Gündem Parti kurmak isteseniz ismi ideolojisi sıloganı ne olurdu? Merol0 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Parti kurmak isteseniz ismi ideolojisi sıloganı ne olurduBağımsız Birlik partisiİDEOLOJİ esitlik, birlik, yerlicilik Atatürkçülükslogan bağımsızlık için biriz Güncellemeler+1 yıl Doğrudan demokrasicilik Parti kurmak isteseniz ismi ideolojisi sıloganı ne olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Özgürlük. ve dinlerin bu kadar yayılmaması devlet işleri ile ayrı olması.. birde ekonominin düzelmesi eğitime ağırlık verilmesi 0 1 Yorumla Merol0 +1 yıl Parti kurun dedim
Chıld_Of_GOD Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Gündem konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yeruşalim Birlik Partisi olurdu sanırım. Azınlıkları kucaklayan, hakları için mücadele veren bir parti olurdu. 0 11 Yorumla Merol0 +1 yıl İsrail tutar dene sen bir Yorumla Chıld_Of_GOD +1 yıl İsrail desteklerse kesin tutar. Yorumla Merol0 +1 yıl İsrail ikinci suikast sonucu ölen başkanı olmana gerek yok sen yahudimişin bu kadar İsrail bağlantın ne Yorumla Chıld_Of_GOD +1 yıl Vatandasiyim Yorumla Merol0 +1 yıl Sonrdan vatandaşlık aldınYanlıs hatırlamıyorsam finas altın ve atolyen vardı Yorumla Chıld_Of_GOD +1 yıl Sektör olarak doğru. Finans altın. Hep vatandaşıydim. atalarim avrupadan Türkiyeye gelmiş 1nci dünya savaşında. orada uzun yıllar kaldık. Yorumla Merol0 +1 yıl Tamam dah önce sorularına denk geldim bayrağı görünce merak ettim Yorumla Chıld_Of_GOD +1 yıl 🙏🙏 Yorumla Merol0 +1 yıl Soruma cevap verdin için teşekkürler Yorumla Chıld_Of_GOD +1 yıl Rica ederim, asıl ben teşekkür ederim bana kendimi değerli hissettirdiğin için. Yorumla Merol0 +1 yıl 🤲🤲 Yorumla
ateşşnurr Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl İsim son yobaz sıkıcıİdeoloji Atatürk ve inkılapları adalet eğitim hoşgörü kardeşlikSlogan yobazi cahili gördüğün yerde sık 0 3 Yorumla Merol0 +1 yıl Küfür ederek neyi nasıl savunduğunu gösterdin aferin Yorumla ateşşnurr +1 yıl Nerde küfür var hayali bir parti kurduk kimseye bir şey demedim 😶 Yorumla Merol0 +1 yıl Sıkıcı Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 941 cevap paylaştı. Dinsizlik devlet işlerinde din olmaz eğitim önemli olduğu için eğitim ve bilim yollundan giderdik İskandinav ülkelerini örnek alarak. 0 5 Yorumla Merol0 +1 yıl Miletin Dinine karsıma istediği gibi yasasın dini eğitim almak isteyen alsın Bakanlık milet vekliği için özel üniversite bölümleri acardım Yorumla Sweetdreams1950 +1 yıl Ben herşeyin kursunu açardım garsonluk kursu bile olurdu Yorumla Merol0 +1 yıl Gelecek secime girmeyi düşünüyorum Yorumla Sweetdreams1950 +1 yıl Yapma yerler seni Yorumla Merol0 +1 yıl Kim kimi yer beli olmaz Yorumla
TheSaygiN Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Amerikayi bastan kesfetmeye luzum yok. Komunizm, hali hazirda butun dertlerimizi cozer noktadadir. 0 1 Yorumla Merol0 +1 yıl Sende kur bitane parti Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Özgürlük. ve dinlerin bu kadar yayılmaması devlet işleri ile ayrı olması..
birde ekonominin düzelmesi eğitime ağırlık verilmesi
Parti kurun dedim
Yeruşalim Birlik Partisi olurdu sanırım. Azınlıkları kucaklayan, hakları için mücadele veren bir parti olurdu.
İsrail tutar dene sen bir
İsrail desteklerse kesin tutar.
İsrail ikinci suikast sonucu ölen başkanı olmana gerek yok sen yahudimişin bu kadar İsrail bağlantın ne
Vatandasiyim
Sonrdan vatandaşlık aldın
Yanlıs hatırlamıyorsam finas altın ve atolyen vardı
Sektör olarak doğru. Finans altın. Hep vatandaşıydim. atalarim avrupadan Türkiyeye gelmiş 1nci dünya savaşında. orada uzun yıllar kaldık.
Tamam dah önce sorularına denk geldim bayrağı görünce merak ettim
🙏🙏
Soruma cevap verdin için teşekkürler
Rica ederim, asıl ben teşekkür ederim bana kendimi değerli hissettirdiğin için.
🤲🤲
İsim son yobaz sıkıcı
İdeoloji Atatürk ve inkılapları adalet eğitim hoşgörü kardeşlik
Slogan yobazi cahili gördüğün yerde sık
Küfür ederek neyi nasıl savunduğunu gösterdin aferin
Nerde küfür var hayali bir parti kurduk kimseye bir şey demedim 😶
Sıkıcı
Dinsizlik devlet işlerinde din olmaz
eğitim önemli olduğu için eğitim ve bilim yollundan giderdik İskandinav ülkelerini örnek alarak.
Miletin Dinine karsıma istediği gibi yasasın dini eğitim almak isteyen alsın
Bakanlık milet vekliği için özel üniversite bölümleri acardım
Ben herşeyin kursunu açardım garsonluk kursu bile olurdu
Gelecek secime girmeyi düşünüyorum
Yapma yerler seni
Kim kimi yer beli olmaz
Amerikayi bastan kesfetmeye luzum yok. Komunizm, hali hazirda butun dertlerimizi cozer noktadadir.
Sende kur bitane parti
Kurmak istemem
Yesinler birbirini