• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Gündem

Sizce seçimi kim kazanır?

Leyz18372
Leyz18372 Takip Et
Xper 2 Yaş: 41
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
12
Yapay Zekaya Sor
Evet sizce kim kazanır
Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Брюнетка_Король
    Брюнетка_Король Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 102%
    +1 yıl

Seçime daha 2 ay var, CB nı yılların tecrübesi, millet ittifakı aday yıpranmasın dedi ancak şapkadan çıkan tavşan herkesin tanıdığı biri oldu. Çorumu ülke addeden, Antep'te urfalılara seslenen, ülkesinde Paris metrosu benzeri olduğunu bilmeyen adama kim oy verir bilemiyorum. Hepsi bir kenara, hdp gibi btö nün arka bahçesi olmuş bir partinin desteği kılıçdaroğlu severlerin kanına dokunmuyorsa, verin gitsin.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Ya siz artık AKP diyecek kadar yüzsüzleşmissiniz. Ne yaptı bu adam ülkeyi batırmaktan sakızı 20 tl yapmaktan kıyamanın kilosunu 300 tl yapmaktan memura az zam yapmaktan, deprem vergilerini yemekten, saraylarda keyif çatmaktan, ülkenin itibarıyla oynamaktan, Sayın Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün yaptıklarını çöpe atmışken, her yıl herşeye 6 kat zam getirmekten, öğrencileri çıldırtmaktan, araplaştırmak istemesinden ve Türkiyenin anayasasını hiçe sayarak şeriat getirmeyi planlamaktan başka ne yaptı? Ne yaptı dur sayayım, Türk kadınların Namusunu hiçe sayarak S*rtük demekten, şov yapmaktan başka ne yaptı SORUYORUM AKP'CİLER NE YAPTII? Bana burada TOGG felan demeyin 120 fabrikayı satmış alın size ekonomik krizin sebebi ekmek 5 lira olmuş siz halaa ekonomi süper telefonunu çıkar diyorsunuz neyin kafası neyin kafası bu? Soruyorum size 5 tl ile markete girip 2 ürün alıp çıkacak var mı YOK. Sadece kameralara oynamaktan başka ne yaptı? 2000 yıllarında LGBT bireylerini savunurken ve onların çektikleri ara sıra televizyon programlarına yansımalı derken, LGBT oteli, LGBT okulu açarken amacı neydi? Dur ben açıklayım, Toplumdan dışlanan 2-3 milyon LGBT bireyi var Türkiyede işte o 2-3 milyonun oyunu toplamak içindi bunlar. Tabi baktı artık iş kalmadı, işi kalmayıncada LGBT DENİLEN ŞEY BİZİM KİTABIMIZDA yok oldu. Ben bu başörtüsünü takacaksam kendi hür iradem dinim için takıyorumdur AKP gelipde bana izin vermedi yani. Adam rakı içmeyi kendi kafasında suç ilan ediyor siz ne diyorsunuz? Allah aşkına ellerinizle ateşe atmayın şu ülkeyi. Tabiki oyum Kılıçdaroğluna, AKTROLLER kudursun.

3
    18 Yorumla
    • Mavi_Dondurma
      Mavi_Dondurma
      +1 yıl

🤗👍👍👍👍👍 gerçekten çok tebrik ederim seni güzel yürekli insan :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Mavi_Dondurma çok teşekkür ederim

