ya dün sormuştum soruyu bugünde aynı ağlıyor yaaa. Ne yapıcam şaşırdım bu günde 2 si birden ağlıyor ne yapmalıyım?
2 ay
Babam ve annem ak parti gidecek diye ağlıyor ne yapacağım?

ya dün sormuştum soruyu bugünde aynı ağlıyor yaaa. Ne yapıcam şaşırdım bu günde 2 si birden ağlıyor ne yapmalıyım?
akp gitsin yaa özgürlük gelsin lgbt bireyler çok dışlanıyor ha bi de anaokullarında lgbt çocukları dışlamama eğitimlerine başlansın amerika gibi olalım biraz onlar baya gelişti biz hala yeirimzdeyiz inanamıyorum şeriat falan diyorlar çıldırıcam daha geçen amerikada trans bi 13 yaşındaki erkek gayet striptiz yaptı yetişkinlere onlar o seviyeye çıktı biz neden çıkamıyoruz aklim almiyo of yeter ya
ayrıca orada kendini kadın tanımlayan erkekler kadın soyunma odasında penisi açık geçebiliyor düşünün o seviyedeler o kadar aşmışlar ilkokul çocuklarının yanında penisini gösteriyor ve bunu aşmılar tabuları yıkmışlar biz neden şeriat şeriat diyoruz gerçekten nasıl kılıçdaroğlunu desteklemez bi insan
katılıyorum her cümlenede katılıyorum
kesinlikle lgbt haklarına dair bir anayasa getirilmeli
evet 13 yaşındaki erkekler kendini kadın olarak tanımlayabilmeli gerekirse anaokulunda cinsiyet değiştirme ameliyatı olabilmelim şu an amerikada bunun için uğraşıyorlar çok ilerdeler dediğim gibi kızlar soyunma odasında erkekler de eğer kendilerini kadın hissediyorlarsa rahat rahat soyunup döküneibliyorlar o seviyedeler
bende transeksüelim
Cevap
2Cevap
Ağlamanın faydası yok 🤣
bende öyle diyorum
Daha ne kadar yapacaklar gitsinler artık Yeter
anayasaya göre zaten aday olamazda
Ama oldu işte bence sandıkta gitmesi daha iyi olur
ağlamaktan umarım oy veremezler
Seçim oldu da bizim mi haberimiz yok
haaaydee neden aglamirmi yaa
Pauahsudhhdjxjd