Cumhurbaşkanına Diploma Sorusu?

Saygıdeğer haber spikerlerinden olan Fatih Portakal bir akşam sunduğu haberde bir vatandaşın cumhurbaşkanına sorması gereken bir hakkı olan şu soruyu sordu; " Sayın Cumhurbaşkanı diplomanızı gösterir misiniz?" Bunun üzerine kendisinin getirmiş olduğu diplomasını gösterdi. Ben de merak ediyorum açıkçası ve sormak istiyorum. Bugün eski YÖK başkanı, Cumhurbaşkanının diplomasının olmadığını açıkladı. Peki sormak istiyorum bu başkana; "Neden geç kaldınız?" Vatandaşların ekonomisi bu kadar kötüyken yolsuzlukla Cumhurbaşkanı seçilen bir şahsın bunca yıldır yönetimde olması ve milletin parasıyla zenginleşmesi adaletsizlik ve yolsuzluğun kanıtıdır. Dün bir televizyon programında Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı olunca kendisinin önceki Cumhurbaşkanları gibi Çankaya Köşkünde oturacağını açıkladı. Bu 1000 odalı sarayın ise bir üniversiteye dönüştürülmesi gerektiği fikrini paylaştı. Günler geçtikçe seçimler yaklaştıkça bazı yetkililer iğrenç itiraflarda bulunuyorlar. Gençlerimiz güzel gelecek için çalışırken Cumhurbaşkanının diplomasız bir şekilde güzel geleceğinin olması kabul edilemez ve ağır suçtur. Düşünceleriniz nedir?
Cumhurbaşkanına Diploma Sorusu?