Arkadaşlar merhaba. Malatya'da yaşıyorum ve okuyorum ama depremden dolayı il dışına gelmek zorunda kaldık. Cumhurbaşkanı 3 Mart da üniversite harç ücretleri yatirilmayacak, yatiranlarinkide iade edilecek dedi. Ben son güne kadar bekledim belki açıklama yaparlar da yatirmayin derler diye ama demediler, ben de mecburen yatırdım yoksa ders kaydı yapamayacaktim. Parayı yatirdiktan 1 hafta 10 gün sonra çıkıp açıklama yaptı yatirmayin diye de biz yatirmistik o süreye kadar. Şimdi de para suyunu çekti, bilmediğim memleket de 1 kuruş bile üzerimde yokken ortada kaldım. Ee devlet de herhangi bir yardım da bulunmadı başvuru yaptığımız halde, her şey enkaz altında kaldı. Üniversite harç ödemeleri ne zaman iade edilecek? Bir bilgisi olan var mı? İhtiyacım var o paraya.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme
Güncellemeler
+1 yıl
Gumceleme
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aydında nerede kalıyorsunuz? Çok geçmiş olsun
Nazilli ama değişiyor. Bir oraya bir buraya gidiyoruz. Birkaç güne dönmeyi planlıyorduk ama bu sefer de sel baskını olmuş. Bir ay daha burdayiz.
Teşekkür ederim bu arada
Nerede derken otelde mi yani?
Orada bir akrabamizin evi vardı. Yaza kadar orada kalabiliriz.
Yani kalmamiza izin var
Şeyden sordum deprem bölgesinden gelen insanların bir kısmı otellere yerleştirildi ya ve yaz geliyor turizm sezonu haberleri dönüyor napacaklar diye sordum da o yüzden
Çıkacaklar mecburen, napacaklar ki başka? Sezon açılacak artık otel de kalmalarına iyi bakmazlar. İnsanların para kazanması gerekiyor ama depremzedelere iş vermiyorlar kalıcı olmasın donsunler diye.
Anladım. Sağ olun
Rica ederim
Seçimden sonraya kalabilir
Açık öğretim mi
Hiç duymadım ben
Suanlik bir gelişme yok gibi
Hangi ile geçtin
Aydın
Edilmeyecek
Edilecek dedi Cumhurbaşkanı
Sen öyle zannet
:( kötü oldu