Halamın kocasının abisi ak parti milletvekili. Akşam toplanıp bir araya geldiğimizde anlatıyor; kamera arkasında başkalar kamera önünde başkalar inanmayın diyor. Meclisteki kavgalar çıkar çatışmasından oluyormuş hepsinin mafya ile temasları konuşmuşlukları varmış. Kamera önünde birbirine sövenler kamera arkasında abi bana öyle sövmeseydin iyiydi ağır kaçtın diyormuş. Bildiğin şov. 600 milletvekilinin 200'ü k*kain kullanıyormuş. Ak parti kendi içinde onlarca gruba bölünmüş. Para basıp bu parayı aklıyorlarmış temize çıkarıyorlarmış. Çoğunun yabancı ülkelerde hesapları varmış. Dansöz alemleri yapıyorlarmış. Ve Fetö gibi yeni bir oluşum yapılanma varmış. Ak partide reform yapmayı hedefliyorlarmış. Mafya'yla ortak çalışıyorlarmış hatta çoğu kişiyi yüksek konumlara Türkiye'deki mafyalar getirmiş. Bir saray havasının oluştuğunu söylüyor. Milletvekilleri, siyasetçiler, iş adamları kendi dünya'sında kendi kavgalarıyla uğraşıyorlarmış dışarsını görmüyorlarmış sokakları halkı falan takmıyorlarmış. Ak parti ile Chp ortak çalışıyormuş. Milletvekilleri 70 bin maaş alıyor. Ancak milyonlarla oynuyorlar
Ben bunları duyduktan sonra artık televizyon karşısına çıkıp konuşan siyasetçileri, milletvekillerini gerçek bulmamaya başladım. Bunun kamera arkasıda var. Artık tek istediğin halkın kurtuluşu. Ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Gerçekten çok doğru. Kimin çıkarı neyi istiyorsa ona göre davranıyorlar. Ve 5 yıldan fazla kalınca kim olursa olsun yozlaşıyor. Ülkeye kaçak bazı mallar sokuyorlarmış ve bundan gelir elde ediyorlar. Suriye'de gelir kapıları varmış çoğunun. Bazı mültecileri falan ülkede milliyetçilik duyguları artsın diye sokmuşlar. TL'nin değerini dahi bilerek bozuyorlar statüleri artsın diye. Çünkü onlar dolarla maaş alıyor. Emlakları falan var. Bizim halk olarak sadece kendimizi düşünmemiz lazım artık.
Kimse anlamaz bunu. boş ver. AKP'ye oy verip Allah'ı; CHP'ye oy verip Atatürk'ü memnun etme motivasyonu ile devam eder bu işler. Senin kafan özgür olsun yeter. Salla halkı, milleti.
Bunları çoğu kişi anlamıyor göremiyor. Kendilerine bir dünya kurmuşlar. Neyse. Artık yapıcak bir şeyde yok. Herkes kendi bacağından asılırmış deyip geçicem. Doğru söylüyorsun.
Hocam, Hz. Muhammed (sav) " Nasılsanız öyle yönetilirsiniz" demiş. Sosyal medyaya bak, çarşıya, pazara bak, okullara bak, iş hayatına, ticarete bak, kadın erkek ilişkilerine bak. İnsanların dürüstlük, mertlik seviyesine bak... Ne görüyorsun? Oy verip başımıza getirdiğimiz muhalefet de, iktidar da bu gördüğünden farklı değil. Özel anlam veya önem yüklenecek insanlar değiller.
İnsanlar kendi yansımalarını seçiyor kısacası. İnşallah bir gün adalet, refah gelir.
Bir sürü parti var AKP CHP mhp sırf adı var az üyesi olan partiler bunlardan daha iyi ama reklam yüzünden
Ben oy kullanmaya gitmeyecek herhalde boş oy AKP ye gitmiyor demi ona göre yoksa gider bütün siyasetçilerin üstüne basarım maksat oy geçersiz olsun
😂 😂 😂 😂 😂 😂 Yırmı yıl gecse kendi dediklerimi birinden duyacağım aklıma gelmezdi
:D Tahminlerin doğruymuş. Ben dahi hayret ettim. Daha birçok şey dedi amma devlet sırrı :D
Kücük bir tiyo vermesela
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!