+1 yılSeçime daha 2 ay var, CB nı yılların tecrübesi, millet ittifakı aday yıpranmasın dedi ancak şapkadan çıkan tavşan herkesin tanıdığı biri oldu. Çorumu ülke addeden, Antep'te urfalılara seslenen, ülkesinde Paris metrosu benzeri olduğunu bilmeyen adama kim oy verir bilemiyorum. Hepsi bir kenara, hdp gibi btö nün arka bahçesi olmuş bir partinin desteği kılıçdaroğlu severlerin kanına dokunmuyorsa, verin gitsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa siz artık AKP diyecek kadar yüzsüzleşmissiniz. Ne yaptı bu adam ülkeyi batırmaktan sakızı 20 tl yapmaktan kıyamanın kilosunu 300 tl yapmaktan memura az zam yapmaktan, deprem vergilerini yemekten, saraylarda keyif çatmaktan, ülkenin itibarıyla oynamaktan, Sayın Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün yaptıklarını çöpe atmışken, her yıl herşeye 6 kat zam getirmekten, öğrencileri çıldırtmaktan, araplaştırmak istemesinden ve Türkiyenin anayasasını hiçe sayarak şeriat getirmeyi planlamaktan başka ne yaptı? Ne yaptı dur sayayım, Türk kadınların Namusunu hiçe sayarak S*rtük demekten, şov yapmaktan başka ne yaptı SORUYORUM AKP'CİLER NE YAPTII? Bana burada TOGG felan demeyin 120 fabrikayı satmış alın size ekonomik krizin sebebi ekmek 5 lira olmuş siz halaa ekonomi süper telefonunu çıkar diyorsunuz neyin kafası neyin kafası bu? Soruyorum size 5 tl ile markete girip 2 ürün alıp çıkacak var mı YOK. Sadece kameralara oynamaktan başka ne yaptı? 2000 yıllarında LGBT bireylerini savunurken ve onların çektikleri ara sıra televizyon programlarına yansımalı derken, LGBT oteli, LGBT okulu açarken amacı neydi? Dur ben açıklayım, Toplumdan dışlanan 2-3 milyon LGBT bireyi var Türkiyede işte o 2-3 milyonun oyunu toplamak içindi bunlar. Tabi baktı artık iş kalmadı, işi kalmayıncada LGBT DENİLEN ŞEY BİZİM KİTABIMIZDA yok oldu. Ben bu başörtüsünü takacaksam kendi hür iradem dinim için takıyorumdur AKP gelipde bana izin vermedi yani. Adam rakı içmeyi kendi kafasında suç ilan ediyor siz ne diyorsunuz? Allah aşkına ellerinizle ateşe atmayın şu ülkeyi. Tabiki oyum Kılıçdaroğluna, AKTROLLER kudursun.
318 Yorumla- +1 yıl
🤗👍👍👍👍👍 gerçekten çok tebrik ederim seni güzel yürekli insan :)
Cevap sahibi+1 yıl@Mavi_Dondurma çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Kusura bakma ya sizde yapında şov yapın adam en iyisini yapıyor yerken içerken düşüneceksin harcadığın paraları boş konuşmasın kimse aç değil ya yanlış yapmaktan döndü adam yanlışın peşini kova yalayanlar düşünsün 20 yılda yapılanlar neden daha önceden yapılmamış sen istediğin şekilde gezerken harcarken ekonomi kötü diyemessn yaptıkların görmücek kadar kör ve nankörsünüz siz ya daha fazla çalış o zman daha çok olsun kusura bakmada ben hiçbir cafeyi boş görmüyorumm en azından adam herşeyi söylüyor senin amerikalısana uşağı yaptırtmıyor adam dünya lideri en azından vatan diyor ELİN AMERİKALISINA RACON KESİYOR siz anlayamıyorsunuz vatanını böldürmek isteyenlere bu ülkede oyy yokkkk burası TÜRKİYE VE GENELİ MÜSLÜMAN vallahi üzülüyorum düşüncene siz SİZ KURUTUN BİZ KUDURTMAYA DEVAM EDERİZ CANINI SIKMA :) açın şu gözlerinizi ya SONUNA KADAR ERDOĞANNNNNNN...
