altına imza atılır net.. video altta, dinleyin.
Ali Sunal’dan müthiş bir deprem konuşması. Her kelimesinin altına imzamı atıyorum… pic.twitter.com/7jfSsgWBN4
— Oğuzhan Atsız (@oguzzatsiz) March 11, 2023

altına imza atılır net.. video altta, dinleyin.
Ali Sunal’dan müthiş bir deprem konuşması. Her kelimesinin altına imzamı atıyorum… pic.twitter.com/7jfSsgWBN4
— Oğuzhan Atsız (@oguzzatsiz) March 11, 2023

Bana biraz şov gelmedi değil, çünkü aslında doğru bir şey yaparken yani normali sorgularken, yaptığın programla insanların acısını konu edip ağız dolusu gülüyor, güldürmeye çalışıyorsun.. Bana geçmedi açıkçası..
sanatçı dediğin böyle olmalı saray soytarıları gibi menfaatleri için susmamalı. Babasının izinden gidiyor Ali Sunal bu konuşmayı hiç yapmaya bilirdi, belki de programını kaldıracaklar bilemeyiz ama o susmadı helal olsun bu millet bunu unutmaz
Herkes doğruları, olması gerekeni biliyor da.. Nedense hala yana yakıla bu sorumluları destekleyen insanlar var. Hem de senin benim gibi ay sonunu zor getiren düz sıradan vatandaşlar olarak. Çok şaşırılası.
Programın bir bölümüne yetiştim. Skeçler müthişti, inanılmaz göndermeler ve hicv vardı. Babasını çok sevmiştik. Oğlunu da seviyoruz. Umarım herkes sahip çıkar Ali Sunal'a. Yoksa işi zor bu şartlarda.
Cevap
63Cevap
En usteki insaat muhendislerime tut en alttaki usta basilarina kadar sahtekar dolu işci adam zaten ne dende yapmak zorunda yapmasa ac kalacak yani devletin de incelemesi yok bir bina yapiliyor gordum atilan demire bakdim mutaiti kim dedim 3 5 kisi vardi biri ben ne oldu dedi ananiiiziii sikiiimmm piccckuuurulaaari desim sesini cikaramadi bak 500 m ilerideki insaatta atilan demire bak dedim ve sikayet ettim bir hafta sonra temeline kadar yikildi
Komedi olan Kadıköy cemil topuzlu da annesinin adını taşıyan binalarını kentsel dönüşüme sokup yenilemişler doğrusunu yapmışlar!! ama vatandaşa gelince rant diye gazlamaya devam yersennnn tabeee
https://twitter.com/sanalanne/status/1634860511262126080?s=46&t=YU3hYyC0iG8xC2g9YYREnA
Sürekli aynı konuşmalar dönüp duruyor. Ben bunları dinlemekten yıldım. Eyleme geçmek gerekiyor artık. Bir şeyler değişmedikçe sürekli böyle konuşmaları dinleyip alkış tutacağız.
Kentsel dönüşüme karşı çıkan oradaki halkı örgütleyen CHP ve tipli komünistlere de iki laf etseydi bu babasının mirasından başka bir özelliği olmayan mirasyedi
Muazzam konuşmuş, tebrik edilesi.
Lakin Malum kitle ve Kaderciler de dinledi mi, kafalarını koyup da bi' düşündüler mi, onların da yorumlarını görmek isteriz.
Depremde benim de kuzenim vefat etti ve ona rağmen ölümün kaderimizde yazılı olup şeklini değiştirebilsek bile zamanını değiştiremeyeceğimizi düşünüyorum, ama bununla birlikte depremde binaların yıkılmasını da kadere bağlayacak kadar kıt beyinli değilim.
Yokya pisirik biseydir. suanda muhalefet anketlerde onde kazanacak gibi ondan yatirim yapio. tam sark kurnazi bunlar. malum sahis höt dese altina sicacak korkak herif tekin.
El alemin söylediğinin altına hiçbir zaman imza atmam... Prensiplerime aykırı.. Ayrıca Ali Sunal ı hiç sevmem... babasının hatırına ekmek yiyor işte.
En azından senin gibi boşa oksijen tüketmiyor
@Papatyahayalleri10 Videoyu şimdi izledim... Tamamen boş bir konuşma.. Klasik tribünlere hitabet.. Gezi zekalıca... Efendim neymiş bilimmiş.. Hangi bilim.. Bilim zaten yapmayın demiş... Yetkililer istifa edecekmiş... TOKİ nin bir tane binası yıkılmadı... Yani devletin yaptırdığı binalar... Uzman kişilere layıkı ile yaptırılacakmış... Buyur yaptır bakalım nasıl bir fiyat ile karşılaşacaksın.. Adam başını sokacak ucuz daire peşinde.. . Düne kadar tük kaka diye baktıkları TOKİ şimdi fiyatları 3 katladı.. hani kötüydü bu TOKİ evleri... Eeee şimdi saman kafasıyla muhalefet edenlere mi inanacağız, devlete mi güveneceğiz... ?
Bu ülkede devlet denen bişi yok hala anlamadıysan ciddi ciddi boş birisin.
@Papatyahayalleri10 Kör olmak iç gözlerinin oyulmuş olmasına gerek yok... Yukarıda devletin varlığını yazdım.. Sen nereyi okudun?