Yorumla
    • cahilolma
      cahilolma
      +1 yıl

Kusura bakma ya sizde yapında şov yapın adam en iyisini yapıyor yerken içerken düşüneceksin harcadığın paraları boş konuşmasın kimse aç değil ya yanlış yapmaktan döndü adam yanlışın peşini kova yalayanlar düşünsün 20 yılda yapılanlar neden daha önceden yapılmamış sen istediğin şekilde gezerken harcarken ekonomi kötü diyemessn yaptıkların görmücek kadar kör ve nankörsünüz siz ya daha fazla çalış o zman daha çok olsun kusura bakmada ben hiçbir cafeyi boş görmüyorumm en azından adam herşeyi söylüyor senin amerikalısana uşağı yaptırtmıyor adam dünya lideri en azından vatan diyor ELİN AMERİKALISINA RACON KESİYOR siz anlayamıyorsunuz vatanını böldürmek isteyenlere bu ülkede oyy yokkkk burası TÜRKİYE VE GENELİ MÜSLÜMAN vallahi üzülüyorum düşüncene siz SİZ KURUTUN BİZ KUDURTMAYA DEVAM EDERİZ CANINI SIKMA :) açın şu gözlerinizi ya SONUNA KADAR ERDOĞANNNNNNN...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@cahilolma Sen diyorsun be hoşştt 100 yılın birikimini sattı 20 yılı al bi tarafına monte et. Kes be şurda 1 kg kıyma alıp köfte yapıyım desem 300 tl vericem birde utanmadan düşüneceksin diyorsun yüzsüz. Ben geziyor muyum? Ben yılda 3 gün tatile gidiyor muyum? ben 1 kg et alabiliyor muyum? ben her ay 1 parça kıyafet alabiliyor muyum? ben kendi istediğim yemeği yiyebiliyor muyum? ben 30 senelik memur olsam ev veya araba alabiliyor muyum? ben hür irademle dinimi seçebiliyor muyum? ben markete giderken yanıma 10 tl alabiliyor muyum? ben ülkemde geceleyin dışarı çıkabiliyor muyum? ben kitap defter alabiliyor muyum? ben kiraya çıkabiliyor muyum? Ben 2 tlye 1 ekmek alabiliyor muyum? ben 2 ayda 1 lokantadan yemek yiyebiliyor muyum? Ben doğalgazı açabiliyor muyum? Benim annem beni okutabiliyor mu? ben otobüse binebiliyor muyum? ben dışarıda 1 fincan kahve içebiliyor muyum? ben çocuğumu iyi yerlere gönderebiliyor muyum? ben bir bulaşık detarjanı alabiliyor muyum? ben bir işe girebiliyor muyum? ben arkadaşlarımla kafeye gidebiliyor muyum? Bunları ve binlerce şeyi yapabiliyor muyum HAYIR. Sen git ona Tribün başkanlığı ödülünü ver. Dünya lideriymiş pırt yaptım.

Yorumla
    • Mavi_Dondurma
      Mavi_Dondurma
      +1 yıl

Sayın soranım ben sana sonuna kadar katılıyorum her dediğine de imzamı atarım tereddütsüz.

Yorumla
    • Yamahamotocross
      Yamahamotocross
      +1 yıl

Yol tünel köprü hastane havalimanları deniz limanları yerli milli silahlar yaptı nankör olmayın daha sayıyım mı?

Yorumla
    • Mavi_Dondurma
      Mavi_Dondurma
      +1 yıl

Yaptırdığı yoları da gördük depremlerde dostum bırak bu boş hokayeleri🤣 yollar yarıldı gitti sen daha ne anlatıyorsun? Bu kadar kör olmayın havalimanında bile gördük sen daha neyi savunuyorsun? Yıllardır deprem vergisi topladılar ne oldu bu paralar açıkla bakalım?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Mavi_Dondurma Boş boş konuşuyor işte.

Yorumla
    • Yamahamotocross
      Yamahamotocross
      +1 yıl

@Mavi_Dondurma öyle ya da böyle adam gayet iyi yönetti son birkaç yıl hariç

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Yamahamotocross bir kaç yıl dediğin 11 yıl olsa gerek ne olursa olsun hiçbir zaman alım gücü yüksek değildi

Yorumla
    • Mavi_Dondurma
      Mavi_Dondurma
      +1 yıl

Adam cebe indirmekten başka ne yaptı dini kullanarak siyaset olmaz toplumu ayrıştırdı yol yaptı köprü yaptı hastahane yaptı vb vb ama başarılı olduğunu düşünmüyorum pandemide yasaklar varken ücretsiz yaptı sen daha neyi savunuyorsun millet evinden çıkamazken köprüleri ücretsiz yapsa ne yazar Öcalan'ın kardeşini TV'ye çıkardılar arandığını biliyorduk dediler davul zurna ile Barzani'yi karşıladılar saymakla bitmez yıllarca deprem vergisi topladılar nereye gitti bu toplanan paralar geçin kardeşim bu işleri 1 simit olmuş 6.5 TL 1 ekmek olmuş 5 TL 🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Mavi_Dondurma Ülkedeki cahil kesim siyaseti dine bağladığı için hep o seçildi şimdi din üzerinden gitmese 1 oy alabiliyor mu bakalım. cidden çok garip bir dönem simit ekmeği geçmiş