Cevap sahibi+1 yıl@cahilolma Sen diyorsun be hoşştt 100 yılın birikimini sattı 20 yılı al bi tarafına monte et. Kes be şurda 1 kg kıyma alıp köfte yapıyım desem 300 tl vericem birde utanmadan düşüneceksin diyorsun yüzsüz. Ben geziyor muyum? Ben yılda 3 gün tatile gidiyor muyum? ben 1 kg et alabiliyor muyum? ben her ay 1 parça kıyafet alabiliyor muyum? ben kendi istediğim yemeği yiyebiliyor muyum? ben 30 senelik memur olsam ev veya araba alabiliyor muyum? ben hür irademle dinimi seçebiliyor muyum? ben markete giderken yanıma 10 tl alabiliyor muyum? ben ülkemde geceleyin dışarı çıkabiliyor muyum? ben kitap defter alabiliyor muyum? ben kiraya çıkabiliyor muyum? Ben 2 tlye 1 ekmek alabiliyor muyum? ben 2 ayda 1 lokantadan yemek yiyebiliyor muyum? Ben doğalgazı açabiliyor muyum? Benim annem beni okutabiliyor mu? ben otobüse binebiliyor muyum? ben dışarıda 1 fincan kahve içebiliyor muyum? ben çocuğumu iyi yerlere gönderebiliyor muyum? ben bir bulaşık detarjanı alabiliyor muyum? ben bir işe girebiliyor muyum? ben arkadaşlarımla kafeye gidebiliyor muyum? Bunları ve binlerce şeyi yapabiliyor muyum HAYIR. Sen git ona Tribün başkanlığı ödülünü ver. Dünya lideriymiş pırt yaptım.
- +1 yıl
Sayın soranım ben sana sonuna kadar katılıyorum her dediğine de imzamı atarım tereddütsüz.
- +1 yıl
Yol tünel köprü hastane havalimanları deniz limanları yerli milli silahlar yaptı nankör olmayın daha sayıyım mı?
- +1 yıl
Yaptırdığı yoları da gördük depremlerde dostum bırak bu boş hokayeleri🤣 yollar yarıldı gitti sen daha ne anlatıyorsun? Bu kadar kör olmayın havalimanında bile gördük sen daha neyi savunuyorsun? Yıllardır deprem vergisi topladılar ne oldu bu paralar açıkla bakalım?
Cevap sahibi+1 yıl@Mavi_Dondurma Boş boş konuşuyor işte.
- +1 yıl
@Mavi_Dondurma öyle ya da böyle adam gayet iyi yönetti son birkaç yıl hariç
Cevap sahibi+1 yıl@Yamahamotocross bir kaç yıl dediğin 11 yıl olsa gerek ne olursa olsun hiçbir zaman alım gücü yüksek değildi
- +1 yıl
Adam cebe indirmekten başka ne yaptı dini kullanarak siyaset olmaz toplumu ayrıştırdı yol yaptı köprü yaptı hastahane yaptı vb vb ama başarılı olduğunu düşünmüyorum pandemide yasaklar varken ücretsiz yaptı sen daha neyi savunuyorsun millet evinden çıkamazken köprüleri ücretsiz yapsa ne yazar Öcalan'ın kardeşini TV'ye çıkardılar arandığını biliyorduk dediler davul zurna ile Barzani'yi karşıladılar saymakla bitmez yıllarca deprem vergisi topladılar nereye gitti bu toplanan paralar geçin kardeşim bu işleri 1 simit olmuş 6.5 TL 1 ekmek olmuş 5 TL 🤣
Cevap sahibi+1 yıl@Mavi_Dondurma Ülkedeki cahil kesim siyaseti dine bağladığı için hep o seçildi şimdi din üzerinden gitmese 1 oy alabiliyor mu bakalım. cidden çok garip bir dönem simit ekmeği geçmiş
- +1 yıl
@cahilolma bunları yazarken beynin yerine oturma organını kullandığın çok çok aşikâr. Yaşamakla hayatta kalmak arasındaki farkı göremeyecek kadar körsün. İlaveten Türkiye Cumhuriyeti devletinin ibaresi olan "TC" yi her yerden kaldırdığını ve kaldırmaya devam ettiğini bu da yetmezmiş gibi bu bayrağın adı Türk Bayrağı değil de türkiye bayrağı olsun diyen işidçi bir partiyle birleşmiş birine Vatan sevdalısı diyecek kadar da cahil ve bilgisizsin.
