Gündem Twitter'ı en aktif kullanan, tweetlerini takip ettiğiniz siyasi lider hangisi? çekirgeyisalıverdim Takip Et Bilge Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Devlet Bahçeli Kemal Kılıçdaroğlu Muharrem İnce Recep Tayyip Erdoğan Mansur Yavaş Ekrem İmamoğlu Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Twitter'ı en aktif kullanan, tweetlerini takip ettiğiniz siyasi lider hangisi? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Twitter Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,7b cevap paylaştı. kimseyi takip etmem. 0 0 Yorumla
BiBusesin Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl keske hiçbiri diye bi seçenek olsaydı. hiçbirinin twitter hesabına bakmıyorum 0 0 Yorumla
jntyboi Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Kazanabilecek adayı seçmeyi tercih ederim, KK iyidir. 0 0 Yorumla
düşünmektükenmektir Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Siyaset sevmem, hiçbirini takip etmem. 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 1b cevap paylaştı. Siyasi liderleri takip etmiyorum 0 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Takibinde olduğum siyasi bir lider yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
kimseyi takip etmem.
keske hiçbiri diye bi seçenek olsaydı. hiçbirinin twitter hesabına bakmıyorum
Kazanabilecek adayı seçmeyi tercih ederim, KK iyidir.
Hiçbirini takip etmiyorum.
Hiçbirini takip etmiyorum
Siyaset sevmem, hiçbirini takip etmem.
Hiçbiri trol ordusu daha aktif
Siyasi liderleri takip etmiyorum
Takibinde olduğum siyasi bir lider yok
Siyasetten işim olmaz
benimle sobet etmek isteyen kız var mı
imamoğlu
Ekrem İmamoğlu
Hiçbiri.
Hiçbiri