Güncellemeler
+1 yıl
kralkobrax21
Eski yasaklar geri gelirse karsı çıkarmızınız kelimesinde Erdoğan veya Baska birinin işmi geciyor hayır bu yasaklar Kılıçdaroğlu zamnında gelebilir Baska birin zamanında gelebilir bu soruda sadece böyle bir olayda halkın tepkisini öğrenmek istedim Ayırıca
İsmini söylediğin kişiyi hiç sevmem, ama ona yarayacak şeyleri soranlar ve yorum yapanlara sinir oluyorum yazmısın uslubun tavrın la kendin Erdoğan oy kazandırdın sagol
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yıllarca eski yasakları kullanarak sizi kandırdılar, eski yasaklar gelmez algı operasyonu yapmayın, bir çok şehirde cami yıkıp yerine başka şeyler yapan akepe bunu neden söylemiyorsunuz.
www.google.com/.../&ved=2ahUKEwiZn5DInez9AhW3RvEDHXJzCyYQFnoECAsQAQ&usg=AOvVaw0lfSLObutHoWJZSqBtRpev
Algı operasyonu değil bu gerçekler akp yaptı diye chp yapmayacağın garantisi yok
Sen solcuları sağcılar gibi düzenbaz mı zannediyorsun
Tam ezanın Türkce okutulmayacağın
Cemaatlerin kaptılmayacağın basörtü yaşığın gelmeyeceğin garantisini getir chp için calısıyım
Ayırıca chp belediyelerde rüşvet torpill olayı var
Bu yasakların darbe veya dolaylı olarak gelemeyeceğin garantisini istiyorum
Adamlar zaten söylüyor sen bunu göremiyor musun, Saadet partisi var o ittifakta
Ona bakarsan o masada oturan Meral aksener akp kurulum sürecinde vardı mhp milet vekliği yaptı ali Babacan bakanlık yaptı basbankanlık yardımcılığı yaptı Ahmet Davutoğlu bakanlık artı basbankanlık yaptı bunlar nolcak
Sen solcuları sağcılar gibi düzenbaz mı zannediyorsun dedin masada sol chp
Saadet partisinin masada olamsıda yapmayacağız demeside darbe veya dolaylı yoldan yapamayacakların garantisi yok eski yasakların geri gelemeyeceğin bir garantisi varsa gösterin chp calısayım 2 yıl önce CHP Ardahan milet vekliği cıkıp ezan Türkce okutulsun demedimi 1 dönemde ezanın Türkce okutulması basörtü yasağın gelmesi cemaat kapatılması 1 dönem sonunda 20 yıl dah Erdoğan gibi birini Türkiyeyi yönetmesi demek
Sen zaten kafanda akepelisin ne desem de boş
Bahane bulma Baska birine oy vermeyi düşünmesem bukdar uğrasmam
Düşünmeden Kemal Kılıçdaroğlana oy ver o zaman
Eski yasakların geri gelemeyeceğin bir garantisi yok vermem
İşte beynini o kadar yıkamışlar ki düşünemiyorsun bile
Tam istedikleri seçmen tipisin, aklı olmayan
Erdoğan gitisin 1 dönem içinde Kılıçdaroğlu yöntemide olsun ya da olmasın basörtü yasağı cemaat kontrol altına alınması yerine kapatılması ezanın Türkce okutulması böyle seyler olursa bir sonraki secimide gelen 20 yıl değil 40 yıl indiremesiniz o gelen kişi kim olacağı beli olmaz
Sen sabit fikirlisin çünkü beynini yıkamışlar
He 90 derecede yıkadılar yumuşatıcı koydular hata ben duyduklarımı gözlemledikerimi söylüyorum
Benim bircok partiden akrabam var gözlemerim sonucunu söylüyorum
Okdar laf etin sadece nasıl kazanması için onu savunduysak böyle birsey olursa aynı sekilde karsı dururuz deseydin yeterdi
Gerçekleri görmek istemeyip kıvıran ve akepe ağzıyla konuşan biri ile kaybedecek bir zamanım yok.
Hiç bir cumhurbaşkanı adayı işmi vermeden parti işmi vermeden eski yasaklar geri gelirse karsı çıkarmızınız dedim gelip akp trolu ilan etiler
Ben neden akp vermeyeyim ki zaten akp görüyorsunuz beni
Çünkü akepe ağzıyla konuşuyorsun
Aynı anlma gelen kelimeleri değistirip yazama seni Baska kişilerin yorumlarında gördüm bu tavrınla sadece Erdoğanın işine yarsın
İsmini söylediğin kişiyi hiç sevmem, ama ona yarayacak şeyleri soranlar ve yorum yapanlara sinir oluyorum çünkü düşünecek beyin yok onlarda
Başörtüsu yasağı gelmez
Tarikatlar siyasete karışmadığı, kadrolaşmadigi, toplum üzerinde baskı oluşturmadigi, propaganda yapmadığı sürece bir şey olmaz. İbadetlerini yapsınlar sadece...
184.361 sivil toplum kuruluşu var
Cemaatlerin dernek gibi olmasında sıkıntı yok ister okular olsun ister şirketleri develet isine karısmasın yeter bence
Çok tehlikeli gruplar..
Cemaatlermi 184.361 sivil toplum kuruluşumu
İllegal yapılanmaya giren her kurum
184.361 sivil toplum kuruluşu hepşi resmiyete varlığı var hiç biri ilagal değil
Ama ilagal olmamakla iş bitmiyor
Garantisi var mı o önemli
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!