- +1 yıl
@cahilolma dahası bugün yapılanlar 20 yıl önce neden yapılmıyordu diyecek beyne sahip olduğun için, bu şartlarda ömrü boyunca ev alınamayacakken 20 yıl önce çalışan insanlar para birimtirerek ev araba alabilecek bir hayat yaşıyordu. Ben 3-4 yıldır evine et alamayan asgari ücretli insanlar tanıyorum ahmak insan.
Cevap sahibi+1 yıl@kavanozda1adam Beyinsiz işte duvara anlat ses gelir
- +1 yıl
@kavanozda1adam bende o eti evine alabilecek insanlar tanıyorum kes sesini siz anca konuşursnz bak 20 yıldır bizm dediğimz oluyor boş konuşun beyinsizsn ya oyunlara kanmaya devam edin ben herşyi alabiliyorum alan insanlrda tanıyorum herkes kendi adına konuşsun boş yapma gitde oyununu oyna hadii
Cevap sahibi+1 yıl@cahilolma AHAHAHA oyunlara kanan sensin allahın şizofrenik faş*st cahili. Bot bile aklı olmadığı halde anlamış sen anlamamışsın. Ahh canıım kudur 13. CUMHURBAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU AHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAH
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
- Gündem konusunda 902 cevap paylaştı.
+1 yılValla dengeler altüst olabilir çok stresli bir seçim olacak büyük sürprizler olabilir...
00 Yorumla - Gündem konusunda 26,8b cevap paylaştı.
u +1 yılkılıçdar oğlu.
10 Yorumla Tabikide onlarca seçim kaybetmis birine oy vermicem. Pkkyi ypgyi terorden saymayana oy moy yok. Hdp ile el ele gezene oy moy yok. Sskyi bile yonetemeyen batiran adama oy moy yok. Bas ortululere laf edene oy moy yok. Peygamber efendimize arap oglu Muhammed diyen adamin kurdugu partiye oy moy yok. Ulan ac gozlu kopekler neyiniz eksik. Her haneye aile yardimi yapiliyor hastaya hasta parasi engelliye para ulan sen hasta babana bakiyorsun diye engelli cocuguna bakiyorsun diye adamlar size maas baglamis. Ne kadar kucuk dusunuyorsunuz cebinizi dusunuyorsunuz alacaginiz evi kullanacaginiz arabayi giyeceginiz marka kiyafetleri dusunuyorsunuz. Vatan millet kelimeleri size cok uzak size 20 bin maas verilse neden 30 bin degil diye aglarsiniz. Biz artik yukselmekte olan bir milletiz ben Rte nin yerinde olsa bu ihalari sihalari sizin gotunuzde patlatirim. Gelmissiniz lgbt yi savunuyorsunuz seriata laf ediyorsunuz defolun lan hollandaya cahiller. Siz seriati ondan bundan ogrenip laf yapiyorsunuz canım cahilsiniz okuyun arastirin reziller
42 Yorumla- +1 yıl
Bu sözleri bir kadından duymak çok güzel
Gündem konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bu halk o kadar bıkmış ki bunlardan, malum şahsın karşısına turşu bidonu koyun, oyumu ona veririm diyor. Bana sorarsanız tuvalet fırçasını bile, malum şahsa tercih ederim.
Bilmem anlatabildim mi?