Yorumla
    • kavanozda1adam
      kavanozda1adam
      +1 yıl

@cahilolma bunları yazarken beynin yerine oturma organını kullandığın çok çok aşikâr. Yaşamakla hayatta kalmak arasındaki farkı göremeyecek kadar körsün. İlaveten Türkiye Cumhuriyeti devletinin ibaresi olan "TC" yi her yerden kaldırdığını ve kaldırmaya devam ettiğini bu da yetmezmiş gibi bu bayrağın adı Türk Bayrağı değil de türkiye bayrağı olsun diyen işidçi bir partiyle birleşmiş birine Vatan sevdalısı diyecek kadar da cahil ve bilgisizsin.

Yorumla
    • kavanozda1adam
      kavanozda1adam
      +1 yıl

@cahilolma dahası bugün yapılanlar 20 yıl önce neden yapılmıyordu diyecek beyne sahip olduğun için, bu şartlarda ömrü boyunca ev alınamayacakken 20 yıl önce çalışan insanlar para birimtirerek ev araba alabilecek bir hayat yaşıyordu. Ben 3-4 yıldır evine et alamayan asgari ücretli insanlar tanıyorum ahmak insan.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@kavanozda1adam Beyinsiz işte duvara anlat ses gelir

Yorumla
    • cahilolma
      cahilolma
      +1 yıl

@kavanozda1adam bende o eti evine alabilecek insanlar tanıyorum kes sesini siz anca konuşursnz bak 20 yıldır bizm dediğimz oluyor boş konuşun beyinsizsn ya oyunlara kanmaya devam edin ben herşyi alabiliyorum alan insanlrda tanıyorum herkes kendi adına konuşsun boş yapma gitde oyununu oyna hadii

Yorumla
    • cahilolma
      cahilolma
      +1 yıl

Vallaha boş konuşmaaa ben onları ve binlercesiniii yapıyorumm EVET istersemde yaparım boş düşünen bir beyinsn belli zaten sen bişey yapamazsınnn sen kimsn ya tabi ki DÜNYA LİDERİ hadi git zortla

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@cahilolma AHAHAHA oyunlara kanan sensin allahın şizofrenik faş*st cahili. Bot bile aklı olmadığı halde anlamış sen anlamamışsın. Ahh canıım kudur 13. CUMHURBAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU AHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAH

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

28

Cevap

45

Cevap

• OzgurGüneş
    OzgurGüneş Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl
    Gündem konusunda 902 cevap paylaştı.

Valla dengeler altüst olabilir çok stresli bir seçim olacak büyük sürprizler olabilir...

0
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 26,8b cevap paylaştı.

kılıçdar oğlu.

1
    0 Yorumla
  • Faddime
    Faddime Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Tabikide onlarca seçim kaybetmis birine oy vermicem. Pkkyi ypgyi terorden saymayana oy moy yok. Hdp ile el ele gezene oy moy yok. Sskyi bile yonetemeyen batiran adama oy moy yok. Bas ortululere laf edene oy moy yok. Peygamber efendimize arap oglu Muhammed diyen adamin kurdugu partiye oy moy yok. Ulan ac gozlu kopekler neyiniz eksik. Her haneye aile yardimi yapiliyor hastaya hasta parasi engelliye para ulan sen hasta babana bakiyorsun diye engelli cocuguna bakiyorsun diye adamlar size maas baglamis. Ne kadar kucuk dusunuyorsunuz cebinizi dusunuyorsunuz alacaginiz evi kullanacaginiz arabayi giyeceginiz marka kiyafetleri dusunuyorsunuz. Vatan millet kelimeleri size cok uzak size 20 bin maas verilse neden 30 bin degil diye aglarsiniz. Biz artik yukselmekte olan bir milletiz ben Rte nin yerinde olsa bu ihalari sihalari sizin gotunuzde patlatirim. Gelmissiniz lgbt yi savunuyorsunuz seriata laf ediyorsunuz defolun lan hollandaya cahiller. Siz seriati ondan bundan ogrenip laf yapiyorsunuz canım cahilsiniz okuyun arastirin reziller

4
    2 Yorumla
    • HuzurAl
      HuzurAl
      +1 yıl

Gördügüm en gúzel yorum t👏👏👏

Yorumla
    • Mmaraşlıı46
      Mmaraşlıı46
      +1 yıl

Bu sözleri bir kadından duymak çok güzel

Yorumla
  • aerolite
    aerolite Takip Et
    Master Yaş: 57 , eic 31%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Bu halk o kadar bıkmış ki bunlardan, malum şahsın karşısına turşu bidonu koyun, oyumu ona veririm diyor. Bana sorarsanız tuvalet fırçasını bile, malum şahsa tercih ederim.

