Muharrem İnce: 104.357
Muhammed Ali Fatih Erbakan: 69.159
Sinan Oğan: 63.027
Doğu Perinçek: 20.400
Yakup Türkal: 2.462
Erkan Trükten: 1.604
Tevfik Ahmet Özal: 1.025
İrfan Uzun: 698
Halil Murat Ünver: 369
Hilmi Özden: 333
Davut Turan: 106

Muharrem İnce: 104.357
Muhammed Ali Fatih Erbakan: 69.159
Sinan Oğan: 63.027
Doğu Perinçek: 20.400
Yakup Türkal: 2.462
Erkan Trükten: 1.604
Tevfik Ahmet Özal: 1.025
İrfan Uzun: 698
Halil Murat Ünver: 369
Hilmi Özden: 333
Davut Turan: 106
İmza toplayarak aday olanların, aday olup oy bölmelerinde payım olmasın diye, hiç birine imza vermedim. Maarrem İnce için AKP il örgütleri talimatla harekete geçmiş imza vermek için, çünkü aday olması Tayyip'in işine gelir. Tarz olarak da Tayyip'in soldan yürüyeni. Azarlayan, tepeden bakan, küsen siyasetçi istemiyorum. İnce'nin CB olma iddiası varsa 3 günde 1 milyon imza toplaması gerekirdi. Toplayamazsa da aday olmuyorum demesi gerekirdi.
Tespitlerine aynen katılıyorum. Zaten tayyibin de hemşehrisi olur kendisi.
Nasıl ya? İnce Yalovalı değil mi?
Anne tarafından Rizelidur.. Biliyorsun, huy anneye çeker çocuklarda 😉
Hadi ya? Vallahi bilmiyordum
Artık taşlar yerine oturur.. 😉
Davut Tural. Adam en büyük darbeyi yemiş. Helal olsun medeni cesaretine. Bu arada Muharrem İnce'yi sevmiyorum. Bir emekçiye ettiği küfürlere ve sırf "burada siyaset istemiyorum." dediği için Yalova'da bir kafeyi kapattırması, yani çok kindar olması bana birisini hatırlarıyor. Kindar insanlara o mevkiler verilmemeli. Sinan Oğan'da belli etmiyor ama o da kindar gibi geliyor bana. Erbakanı daha tanımıyorum fakat çizgisi belli ama içlerinde en düz o şimdilik. "Ben şunlara karşıyım" diye biliyor. Doğu Perinçek dün başka bu gün bambaşka. Çinlilerin ve orduda bazılarının en sevdiği siyasetçi. Bakalım en az kindar, en az bağlantılı bir bakalım kim?
Doğu Perinçek sondan birinci bile olamaz tek aday o olsada değişmez altına imzamı atmam, erbakanda cumhurbaşkanlığı yapacak kapasite olduğunu düşünmüyorum olsa bile güvenmiyorum. Erdoğanı başımıza musallat eden babasıydı sonuçta, muharrem inceye gelince ağzı iyi laf yapıyor ama samimi bulmuyorum. erdoğanında ağzı laf yapıyordu sözde, her ne kadar yalovalıda olsa bir tarafı rizeli erdoğanın hemşerisi sayılır. Diğerlerinin doğrudüzgün kitlesi bile yok
Çok basit, erbakanın bir ideolojisi olduğunu düşünmüyorum. Ne de olsa ikiside hocanın öğrencisi, bahçeliden de farkı yok ona ne vaad ettiyse aynısını erbakana da vaad etmiştir. Sarayı arkasına alıp keyif çatma derdinde. Ölene kadar mecliste kalma garantisi
Aynen
Sinan Oğan'a imza verecektim ama üşendim. Babamla konuştuk gidelim verelim dedim. Babam da kızım onlar oraya 500 bin TL'yi veriyorlar zaten aday olmayacak olsalar neden o parayı versinler tek seferde dedi. Mantıklı geldi. Bir de ilçe seçim kurulu ta anasının. mında kim gidecek de bulacak edecek. Öfff Şu seçimler olsa da oyumuzu versek gitsek.
Ben Sinan Oğan'a oy vermeyeceğim ama demokratik hak olarak seçime girebilmesi için imza atmayı düşünüyordum.
Cevap
8Cevap
Kılıçdar oğlu
Meclisteki partiler için imzaya gerek yok.
Hic biri bana hitap etmiyor ama aralarında az farkla Muharrem ince olurdu.
Muharrem icin imza atacaktım vaktim olmadığı için atamadım neyse ki barajı aşabilmiş fatih erbakanın imzalarınada yazık oldu muhtemelen onun oyunun yarısı memleket partisine kayar
Fatih erbakan en başından beri cumhur ittifakını destekliyordu. Aralarında hiç biri favorim değil bu arada.
Ya bırak abi babaları öldükten sonra mal kavgasına giren önce kendi asabiyetine düşman oluyor. Oda aynı kafa bence.
Fatih Erbakana imza verecektim🥲
Zannetmiyorum
Amiiin inşallah. Rica ederim
Fatih Erbakan'a verdim ama oyum Cumhur İttifakına değil kesinlikle.
yeniden refahın adayı erdoğan ittifaka katıldılar
ben baştan beri Reisçiyim knk
Yok vermem pas geçerim
Hiçbiri
Hiçbirine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?