Siyasetçiler bize şov yapmıyor mu? Ne düşünüyorsunuz?

Halamın kocasının abisi ak parti milletvekili. Akşam toplanıp bir araya geldiğimizde anlatıyor; kamera arkasında başkalar kamera önünde başkalar inanmayın diyor. Meclisteki kavgalar çıkar çatışmasından oluyormuş hepsinin mafya ile temasları konuşmuşlukları varmış. Kamera önünde birbirine sövenler kamera arkasında abi bana öyle sövmeseydin iyiydi ağır kaçtın diyormuş. Bildiğin şov. 600 milletvekilinin 200'ü k*kain kullanıyormuş. Ak parti kendi içinde onlarca gruba bölünmüş. Para basıp bu parayı aklıyorlarmış temize çıkarıyorlarmış. Çoğunun yabancı ülkelerde hesapları varmış. Dansöz alemleri yapıyorlarmış. Ve Fetö gibi yeni bir oluşum yapılanma varmış. Ak partide reform yapmayı hedefliyorlarmış. Mafya'yla ortak çalışıyorlarmış hatta çoğu kişiyi yüksek konumlara Türkiye'deki mafyalar getirmiş. Bir saray havasının oluştuğunu söylüyor. Milletvekilleri, siyasetçiler, iş adamları kendi dünya'sında kendi kavgalarıyla uğraşıyorlarmış dışarsını görmüyorlarmış sokakları halkı falan takmıyorlarmış. Ak parti ile Chp ortak çalışıyormuş. Milletvekilleri 70 bin maaş alıyor. Ancak milyonlarla oynuyorlar

Ben bunları duyduktan sonra artık televizyon karşısına çıkıp konuşan siyasetçileri, milletvekillerini gerçek bulmamaya başladım. Bunun kamera arkasıda var. Artık tek istediğin halkın kurtuluşu. Ne düşünüyorsunuz?

Siyasetçiler bize şov yapmıyor mu? Ne düşünüyorsunuz?