🚨 Türk Lirası kur korumalı mevduat (KKM) hesaplarında faiz üst sınırı kalktı. KKM'de asgari oran politika faizi olacak, üst sınırı ise banka kendi belirleyecek.
Sahi, sizin bankada KKM hesabınız var mı?
🚨 Türk Lirası kur korumalı mevduat (KKM) hesaplarında faiz üst sınırı kalktı. KKM'de asgari oran politika faizi olacak, üst sınırı ise banka kendi belirleyecek.
Sahi, sizin bankada KKM hesabınız var mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Benim hesabım yok
Deniz bankta vardı ve sonradan sildirmiştim.
Ben de zıraat bankasında bir dönem üç aylık yatırmıştım, pek bir ciddi getirisi olmadı, pişman oldum, içime sinmedi, dönem sonunda tekrarlamak istemedim.
Aralık sonuydu. Bankadan aradılar, tekrarlayalım mı diye, hayır dedim. İnadına isteğim dışında tekrarlamışlar, ertesi gün gittim paramı eft yaoamıyorum neden defim, KKM de bir dönem daha tekrarladık dediler. Tekrar edilmemesi yönünde telefon kaydım var, dinleyin inceleyin iptal edin mağdurum dedim. Bankanın şube müdürdesi personele sordu, personel benim takan söylediğimi söyleyince talebimi reddetti. Ses kayıtları incelensin yanlış yapıyorsunuz dedim. Dışarı çıkınca CİMER e şikayet başvurusu yaptım.
Bu sabah olmuştu, öğlen 12:00 den sonra tekrar eşimle birlikte tekrar gittim bu kez çok kibar davranıp KKM yi bozdular, tüm paramı 300 bin liramı Vakıfbanka aktardım, zoraatta bir kuruş bırakmadım.
CİMER den ilgi banka tarafından inceleniyor mesajı geldi, tekrar şikayet taptım sonuç alamıyorum diye hâlâ cevap gelmedi, şikayetimin sonucunu hâlâ alamadım. Çok garip değil mi. Usudldüzlük tapılıyor, yapanın yanına kâr kalıyor.
Aynı soruna benzer olmuştu ve müşteri temsilcileri anlayışla davranıp iptal etmişti.
Cimer’den bile olumlu ya da olumsuz bir sonuca varamamış olmam, tuzun koktuğu manasına geliyor. Artık bir şeylerin değişme zamanı gelmiş anlaşılan. Kimse görevini kayığı ile sorumluluk bilinci ile yapmıyor, şikayet bir türlü sonuçlanmıyor… çok üzgünüm…
Hayır, olduğunda da dolar yapıyorum.
Bari satınalma gücü erimesin değil mi?
Bunlara güven olmaz :P
İlk baştan böyle olması gerekti
Yok..