Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca Yerel yöntem özerklik şartı ile resmen Türkiye’yi bölecekler zaten bu örgütlülerin direkt istediği bir şey
Aşırı uçları rahatsız etmemek için artık Atatürk ün adını ağzına bile almıyorlar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Chp nin son 20 yildir attigi hiçbir adımı Atatürkçü düşünceye sığdıramıyorum. Atatürkçü biri olarak en cok kizdigim oluşum Chp benim icin. Önce kendimize bakmalıyız, dogru adımlar mi atıyoruz diye.
Bende buna üzülüyorum görüştüğü insanlara bak Türk düşmanları ile el ele olması çök üzücü
Aynen oyle. Ben Diyarbakır'a amed ya da Tunceli ye dersim diyenlerle aynı masaya oturmam. Bunlarin İstanbul'a konstantinapolis diyenlerden ne farki var? Ellerine güç gecse yarin ulkeyi bolecek insanlarla siyasi sebeplerden dolayi ayni masaya oturmak tarihe ihanettir. Tarih bizleri affetmez. Düşmanımın düşmanı dostumdur mantigi coook yanlis bir mantık ve bunun farkinda degiller. Herseyi deniyorlar ve sadece kendilerine guvenmiyorlar.
Tek üzüldüğüm ülke için kuruluş savaşından bu yana canını vermiş şehitlerimiz askerlerimiz ve onların yaşayan aileleri
Kemal başa geçtiğinden beri öyle zaten
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!