Dediğim gibi boş edebiyata gerek yok!
Ayrıca ben Millet ittifakını değil CUMHURİYETİ savunuyorum! Bunu da belirteyim!
2 partinin Cumhur İttifakına katılma sonrasında bazı bildirilerini okuma imkanı buldum. Korkunç! Dini ceza hukukuna sokma çabalarını gördüm ve bu önlenemezse Afganistan'da yaşanan kadın kırbaçlama, baş kesme görüntüleri, çok değil 3-5 sene sonra Türkiye'de de görülecek. Allah'ım sen ülkemizi bu bağnazlıktan koru... İran'da gördünüz türban takmadı diye kaç kadın öldürüldü ya Afganistan? Cumhuriyeti korumazsak çok büyük acılar çekeriz. Bunun şakası yok. Tayyip bey ve Devlet bey devlet aklı ile bunu önlesin. Son çıkışımız... Ya Afganistan olacaksınız ya modern, güvenli Türkiye.. Farkında değiliz ama ülkedeki her kazanım elden gidiyor...
Çok korkunç
Cevap
1Cevap
Merak etme onların hiç birisi olmayacak seçim bir geçiş süreci sadece
Bir sürü anlaşmalar, yatırımlar, projeler, yasalar, önergeler, dosyalar deprem çalışmaları şu bu derken başa gelenlerin ilk 5 yıl kafalarını kaşıyacak zamanları yok hepsi bekliyor ilerliyor sürüyor o ne varsa.
İlk 5 yıl Allahtan kaza bela gelmezse Türkiye'nin çok fazla işi var asla bu halka iyi şeyler yapmaktan başka bir şey düşünemezler.
Burası ne İran ne Afganistan olmadı benzer hallerinden bile gelişen teknoloji ve çok uluslu hale dönüşmeye gelişti durdu.
Bu saatten sonra da geriye gidecek diye düşünenlere aldırma.
Çünkü dünyanın genel olarak tüm dünyanın uğraşması gereken ortak sorunları var.
Kuraklık, susuzluk ekonomik krizler, ham madde bulma zorlukları tüm ülkeleri etkileyen küresel bazlı hastalıklar, ilaç sorunları gibi şeylerin yanında doğal afetler sorunları da var.
Umuyorum. Ama korkuyorum da.
Zaten kendimi rahatlatmak için sizin dediğiniz gibi düşünmeye çalışıyorum. Çünkü aksi halde Türkiye Cumhuriyeti çökmüş olur. Burada halen A haberden, sağdan soldan saçma sapan medya bilgileri ile gelip yok "Amerika" yok "İsrail" zırvalamanın manası yok çünkü bir ülkenin kuruluş ilkeleri bu derece tartışmaya açılıp geriye dönme gündeme gelirse yabancı devlete satılmaya gerek yok Türkiye zaten bitmiştir!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar