Merhaba babam öldü annem cahil ben evin em büyüğü olarak ( büyük de değilim) ev taşıdım ve şimdi abonelikleri üzerime aldırmam lazımmış nasıl yapacağım yardımcı olur musunuz napmam lazım? Yanımda para olsun mu ne kadar
deprem sigortası elektrik su doğalgaz (nasıl yapıcam)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
E devlete gir hangi abonelik ise yaz çıkıyor tabiki hepsinin ücreti var doğalgaz baya pahalı
Tamam of of kimse bana yardımcı olmuyor tek başıma yapıyorum ve ruhen çok yoruldum her şeyden bıktım 😔😔😔😔
Valla inan üzüldüm başın sağolsun bu arada bana istediğini sor elimden geleni yaparım ben aklına ne gelirse yaptım geöen sene bende yeni taşındım
Benim ne yapmam gerektiğini detaylıca yazar mısın
Yapmam gerekenler
Deprem sigortası
Elektrik aboneliği
Su aboneliği
Doğal gaz aboneliği
Şunun için şuraya git, şunu yap, yanında şu kadar para olmalı vs hepsini yazar mısın lütfen
Sen bana ulaşır mısın burdan olmaz
Sözleşme var mı kiralık evin
Ne sözleşmesi. İmza attım bazı şartlar vardı bize uygundu hepsini okudum öyle imza attım
Tamam dask vardır o zaman e devletine gir orada İski abonelik yaz arama motoruna adımları takip et kredi kartı ya hesap kartı var ise abone parasını ordan çekenler o aşamada diğerleri içinde hepsini ay şekilde yap.
Ben sadece elektrik te sorun yaşadım kendim yaptım onuda elektrik faturası yaptırılan yere git ve kira sözleşmesini al git
Daha yakın zamanda yaptım bunları
Benim ne yapmam gerektiğini detaylıca yazar mısın
Yapmam gerekenler
Deprem sigortası
Elektrik aboneliği
Su aboneliği
Doğal gaz aboneliği
Şunun için şuraya git, şunu yap, yanında şu kadar para olmalı vs hepsini yazar mısın lütfen
Su için iskiye gideceksin. Sayaç yoksa sayaç parası alırlar. Onun dışında abonelik ücreti faturaya yansır. Doğalgaz aboneliğini igdaş program indir oradan başvuru yap ertesi gün geliyorlar gaz açmaya. Elektrik için deprem sigortası (evin metre karesine göre alınacak fiyat) herhangi bir sigortacıya git. Kira sözleşmen ve deprem sigortası ile enerjisa ya git. (Bunlar İstanbul içindi)
Bu kadar
Teşekkür ederim yanımda para bulundurmalı mıyım evin metrekaresi 100 yazıyor oturum 90
Deprem sigortası ev sahibinden kesilmeli. Ev sahibiyle birlikte gidin veya kiradan düşersin. Herhangi bir ücret çıkarsa kiradan düşür. Abonelik ücretleri kiraya dahil değil, onlar faturaya yansır. Kartınla git. Sadece deprem sigortasına oara ödersin
Elektrik için dask gerekli gazda gerekmiyor
Dask nedir
Deprem sigortası
Maaş falan bişey kaldı mı
Kaldı 4 bin maaş
Şimdi napmam gerek benim ya nereye gideyim napayım
Şehir neresi
Bir önemi var mı? Çok alakasız sorular sordun. Uzaklaş. Hayatta hiçbir şeye tahammülüm kalmadı canım çok sıkkın