79 Yorumla- +1 yıl
Sana öyle geliyor Bidenin yardım ettiği kişiye vermeyeceğiz
- +1 yıl
Seninkilerin Yalova belediyesini soyduklari Bilecik belediyesini soyduklari başakşehiri soyduklari mahkemekece ortaya çıktı polis kayıtlarıyla Ankara belediyesini soyduklari ip ile onuda CHP'li barış yardakas belgeleriyle ortaya çıkardı gerçek soyguncu takımını biliyoruz sahi hiç fakir CHP'li gördün mü
- +1 yıl
Sen tuvalet terlikçisisin sen taraftar zihniyetlisin sen Bidenin dediği taraftansin bununda hangi taraftan olduğunu tüm Türkiye biliyor kivirmana gerek yok. Geçmişte Abdülhamid karşıtı olup devleti yıkan zihniyetsin
- +1 yıl
@cahilolma O dediklerinin hepsi ve çok daha fazlası sensin. Seçimlerde millet ittifaki kazanıp gerçekler ortaya gün gibi serildiginde öylece kalırsınız tıpkı eskiden fettullaha onca destek verdikten sonra yaşadıklarıniz gibi..
- +1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılVallah arkadaslar ben yurtdisindayim ve oy kullanma hakkim yok. Olsa bile kullanacak kadar salk degilim, ülkenin gelecegi yurt disindakilere kalmasin bi zahmet sonucta tatilden tatile gelip görüyoruz. Türkiye icin hayirlisi kim ise o olsun
10 Yorumla
+1 yılbence ilk turda kazanan çıkmaz ikinci turda kılıçdaroğlu
20 Yorumla
+1 yılReisin 2002 de bir sözü vardı: bizim yolumuz dikenlidir ayağını seven gelmesin, yıl oldu 2023 ayağı acıyan çürükler davasını sattı. Ben 18 yıl bolluk içinde yaşamışım 4 5 yıl ekonomi sıkıntıda diye vatanimi satmam
00 Yorumla
+1 yılCHP HDP ile yakın olduğu için AKP'ye verecektim ama AKP hüda parla beraber olduğu için Chp hüda par terörist bir parti HDP den daha terörist
00 Yorumla
+1 yılSarı tuvalet terliği
00 Yorumla
+1 yılAllah herkese kilicdaroglu azmi versin. Azimle sıçan duvarı deler :D
10 Yorumla
+1 yılTabiki fetö ve pkkyla ittifak kuran Bidenin kuklaları kaybedecek
10 YorumlaMalum kişi kazanırsa mecbur kuva-i milliye kurulması gerekir diye düşünmeye başladım dostlar
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen 2 partiyide tutmuyorum, ama gene AKP'ye vereceğim ama tek istediğim şu inşallah CHP başa gelir Türkiye'yi satar tesettürü kaldırır emekli maaşını düşürür pkk'ye söz hakkı demirtaşı cıkartır her şey mafolur inşallah bu halkın bu zulümleri kesinlikle görmesi lazım CHP kazanır inşallah
00 YorumlaOyumu Kılıçdaroğluna vereceğim ama bence yine de rte kazanır
00 Yorumla
+1 yılValla siyasetle işim yok kik ülkeyi iyi yönetirse o zaman oy kullanacağım.
00 Yorumla
+1 yılFutbolun bi jargonu var bilen bilir. 11 kişi ile oynanıp almanların kazandığı bi spor dalıdır.
Anlayan anladı
00 YorumlaBence Muharrem İnce ye bir şans vermeliyiz dansı sktr edin adamın açıklamalarını dinleyin projelerine göz atın yani zaten şu an adam akıllı biri yok tek çıkış yolumuz maalesef kimse kusura bakmasın.
04 Yorumla- +1 yıl
@cahilolma kullanıcı adına uyumanı tavsiye ederim
Süzme zihniyet daha çok bu Ülke de ben ince derim kesinlikle daha aydın ya da Zafer partisi var kökeni nereye dayanıyor araştırmadım ama Başkan adayı Doçent Dr. Eğitimli lütfen aydın kesime verin
10 YorumlaTABİKİ DE ADAM DÜNYA LİDERİ YA RECEP TAYYİP ERDOĞAN.
10 Yorumla
+1 yılKK Kazanmasını isterim değişmeli artık
10 Yorumlaşu an ben aday olsam bana bile verirler gibi bi seçim bu
00 YorumlaErdoğan hud@parla ittifak kurarark kendi ayağına sıktı bence.
01 Yorumla- +1 yıl
Niye pkklilarla kuranlara bir şey olmaz mı diyorsun
- Gündem konusunda 583 cevap paylaştı.
+1 yılTüm anketlerde Kemal Kılıçdaroğlu önde.
30 Yorumla İnce kazanır insallah
20 Yorumla- Gündem konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye kazansın dilerim.
111 Yorumla- +1 yıl
Her seçimde türkiye kaybediyor nedense. Yapmasakmı hiç boşa masraf
- +1 yıl
T yi büyük harfle yazmaya dikkat etmediğin için şikâyette bulundum zafercim
- +1 yıl
profil adındaki t yi büyük yazmadığın için ergenlik yapıp şikayette bulunmadım ilkokul Türkçe öğretmenine havale ediyorum seni. gerçi ergenliği uzun dönem yapıyor olabilirsin bilemedim.
- +1 yıl
ha benim adımı büyük harfle yazmadığın için şikayette bulunacağım ondan kaçamazsın. kişisel bişey Zaferin Z si büyük Tubacım.
- +1 yıl
Kışkırtmalara güzel kapılıyorsun sevdim😂
- +1 yıl
eğlenmeyi severim
- +1 yıl
Eğlenme bence boşa masraf
- +1 yıl
yar bana bi eğlence dedim sen çıktın. Masrafsız.
- +1 yıl
Sonradan hesabı yollarım faiziyle geri alırım şu an seni yoluyorum 😂
- +1 yıl
Yolabilirsin sorun değil. Yorgunluk kahvesinide isterim ama sonra.
- +1 yıl
Son nefes kahvesi olur o ancak 😂
- Gündem konusunda 432 cevap paylaştı.
+1 yılSen gir oyum senin senden guzelimi var
10 Yorumla Bu görselde Muharrem İnce nerde 😂
00 Yorumla- Gündem konusunda 697 cevap paylaştı.
+1 yılŞu seçim artık bir bitse
00 Yorumla Tayyip kazanıcak chp den hiç umudum yok
00 Yorumla
+1 yılDaha 57 gün var ne bu tantana🤧
00 Yorumla
+1 yılAbla Erdoğan yine götürür herhalde
00 YorumlaSen kazanırsın yavrum
00 YorumlaGündem konusunda 2b cevap paylaştı. Kemal Tayyip Kılıçdaroğlu
00 Yorumla
+1 yılKılıçdar kazanamaz bence
00 Yorumla
+1 yılMuharrem İnce
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKk kazanır ama destekçisi değilim
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTabiki kilicdaroglu💪💪💪
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKemal kılıçdaroğlu
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRte kimseye kaptırmaz😃
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@edyrm80 bu bir gerçek ama 🤷♀️😔
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabii ki Erdoğan. Bu Ke Maldan bi poh olmaz
20 Yorumla
+1 yılTabisi Kılıçdaroğlu
10 Yorumla
+1 yılKılıçdaroğlu
00 Yorumla
+1 yılBence akp
10 YorumlaKk kazanır gubi
00 Yorumla
+1 yılAKP gitsin diye CHP'ye verirler bence
00 YorumlaKemal
00 YorumlaRTE kazanmasn yeter
00 Yorumla
+1 yılBilemiyorum bayağı çekişmeli olacak
00 Yorumla
+1 yılMillet itfkı
00 YorumlaKılıçdaroğlu
00 YorumlaFenerbahçe Tribünlerin Ne Güzel Söyledi
00 YorumlaErdoğan veya ince
00 Yorumla
+1 yılBenn
00 Yorumla
+1 yılKılışdaaaar 😍
01 Yorumla- +1 yıl
reis gibi üst düzey liderlik vasıflarına sahip olan biri varken nasıl kılışdar he nasıl!
+1 yılAnketlere bakılırsa Kılıçdaroğlu kazanacak.
02 Yorumla- +1 yıl
ince kazanacak
- +1 yıl
Kılıçdaroğlu kazanacak 😃
+1 yılHiçbirini sevmiyorum
00 Yorumla
+1 yılBenim oyum sana
00 Yorumla
+1 yılSen kazanırsın 😮
00 Yorumla
+1 yılMillet ittifakı
31 Yorumla- +1 yıl
cumhur ittifakı
Gizli Üye(18-24)+1 yılTabiki Erdoğan başka soru?
10 Yorumla- Devamını Gör (13)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat