Arkadaşlar ben CHP'liyim ama ilk turda Kılıçdaroğlu'na değil, İnce'ye oy vereceğim. Parti olarak da Memleket Partisi'ni düşünüyorum. Çünkü benim partim CHP, altılı masada olan ve AKP'den kopan küçük partileri kendi listesinden Milletvekili adayı gösterecek. Bende gidip CHP'ye oy vereceğim ve onlar seçilecek öyle mi? Yok öyle!
Yani ben oyumu gerçek muhalifler kazansın diye barajı geçebilecek muhalif bir partiye vermek istiyorum. Çünkü biliyorsunuz, baraj olan yüzde 7'yi geçemezlerse, oyumuz çöp olacak. İşte bende bu yüzden tereddütteyim. Yani oyumu Memleket Partisi'ne vereceğim, barajı geçerse Milletvekili çıkarabilecekler, geçemezlerse oyum çöp olacak.
Aday olarak ise zaten bence seçimler ikinci tura kalacak. Ve de ikinci turda Erdoğan'ın karşısında Kılıçdaroğlu olsa dahi gidip ona oy vereceğim. Yeter ki bu Erdoğan gitsin diye.
TİP'te baya etkili sosyal medyada. Acaba onlar barajı geçebilirler mi? İYİ Parti'de olabilir, çünkü İYİ Parti, altılı masadan olan ve AKP'den kopan küçük partileri kendi listesinden Milletvekili adayı göstermeyecek. Ama işte muhalifler de, Sağcılar... Yani parti olarak yarın gider de Tayyip ile anlaşırlarsa ya da benim seçtiğim Vekiller istifa edip de AKP'ye geçerlerse diye şüphelerim var.
Yani kısaca ben, AKP ve MHP karşısında barajı geçebilecek hangi muhalif parti varsa ona oy vermek istiyorum. CHP gibi başkalarını kendi listesinden aday gösterenlere ve İYİ Parti gibi her an AKP'ye geçebilecek kişilere oy vermek istemiyorum. Amacım tam muhalif, barajı geçebilecek partiler. Oyum da çöp olmasın yani. Bir nevi risk çünkü...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer