Ben batinin hala reisi destekleyecegini dusunmemistim ne taviz verdiyse yine anlasmislar. O nun yerine kemali getireceklerine emindim. Ama demek ki adam iyi bakiyor onlara
Tamam batı onu destekler zannettik ama desteklememis. Sizinkiyle bir sezonluk daha anlasma imzalamislar. Cok kircalayacak bisey yok. Kemali transfer ederler saniyorduk ama yanilmisiz
Kaçma planları yapıp, hırsızlık aracı olarak kurduğu ve ailesi tarafından yönetilen vakıflar eliyle abd de gökdelen, çiftlik falan alan kim? Katarda mülk alan kim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ulkeyi olabildigince duzelttikten sonra 2. Secime girmez birakir.
Kazanacağına ihtimal veriyorsun yani?
Kazandi zaten farkimda degil misin? neyini dusuneyim?
Yani ihtimal verme olaylari bitti artik. Asil olay hukumeti kurduktan sonra reisin adamlarindan meral kazik atar mi?
Eğer ki seçimi kazansın var ya cevabını en iyi görüş seçmeyen namerttir
Kazandı mı seçimi?
Ben batinin hala reisi destekleyecegini dusunmemistim ne taviz verdiyse yine anlasmislar. O nun yerine kemali getireceklerine emindim. Ama demek ki adam iyi bakiyor onlara
Ne batının desteklemesi kardeşim
Kemal seçimleri kaybetti, uyanın artık uykudan
Tamam batı onu destekler zannettik ama desteklememis. Sizinkiyle bir sezonluk daha anlasma imzalamislar. Cok kircalayacak bisey yok. Kemali transfer ederler saniyorduk ama yanilmisiz
Kafayı sıyırmışsın resmen
😂😂 komik çocuk
Bay kemal ne yapar bilmem ama akp kazanırsa ülke boku yer
Zaten yedi
Bay kemal kazansaydı ülke diye bir şey kalmayacaktı
Kaçma planları yapıp, hırsızlık aracı olarak kurduğu ve ailesi tarafından yönetilen vakıflar eliyle abd de gökdelen, çiftlik falan alan kim? Katarda mülk alan kim?
Tabi sen makarna yemeye devam et
Hepsi srfsz
Ta aylar öncesinden seçimi kaybedeceğini söyledim
Iyi aferin
Ak parti şerefli ak partiye laf yok 🤣
Degil
Nasıl değil? Togg İHA Siha yollar köprüler
Recep ne yapar onu düşünün
tamam seçimi ince kazanacak