@Papatyahayalleri10 Öte yandan Ali Sunal bilinenden farklı bir şey söylememiş... Yani haber değeri bile olmayan basit bir konuşma..
Benim için harika bir insan güzel etkili bir konuşma olmuş 👍
Çok güzel konuştu ama kendini yordu. Bir şeylerin değişeceğine pek inanamıyorum artık aynı böyle devam eder gibime geliyo
Çok güzel konuştu bence on numara söylemler kullandı iktidardan çekinmeden doğruları adeta kustu.
Bu tarz konuşmalar seçime az kala yapılması saçma. Daha önce hiç mi fikri yoktu. Niye herkesin sesi yeni çıkmaya başladı.
Ali Sunalin konusmasini dinledim..
Cok güzel ve yerinde ifade etmis.. 👏🏻👏🏻 kesinlikle katiliyorum
Vatandaşın sesi olmuş bir nevi. Gerçi vatandaş da susmuyor artık. İnsanların kaybedecek bir şeyi kalmadı çünkü..
Hepimizin içinden geçeni söylemiş hem de böyle bir dönemde bunları söyleyecek kadar da cesaretli :D Helal olsun yanlış tek bir cümlesi yok...
Muhteşem olmuş cahil muhafazakar milliyetçi kafalara ders niteliğinde bir cevap
Emparyalistlerin kucağına oturmuş kominist ve Leninist pkkci aydınların ihtiyacı yok galiba :)
Tip başkanı ve CHP'liler evlerinizi kentsel dönüşüme vermeyin diye dolaşıyordu şimdi noldu döndünüz 😂
Evet oyunu kime verirsen ve ama bu dönemde horoz dövüşü yapmamamiz gerek ülke enerjisini içerde harcamamali ülke için büyük fırsatlar var dışarda bunu kacirmamiz gerek kardeşim
Ya gercekten tebrik ederim kelimesi kelimesine katılıyorum tüm düşüncelerimizi aktarmış kendisi
helal olsun diyorum birçok kişinin söyleyemediklerini söyledi
Ali Sunal'ı ve paylaşım için seni tebrik ediyorum 👏👏👏👏👏👏
Utanmazlar anlamaz ki, hala ne bir istifa var ne de bir denetleme.
Çok güzel konuşmuş bir eksik cümlesi yok eklenecek helal olsun
Skeç leri muhteşem di anlayanlara çok şeyler var lütfen seyredin?
Son zamanlarda konuşulan şeyler hakli olarak
Helal olsun adam bu işte, lafını çok iyide söylemiş tabi anlayıp dikkate alana 👏❤️
Ne konuşursa konuşsun bu milletin yarısından çoğu m aldır. Aziz nesinin neydi o sözü
Haklı ama duyması gereken domuzların işine gelmiyor işte.
Babadan Malatya lı deprem bölgesi için neler yaptığından bahsetme iş keşke eleştirilerin arasına kendinizde kaysaydı
Sadece eleştirmek yetmez, taşın altınada elini koymak gerekir
Güldür Güldür her yıl dip yapsada
Herkes ekmeğinin peşinde o kanalda bunu konuşması doğal
aynen.. haklı adam. ayrıca, yaptığı hem kanalı hemde kendisi için bu devirde cesaret işi..
Fazla bastıra bastıra konusup tekrara düşüyor düşüncesi güzel ama Kemal Sunal'ın peşinden gitmeye çalışıyor gibi geldi
Sanatçı dediğin böyle olacak rahmetli babası da böyleydi halkın sorunlarını görmezden gelen yalakalar gibi değildi
Ne yazikki normalimiz bu yapan sahtekar denetleyen sahtekar mühendis sahtekar işçi sahtekar
Güzel adamın güzel oğludur kendisi çok kalender bir adam
Şov gibi geldi. samimi bulamadım
Haykirmak istediklerimi soylemis. Helal olsun
Kimse korkmuyor artık. O eşiği geçtik.
Kim?
Babası konuşuyor sandım
aradığım yorum :D kesinlikle ses tonu kemal sunala çok benziyor burada.
Rahmetli Kemal Sunala yakışan bir evlat 👍
Babasının oğlu 😊
Yüreğine sağlık diyorum olması gerekenleri söylemiş sanatçı dediğin halkın yaninda olup halkın tek sesi olmasıdır... 😊👍
Çok haklı ve yerinde bir konuşma
Çok güzel konuşmuş
çok haklı gerçekten tek yanlış cümlesi yok
Dinlemedim bilmiyorum
Kendisini sevmem ama konuşması güzeldi.
Herşeyi malzeme yapmak zorunda değiller, yanlış
80 milyon altına imzasını attı
Babasının gururu olmaya devam ediyor…
Çok güzel konuşmuş helal olsun
Çok güzel konuştu helal olsun
Dinlemedim ama bakıcam
Çok güzel konuşmuş gerçekten altına imza atılır
Doğruyu herkes biliyor
Babası gibi zeki biri Ali Sunal katılıyorum
Bana ünlülerin çoğu samimi gelmiyor.
sesini bi an kemal sunal sandım
Daha fazlası lazım. Daha cesur olunmali
Video nerde kardeş ben onu arıyorum şu an
Babasının oğlu Helal olsun.
Ali Abim her zaman her şeyin doğrusunu söyler.
Güzel insanın oğlu güzel adam
Tek kelimeyle gerçekleri söyledi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?