Bilmem anlatabildim mi?

7
    9 Yorumla
    • asiprens2905
      asiprens2905
      +1 yıl

Sana öyle geliyor Bidenin yardım ettiği kişiye vermeyeceğiz

Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      +1 yıl

@asiprens2905 Sen git devleti soyan hain takımına ver. Herkes kendine yakışanı yapar

Yorumla
    • asiprens2905
      asiprens2905
      +1 yıl

Seninkilerin Yalova belediyesini soyduklari Bilecik belediyesini soyduklari başakşehiri soyduklari mahkemekece ortaya çıktı polis kayıtlarıyla Ankara belediyesini soyduklari ip ile onuda CHP'li barış yardakas belgeleriyle ortaya çıkardı gerçek soyguncu takımını biliyoruz sahi hiç fakir CHP'li gördün mü

Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      +1 yıl

@asiprens2905 Ben CHP li değilim ki, ama sen akp lisin. Demek ki soysa da benim adamım diyip sahip çıkıyorsun. Bu da senin kişilik kimliğin oluyor.

Yorumla
    • asiprens2905
      asiprens2905
      +1 yıl

Sen tuvalet terlikçisisin sen taraftar zihniyetlisin sen Bidenin dediği taraftansin bununda hangi taraftan olduğunu tüm Türkiye biliyor kivirmana gerek yok. Geçmişte Abdülhamid karşıtı olup devleti yıkan zihniyetsin

Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      +1 yıl

@asiprens2905 olur, söylerim

Yorumla
    • cahilolma
      cahilolma
      +1 yıl

sana da o yakışır veririsin zatenn siz bazı şeyleri anlamıyosunz körsünüz gidin milletini satan hırsız ve amerikayla pkkyla iş birliği yapan adamı tutun hadii hadiiiii sanada tuvalet fırçasııı lazım ona layıksın bilmem anlatabildim mi :) ?

Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      +1 yıl

@cahilolma O dediklerinin hepsi ve çok daha fazlası sensin. Seçimlerde millet ittifaki kazanıp gerçekler ortaya gün gibi serildiginde öylece kalırsınız tıpkı eskiden fettullaha onca destek verdikten sonra yaşadıklarıniz gibi..

Yorumla
    • asiprens2905
      asiprens2905
      +1 yıl

@aerolite millet ittifakı değil PKK fetö ittifakı😂

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Vallah arkadaslar ben yurtdisindayim ve oy kullanma hakkim yok. Olsa bile kullanacak kadar salk degilim, ülkenin gelecegi yurt disindakilere kalmasin bi zahmet sonucta tatilden tatile gelip görüyoruz. Türkiye icin hayirlisi kim ise o olsun

1
    0 Yorumla
  • Mr_Right_idea
    Mr_Right_idea Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl

bence ilk turda kazanan çıkmaz ikinci turda kılıçdaroğlu

2
    0 Yorumla
  • Mmaraşlıı46
    Mmaraşlıı46 Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 96%
    +1 yıl

Reisin 2002 de bir sözü vardı: bizim yolumuz dikenlidir ayağını seven gelmesin, yıl oldu 2023 ayağı acıyan çürükler davasını sattı. Ben 18 yıl bolluk içinde yaşamışım 4 5 yıl ekonomi sıkıntıda diye vatanimi satmam

0
    0 Yorumla
  • receivedik
    receivedik Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 98%
    +1 yıl

CHP HDP ile yakın olduğu için AKP'ye verecektim ama AKP hüda parla beraber olduğu için Chp hüda par terörist bir parti HDP den daha terörist

0
    0 Yorumla
  • Şansı-şanzuman
    Şansı-şanzuman Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 95%
    +1 yıl

