düşüyor onu bilmiyorum
Ya ağır hasarlı ise 220 bin düşer bizim ev az hasarlı bize de daha yatırmadılar ne yatacak ben de bilmiyorum ama ağır ve orta hasarlının ne alacağı belli yani
Daire yüz ölçümü 39 yazıyor poliçede
Hangi sehirdensin
Haa öyleyse 120 bin doğrudur. Hatay Antakya
Nerde kalıyorsun peki cadirmi konteyner mi
Ya ben İstanbul’da yaşıyorum ailem Hatay’daydı onları yanıma aldım şimdi sen hangi şehirdesin nerede kalıyorsun
k. marastayim ben çadırda kalıyoruz
Allah yardımcınız olsun bir ihtiyacınız var mı
Devlet desteği yok mu
M2 sine 3 bin lira ödüyor ev 40 m2 miydi
75
allah yardimciniz olsun
Sağolasın
O da gelmez kimseye gitmemiş