Bugün bir yazı okudum.
Deprem oldu. Herkes binalardan, katlardan kaçtı. Müstakil evlere yerleştiler.
Şimdide sel oldu, müstakil evleri su bastı.
Kıyamet suresi, 10. Ayet'te buyuruluyor;
Bu kaçış nereye?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bugün bir yazı okudum.
Deprem oldu. Herkes binalardan, katlardan kaçtı. Müstakil evlere yerleştiler.
Şimdide sel oldu, müstakil evleri su bastı.
Kıyamet suresi, 10. Ayet'te buyuruluyor;
Bu kaçış nereye?
Son 20 yılda ülkenin tüm ayarlarını bozdular devletin tüm kadroları işe yaramaz beceriksiz kadrolarının eline geçti. İşinde en iyi insanlarının yerleri değiştirilip oralara hacı hoca takımını terlestirdiler. tum ise yaramazlar bir arada olunca bunlar kaçınılmazdır. Bir deprem oluyor asker 2 gün sonra müdahale eder hale geldi eskiden asker derhal müdahale ederdi. Her kurumun sivil savunma sistemi vardı onlar zaman zaman eğitim yapar tüm çalışanları bilgilendirir kim nerede görev alacak plan yaparlardı kara yollarının, yol su elektrik idaresinin makina parkları vardı bunlar kapanan yolları acilen wcar bakımlarını yapardı şimdi bunu müteahhitlere verdiler müteahhitlerin masraflı işleri sevmez. Depremden sonra tüm kurumlar yeniden yapılanması tek karar verici sistemi tarihe gömmelidir değilse daha böyle çok canlar yanar
Cevap
8Cevap
Kaçış yok
İnsanoğlunun fıtratında vardır kaçmak. Hz nuhun oğlu yüksek yerlere kaçmasına rağmen sular altında kalmıştır
Alt yapı da kötü üst yapı da kötü doğal afetlere karşı tedbirsiz bir ülke olunca normal bu sonuçlar
Ölümden kaçış yok ama tedbir her zaman lazım göz göre göre ölümü beklemekte doğru değil
Ölüm insanı yakalar, zamanı gelince herkes gidecek ancak insanın ailesi, sevdikleri, çocukları söz konusu olunca sanırım bu kadar rahat olamıyor kimse.
Kaçmayalım mı yani onu anlamadım
Ahahah sanırım
Ölüme
Ölüm her yerde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?