Çanakkale ayvacık yenicede fay hattı çok sık deprem oluyor deprem gözlemevleri bile var özellikle denizaltı fayları çok fazla Bursada büyükorhan harmancık tehlikeli
7,5 =+ deprem üretmesi için o fayın nereden baksanız en az 150-200 km uzunluğa sahip olması lazım. O taraflarda bu uzunlukta ve şehir merkezine yakın faylar var mı bilmiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Büyük enerji üreten fay 1855 de boşalmış. 7+ lık depremin periyodunu tamamladığını düşünmüyorum ama 6 + veya 5 + depremi her an bekliyorum
Naci görür Bursa ve çanakkaleye 7.5 olabilir dedi
7.5 luk deprem en son 1855 te oldu Bursa’da sanmam. Çanakkale’de de o kadar uzun fay yok. İzmirde bekliyorum ben
Valla deprembilimcilerin dediğine bakarım ben
Deprembilimcilerin de bildiği pek bir şey yok. Tarihi kayıtlara bakıyorlar, fay haritasına bakıyorlar, ona göre konuşuyorlar
Çanakkale ayvacık yenicede fay hattı çok sık deprem oluyor deprem gözlemevleri bile var özellikle denizaltı fayları çok fazla
Bursada büyükorhan harmancık tehlikeli
7,5 =+ deprem üretmesi için o fayın nereden baksanız en az 150-200 km uzunluğa sahip olması lazım. O taraflarda bu uzunlukta ve şehir merkezine yakın faylar var mı bilmiyorum
Bursadaydım geçen tırstım
Şimdi nerdesin
şu an İzmir'e döndüm ama yakında bursaya taşınmayı da düşünüyorum. Çekirge tarafları depremde daha mı güvenli olur
Yok bence dağ taraflara git Sarıalan hüseuinalan
İzmir de tehlikeli Midilli sakız Manisa depremlerini hissediyor izmirim
Korkutma olm beni, zaten depreme yakalandım daha önce bir anksiyetem başladı bu yüzden. Özelden yazabilirsin Bursalı mısın
Valla bende dikkat edelim