Sarı tuvalet terliği

0
    0 Yorumla
  • neoliberalist
    neoliberalist Takip Et
    Xper 7 Yaş: 22 , eic 91%
    +1 yıl

Allah herkese kilicdaroglu azmi versin. Azimle sıçan duvarı deler :D

1
    0 Yorumla
  • asiprens2905
    asiprens2905 Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 82%
    +1 yıl

Tabiki fetö ve pkkyla ittifak kuran Bidenin kuklaları kaybedecek

1
    0 Yorumla
  • Erens19
    Erens19 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Malum kişi kazanırsa mecbur kuva-i milliye kurulması gerekir diye düşünmeye başladım dostlar

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ben 2 partiyide tutmuyorum, ama gene AKP'ye vereceğim ama tek istediğim şu inşallah CHP başa gelir Türkiye'yi satar tesettürü kaldırır emekli maaşını düşürür pkk'ye söz hakkı demirtaşı cıkartır her şey mafolur inşallah bu halkın bu zulümleri kesinlikle görmesi lazım CHP kazanır inşallah

0
    0 Yorumla
  • conican33
    conican33 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Oyumu Kılıçdaroğluna vereceğim ama bence yine de rte kazanır

0
    0 Yorumla
  • HesapsızHayat
    HesapsızHayat Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 90%
    +1 yıl

Valla siyasetle işim yok kik ülkeyi iyi yönetirse o zaman oy kullanacağım.

0
    0 Yorumla
  • zaferrsancak
    zaferrsancak Takip Et
    Yoda Yaş: 37
    +1 yıl

Futbolun bi jargonu var bilen bilir. 11 kişi ile oynanıp almanların kazandığı bi spor dalıdır.

Anlayan anladı

0
    0 Yorumla
  • omerzs
    omerzs Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

Bence Muharrem İnce ye bir şans vermeliyiz dansı sktr edin adamın açıklamalarını dinleyin projelerine göz atın yani zaten şu an adam akıllı biri yok tek çıkış yolumuz maalesef kimse kusura bakmasın.

0
    4 Yorumla
    • cahilolma
      cahilolma
      +1 yıl

bana göre maalesef o değil çıkış yolu güven vermiyor yıkıcaz bilmem ne diyo dinle zoru olana ben şahsen vermem inceye oy filan yok ssen olan projeleri yatrımları durduramzsn yok yanii çıkış yolu değil ya

Yorumla
    • omerzs
      omerzs
      +1 yıl

@cahilolma kullanıcı adına uyumanı tavsiye ederim

Yorumla
    • cahilolma
      cahilolma
      +1 yıl

ben kullanıcı adıma uyduğum için konuşuyorum sen sıkıntı etme bende gözlerini açmanı tavsiye ederim cano

Yorumla
    • cahilolma
      cahilolma
      +1 yıl

sizin gibiler kullancı adımı okusun da gözleri açılsın diye tavsiye ederim oku kendine uyarla

Yorumla
  • diyone85
    diyone85 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

Süzme zihniyet daha çok bu Ülke de ben ince derim kesinlikle daha aydın ya da Zafer partisi var kökeni nereye dayanıyor araştırmadım ama Başkan adayı Doçent Dr. Eğitimli lütfen aydın kesime verin

1
    0 Yorumla
  • cahilolma
    cahilolma Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    +1 yıl

TABİKİ DE ADAM DÜNYA LİDERİ YA RECEP TAYYİP ERDOĞAN.

1
    0 Yorumla
  • Rosekokusu
    Rosekokusu Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 98%
    +1 yıl

KK Kazanmasını isterim değişmeli artık

1
    0 Yorumla
  • Büsratay
    Büsratay Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

şu an ben aday olsam bana bile verirler gibi bi seçim bu

0
    0 Yorumla
  • Fatih__7x
    Fatih__7x Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Erdoğan hud@parla ittifak kurarark kendi ayağına sıktı bence.

0
    1 Yorumla
    • asiprens2905
      asiprens2905
      +1 yıl

Niye pkklilarla kuranlara bir şey olmaz mı diyorsun

Yorumla
  • FigmudSreud
    FigmudSreud Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 583 cevap paylaştı.

Tüm anketlerde Kemal Kılıçdaroğlu önde.

3
    0 Yorumla
  • jokii
    jokii Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 86%
    +1 yıl

İnce kazanır insallah

2
    0 Yorumla
  • tuba-sueda
    tuba-sueda Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 368 cevap paylaştı.

