Hani masanın olmazsa olmaz ortağı hdp seçimlere yeşil sol partisi olarak gireceklerini açıkladıktan sonra bir seçim bildirgesi de yayınladı ya. Belki okuyup merak etmişsinizdir. Hele ki ülkü ocaklarında yetişen iyi partili eski dostlar. Bakalım siz ne diyeceksiniz.
Operasyonlar duracakmış pkk ya
Siyasi müebbet yiyenler salınacakmış
Atatürkün kurduğu diyanet kapatılacak
Sınır dışı operasyonlar duracak.
VS vs VS
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Chp terör sempatizanlığı yapıp HDP ile samimi olmaktan geri durmuyor. AKP'de Hüdapar gibi Hizbullahçılarla ittifak olup terörist sempatizanlığı yapıyor. Yani sen şimdi CeHaPeKaKa diyip Erdoğanı svaunuyorsun ama yarın hakların gidince Erbakan, Akp ve Hüdapar sayesinde görürüz seni.
20 yıldır ülkeyi yöneten erdopan hangi hakkı elinden aldı senin?
20 yıldır ülkeyi yönetenler sayesinde bugün halk bu hâlde. Gerek eğitim. Gerek adalet gerek ekono ik alanlarda durumumuzu görmüyor musun? Haklar demişsin. Ülkede en basitinden özgür düşünce var mı sence? Yarın bir gün hapise girmeyeceğimiz ne malum? Bak "Erdoğana dokunanın kafasını keserim" diyen millete küfürler eden Hizbullahçı gözaltına alındı ama serbest bırakıldı. Sokaklarda onlar gibi binlerce var. Bu da benim güvenlik hakkımın elimden alınmasıdır.
Senşn özgürlükten kastın küfür etmek mi ülkenin başkanına. Hangi ülkede var bu özgürlük. Diktatör bş adam olsa erdopan bu kadar muhalif kanal olur muydu sence bu ülkede. Ülkenşn halinde ne var desene. Pandemi sonrası bütün dünya ki buna büyük Avrupa devletleri de dahil ekonomik kriz yaşarken sen ne bekliyorsun. Eğitime bşr bak bakayım kitabından yemeğine her şey bedava oldu. 18 yaşındasın sen ne gördün ne yaşadın da karşılaştırma yapıyorsun. Sen hiç kitaba para verdin mi? Paran olmadığı için okuyamamak ne demek bilir misin? 5 sene önce herkesin ekonomik seviyesi daha iyiydi. O zaman helan olsun Erdoğana mı dediniz. Demezsiniz zaten de bari muhalif olalım derken ülkeyi satmayın. Atatürkünüze bile sahip çıkamıyorsunuz gelmiş erdopan şöyle böyle diyorsunuz. Biz sizden daha çok Atatürkçüyüz. Biraz kitap oku biraz yakın tarihi araştır. 80 ler 90lara bak. Hadi z kuşağı sın kitapla işin olmaz belki. En basitinden aç seksenler dizisini izle. Koalisyon nedir öğren. Neler yaşanmış koalisyon hükümetler zamanında bak.
Küfür ne alaka ya küfür ne alaka? Ben küfür mü ettim başkası küfür mü etti? Ananı al git diyen bendim demi? * diyen de başkasıydı zaten. Şehitlere kelle diyen de bendim zaten. Hoca efendi diyen de başkasıydı zaten. En ufak bir konuşmada bile kapına polis gelebilir. Sen gelmiş küfür diyorsun. Adam kendi serbestçe ediyor sen bizim saygı içerisinde yaptığımız eleştirilere küfür diyorsun. Diktatör tabii ki. Baksana A haber, atv, Kanal 7, Show haber bunlar ne sence? Yandaş değiller mi? Avrupa'daki ekonomik krizle burayı bir tutmana güldüm. Enflasyon yüzdelerine baksana bir anlarsan tabii. Eğitime bakıyorum ama 3 defa üniversite kazanmamama rağmen imkansızlıktan gidemedim ama sen ne anlarsın boş beleş konuşuyorsun. 18 yaşında değilim kayıt olurken öyle yaptım. Evet kitaplara para verdim. Hatta alamadığım başkalarından istediğim de oldu. Bilirim çünkü okuyamadım. 5 sence önce de pek fark yoktu zaten. Sadece şu ana göre daha çok umut vardı. Muhalif bile değilim boş konuşma ya. Benim için CHP ve diğer partilerde AKP'de aynı. Ülkeyi Araplar'a karış karış satan Erdoğan'ına laf etmeye yemedi mi? FETÖ ile Hizbullahçılar ile ittifak olan Erdoğan'a laf etmeye yemedi mi? Atatürkümüze bal gibi de sahip çıkıyoruz. Partileri bilmem ama ben çıkıyorum. Daha Türkçe yazamıyorsun gelmiş bana kitap oku diyorsun. Ben kitap okuyorum zaten ama sen cahil cahil konuşuyorsun. Sen de sürekli geçmişte takılmak yerine günümüze odaklan.
Ne cahil bir insansın engelle de beni kurtulayım.
Hatta ben seni engelleyim. Yarın sen de kafa kesen Hizbullahçılarla arkadaş olursun zaten. Ülkedeki eğitimin adaletin ekonominin çöküşünü göremeyecek kadar cahilsin
Bildirgenin aynısını çozüm süreci zamaninda akp yaptı. Hatta diyarbakirda urfada diger illerde sehir merkezlerine hendekler kazildı. Kimse müdahale etmedi. Pazarliklar bozulur diye Asker polis mahallelere giremesin diye. Araştırsana o dönemki olayları.
Kardeşim o dönem yapılan herşeyi bilen biriyim. Çözüm süreci terörü bitirmek için yapıldı. Peki bugün adamlar ne için yapacak bunları. Adam 100 yıllık cumhuriyeti yıkacağız diyor siz gelmiş halen çözüm süreci diyorsunuz. Bu kadar mı mecbursunuz bu adamlara. Bu kadar mı çok terör sevici si oldunuz?
Peki terör bitti mi? Daha da canlandı palazlandı.
Terör şu anda ne durumda sizce?
Okumadım HDP tek başına iktidar olmadı sirece onları yaoamacshi için düşünmeye gerek yok
Siz hdp ye hiçbir tavizin verilmediğini düşünüyorsunuz Di mi?
Evet