Adamlar her seçim dönemi bizde bu iş diyorlar ama yine mağlup ediyoruz. Neden sizce hep reis kazanıyor? 🤔💡🇹🇷

Adamlar her seçim dönemi bizde bu iş diyorlar ama yine mağlup ediyoruz. Neden sizce hep reis kazanıyor? 🤔💡🇹🇷

yanlış matematik hesabı yapmışsın erdoğan 2002 de iktidara geldi ana muhalefet deniz baykaldı Erdoğan'ıın 8. yılına kadar baykal vardı sonra chp de depremler oldu baykala kaset kumpası kuruldu kasetle geldi Kılıçdaroğlu yani 13 yılda buradan hesapla akp 21 yıldır iktidarda KK neden kazanamıyor çünkü İnançlı seçmenler hakkında konuştuğu iğneleyici laflardan dolayı dindarlardan zor oy alır bide mezhepcilik var alevi olduğu için iç anadolu oy vermediği için oylar rteye kaydı o yüzden recep tayyip erdoğan kazanıyor
Cevap
9Cevap
Sevilmiyor ve yenilmeye doymuyor.
Mansur Yavaş aday olsaydı seçilmesine garanti bakıyor olacaktık, şimdi ise muallak.
Şuanda toplam 11 anket sirketi Kemal Kılıçdaroğlu'nun kazanacağını söylüyor hemde %10 farkla. Buna kendileri bile inanmiyordur.
Recep değil yalnız, "Cumhurbaşkanım sayın Recep Tayyip Erdoğan" diyeceksiniz.
Bu sefer olmaz kaybetmelerinin sebebi vizyon sunamamalari ve çözüm uretmemeleriydi ama artık vizyonları var ve çözüm üretiyorlar
Hayat pahalılığıni sevdiğiniz için doların 50 liraları, enflasyonun yüzde binleri görmesini hedeflediğiniz için ve bir avuç cahil olduğunuz için.
Hayat pahalılığı diye bir şey yok ki. Cafeler dolu ağzına kadar. Biraz önce alışveriş yaptım, mağazalar tıklım tıklım insan dolu hafta içi olmasına rağmen. Ayrıca ben 14 bin alıyorum, yalnız yaşıyorum ve geçiniyorum. Sizler bir baltaya sap olamadıysanız reis ne yapabilir ki canım
😂😂😂 böyle deme üzülüyolar
Yav biriniz farklı bir şey söylese sasiricam ezberlemissiniz aynı şeyleri yazıyorsunuz. Kafeler doluymuş. Boş mu olmasını istiyorsunuz? İnsanlar kafeye bir çay kahve içmeye bile gidemesin sosyal hayatları sıfıra insin mi istiyorsunuz? Ayda iki kere kafeye gitmem batıyor mu size? Ve 14 bin TL 700 dolar ediyor bana burada büyük bir para gibi anlatıyorsun. Boşuna cahilsiniz demiyorum katıksız arlanmaz uslanmaz bir cahilsiniz. Bana gelince 2 lisans bitirmiş yabancı dil öğrenmiş donanımlı bir insanım ve senin düşmanın değilim alım gücünü ve enflasyonu düşünen daha iyi şartlarda olmamış gerektiğini savunan bir bireyim sadece.
Arkadaşım cahil cahil konuşma eskiden asgeri ücret 120 dolar dı galiba şu an 420 dolar siz yattıgınız yerden para kazanmak istiyosunuz ben eşşek gibi çalışıyorum aslan gibi harcıyorum. Sizde memnun değilseniz abd ye almanyaya yunanistana gidebilirsiniz
Tabloya göre 2002'de 184 lira olan asgari ücret 126 dolara, 2003'te 225 lira olan asgari ücret 135 dolara, 2004'te 318 aptal arkadaşım tamam biraz canım olabilirsin ama araştır ve gör şu an 2023 te askeri ücret tarihin zirvesini yaşıyor
Ekonomi gayet iyi bundan iyi olamazdı
@murraatttt Ulan 2002'de sen daha portakalda vitamin bile değildin ve ülkenin alım gücü şimdikinden 20 kat daha iyiydi sen neyin kafasını yaşıyorsun? Bir memurun emekli ikramiyesi ile daire aldığı yıllardı o zamanlar. Bir maaş ile insanlar ev araba telefon kredi taksitlerini ödüyordu neyi biliyorsunda konuşuyorsun? Ben burada senin hakkını bile savunuyorum eşşek gibi çalışma diye kolayca arabanı telefonunu evini al diye senin hakkını bile savunuyorum gelmişsin yaptığın cehalete bak. Sen sorgulamıyor musun ben niye bir arabaya %300 vergi veriyorum diye?
Ben zaten evimi arabamı aldım Allaha şükür eskiden 28 altın satıp bitane kötü traktör giriyodu şimdi aynı kötü traktör 10 altına alınıyor
Sıkıntı yok takıl kafana göre😂
Kim ona oy verecek ki verenlere bile gülüyorum. Adam yürüyen merdivene bile ters biniyor. Puahahhs. Her zaman oyum RTE ye
reis zaten bu seçimide kazanırsa kılıçdaroğlu ile bu şarkıyla düet yaparlar :D
Çünkü başka aday yok diğer adayları adam yerine koyan yok😂 RTE ♥️
Senim gibi beynamazlar yüzünden
Türkçe dil kursu şart
Vaadi yok çözümü yok kafasına gore siyaset yapıyor
Çünkü
Çünkü reis e rakip olamaz. Kaybetmeye mahkum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?