Türkiye kazansın dilerim.

1
    11 Yorumla
    • zaferrsancak
      zaferrsancak
      +1 yıl

Her seçimde türkiye kaybediyor nedense. Yapmasakmı hiç boşa masraf

Yorumla
    • tuba-sueda
      tuba-sueda
      +1 yıl

T yi büyük harfle yazmaya dikkat etmediğin için şikâyette bulundum zafercim

Yorumla
    • zaferrsancak
      zaferrsancak
      +1 yıl

profil adındaki t yi büyük yazmadığın için ergenlik yapıp şikayette bulunmadım ilkokul Türkçe öğretmenine havale ediyorum seni. gerçi ergenliği uzun dönem yapıyor olabilirsin bilemedim.

Yorumla
    • zaferrsancak
      zaferrsancak
      +1 yıl

ha benim adımı büyük harfle yazmadığın için şikayette bulunacağım ondan kaçamazsın. kişisel bişey Zaferin Z si büyük Tubacım.

Yorumla
    • tuba-sueda
      tuba-sueda
      +1 yıl

Kışkırtmalara güzel kapılıyorsun sevdim😂

Yorumla
    • zaferrsancak
      zaferrsancak
      +1 yıl

eğlenmeyi severim

Yorumla
    • tuba-sueda
      tuba-sueda
      +1 yıl

Eğlenme bence boşa masraf

Yorumla
    • zaferrsancak
      zaferrsancak
      +1 yıl

yar bana bi eğlence dedim sen çıktın. Masrafsız.

Yorumla
    • tuba-sueda
      tuba-sueda
      +1 yıl

Sonradan hesabı yollarım faiziyle geri alırım şu an seni yoluyorum 😂

Yorumla
    • zaferrsancak
      zaferrsancak
      +1 yıl

Yolabilirsin sorun değil. Yorgunluk kahvesinide isterim ama sonra.

Yorumla
    • tuba-sueda
      tuba-sueda
      +1 yıl

Son nefes kahvesi olur o ancak 😂

Yorumla
  • Bulutsencer
    Bulutsencer Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 432 cevap paylaştı.

Sen gir oyum senin senden guzelimi var

1
    0 Yorumla
  • sercandmr
    sercandmr Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 91%
    +1 yıl

Bu görselde Muharrem İnce nerde 😂

0
    0 Yorumla
  • Bizden_Söylemesi
    Bizden_Söylemesi Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 98%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 697 cevap paylaştı.

Şu seçim artık bir bitse

0
    0 Yorumla
  • Agthjtedc
    Agthjtedc Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 95%
    +1 yıl

Tayyip kazanıcak chp den hiç umudum yok

0
    0 Yorumla
  • ikizterazi
    ikizterazi Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Daha 57 gün var ne bu tantana🤧

0
    0 Yorumla
  • Okan_Akarsu1992
    Okan_Akarsu1992 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 98%
    +1 yıl

Abla Erdoğan yine götürür herhalde

0
    0 Yorumla
  • Oluştur
    Oluştur Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 74%
    +1 yıl

Sen kazanırsın yavrum

0
    0 Yorumla
  • XG10AV
    XG10AV Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 2b cevap paylaştı.

Kemal Tayyip Kılıçdaroğlu

0
    0 Yorumla
  • Naz-hanimkiz
    Naz-hanimkiz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

Kılıçdar kazanamaz bence

0
    0 Yorumla
  • Sınanreıs12
    Sınanreıs12 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 86%
    +1 yıl

Muharrem İnce

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Kk kazanır ama destekçisi değilim

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Tabiki kilicdaroglu💪💪💪

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Kemal kılıçdaroğlu

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Rte kimseye kaptırmaz😃

1
    3 Yorumla
    • edyrm80
      edyrm80
      +1 yıl

😒😒😒😒

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@edyrm80 bu bir gerçek ama 🤷‍♀️😔

Yorumla
    • edyrm80
      edyrm80
      +1 yıl

Allah korusun

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Tabii ki Erdoğan. Bu Ke Maldan bi poh olmaz

2
    0 Yorumla
  • sarımınlaciverti
    sarımınlaciverti Takip Et
    Yoda Yaş: 119 , eic 99%
    +1 yıl

