Gündem CB seçiminde oyunuz kime? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Benim oyum Sinan Oğan'a olacak. Seçenekler ankette. Sinan Oğan Muharrem İnce Kılıçdaroğlu Rte Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç CB seçiminde oyunuz kime? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
__NoName__ Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Benim anketinde şuraya bırakayım İlk tur Sinan Ogan 2 tür kilicdaroglu Cumhurbaşkanlığı seçiminde oyunuzu kime verirsiniz? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Benim ankette sinan oğan baya yüksek çıktı. Oyu artıyor demek ki. Ben de ya oy kullanabilsem iyi olacaktı :d Yorumla __NoName__ +1 yıl Aynen artacak inş daha da ((: Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Kemal Kılıçdaroğlu 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Apocu seloyu hapisten çıkaracak olmasaydı benim de oyumu kazanırdı. Ama hdp ile bu kadar içli dışlı olarak beni kaybetti dedem Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Benim anketinde şuraya bırakayım
İlk tur Sinan Ogan 2 tür kilicdaroglu
Cumhurbaşkanlığı seçiminde oyunuzu kime verirsiniz?
Benim ankette sinan oğan baya yüksek çıktı. Oyu artıyor demek ki. Ben de ya oy kullanabilsem iyi olacaktı :d
Aynen artacak inş daha da ((:
Kemal Kılıçdaroğlu
Apocu seloyu hapisten çıkaracak olmasaydı benim de oyumu kazanırdı. Ama hdp ile bu kadar içli dışlı olarak beni kaybetti dedem
Kılıçdaroğlu
Muharrem ince bey