Tabisi Kılıçdaroğlu

1
    0 Yorumla
  • Mehmetterece
    Mehmetterece Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl

Kılıçdaroğlu

0
    0 Yorumla
  • Yamahamotocross
    Yamahamotocross Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 90%
    +1 yıl

Bence akp

1
    0 Yorumla
  • Semaptik
    Semaptik Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 86%
    +1 yıl

Kk kazanır gubi

0
    0 Yorumla
  • NazoLavantaSeviyor
    NazoLavantaSeviyor Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    +1 yıl

AKP gitsin diye CHP'ye verirler bence

0
    0 Yorumla
  • Enverçik
    Enverçik Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Kemal

0
    0 Yorumla
  • seyda028
    seyda028 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

RTE kazanmasn yeter

0
    0 Yorumla
  • Borankiko321
    Borankiko321 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 21
    +1 yıl

Bilemiyorum bayağı çekişmeli olacak

0
    0 Yorumla
  • Yecüc_Mecüc_7991
    Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 100%
    +1 yıl

Millet itfkı

0
    0 Yorumla
  • cicimxs
    cicimxs Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 45%
    +1 yıl

Kılıçdaroğlu

0
    0 Yorumla
  • ozgrtt
    ozgrtt Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28
    +1 yıl

Fenerbahçe Tribünlerin Ne Güzel Söyledi

0
    0 Yorumla
  • Kapisss
    Kapisss Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

Erdoğan veya ince

0
    0 Yorumla
  • летящийoрел
    летящийoрел Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

Benn

0
    0 Yorumla
  • Mysteriousüye
    Mysteriousüye Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 87%
    +1 yıl

Kılışdaaaar 😍

0
    1 Yorumla
    • Khadimdost
      Khadimdost
      +1 yıl

reis gibi üst düzey liderlik vasıflarına sahip olan biri varken nasıl kılışdar he nasıl!

Yorumla
  • Tuğçe_Akkaya
    Tuğçe_Akkaya Takip Et
    Xper 1 Yaş: 28
    +1 yıl

Anketlere bakılırsa Kılıçdaroğlu kazanacak.

0
    2 Yorumla
    • Khadimdost
      Khadimdost
      +1 yıl

ince kazanacak

Yorumla
    • Tuğçe_Akkaya
      Tuğçe_Akkaya
      +1 yıl

Kılıçdaroğlu kazanacak 😃

Yorumla
  • LimitsizBoy
    LimitsizBoy Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 90%
    +1 yıl

Hiçbirini sevmiyorum

0
    0 Yorumla
  • Marlboro-Rəd
    Marlboro-Rəd Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 90%
    +1 yıl

Benim oyum sana

0
    0 Yorumla
  • KalkKızCayyDemlee
    KalkKızCayyDemlee Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Sen kazanırsın 😮

0
    0 Yorumla
  • AfifeJaleE
    AfifeJaleE Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22
    +1 yıl

Millet ittifakı

3
    1 Yorumla
    • Khadimdost
      Khadimdost
      +1 yıl

cumhur ittifakı

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Tabiki Erdoğan başka soru?

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (13)
Devamını Gör(58)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Sizce seçimi kim kazanır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sizce seçimi kim kazanır? 24 cevap verildi
Sizce seçimi kim kazanır? 10 cevap verildi
Sizce seçimi kim kazanır? 5 cevap verildi
Sizce seçimi kim kazanır? 8 cevap verildi
Sizce seçimi kim kazanır? 29 cevap verildi
Seçimi kim kazanır sizce? 4 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Gel günaha girelim , Yanalım🔥 gitsin dediğiniz birisi var mı?
  • Enercii şarkısıyla enerci buluyor musunuz?
  • " Seni seviyorum" kelimesi ne sıklıkla söylenmelidir ❤️ ?
  • Arabadan yapılmış bu lavaboyu nasıl buldunuz?
  • Evinizde böyle bir yatağınız olsun ister miydiniz?
  • Bal peteği göz makyajını nasıl buldunuz?
  • Her gün aynı saç modelini mi yaparsınız?
  • Arjantin ve İspanya Dünya Kupası Finalinde karşılaşıyor! Sizce kazanan kim olacak?
  • Soğuk kahve sever misin?
  • Bir sevgilin olsa kaç yıl sonra evlenirdin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