Şimdi gelir birileri hain falan der ama kimse kusura bakmasın ben kendimi asla öyle görmüyorum. Hele ki halan bu şartlara rağmen malum parti kazanırsa ben cidden daha fazla dayanamam cidden yeter. Bunun da ötesini cidden aklım almıyor ve yaşamak da istemiyorum. Kalan kardeşlerime de bu zorlu Türkiye oyununda başarılar dilerim ama umarım seçim herkes için en iyisi olur ve bir şeyler değişir
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bizde erkek arkadaşımla evlenince yunanistana gidicez o yunan vatandaşı çok lüks bi yer değil almanya gibi ama gene de burada olmaktan iyidir
Elbette iyidir gidin yani gidin ama yunanca bilmiyorsan senin adına zor gelebilir diye düşünüyorum ona göre
Türkiye mı yunanistan mı dersen türkiye net. Ama almanya daha farklı bir seviye tabi ona lafım yok
@Kapisss doğrudur benim çok bir bilgim yok sadece can güvenliği için istiyoruz malum binaların durumu kiraya maaş yetmiyor evlenince, maalesef baska seçeneğimiz yok şimdilik
Kim kazanırsa kazansın bu ülke 1 2 seneye asla düzelmez. O da Atatürk gibi bie adam gelecek de anca. Da nerede o günler
.
E orası öyle tabi ama dediğim gibi olursa bunlar en iyi günlerimiz olur bence
Olanağın varsa durma derim
Yani şu an o kadar çok diyemem ama gitmek istesem bir şekilde giderdim gibi
Malum parti kazanırsa ben artık halk ayaklanır diye düşünüyorum eylemler Protestolar istifa çağrıları başlar gibime geliyor. Suriye gibi olmayız umarım.
Savaş çıkacak diye düşünüyordum zaten ama halan o malum şahsa adeta tapan kişiler var. Suriye gibi olur muyuz bilmiyorum ama iyiye hiç gitmiyoruz
Savaş çıkarsa giden gurbetçiler tekrar döner diye düşünüyorum açıkçası. Bizim onlardan farkımız bu. Ama durum böyleyken gitmek hainlik değil benim fikrim. İlber Ortaylı diyor ya "burası babanızın memleketi" her gelen kendi çıkarları için Allah kuran diyip milleti sömürmese Türkiye hiç bırakılıp gidilecek bir ülke değil
Ohal ilan eder polis asker halkla çatışır büyük sıkıntı olur valla haklisin
Elbette değil yani ben cidden bu gencecik yaşımda bu ülkenin stresinden bıktım yani açıkçası. O yüzden kendimi kurtarıcam artık olmazsa olmaz. Düzelir ha bir gün işte o zaman geri dönebilirim elbette.
@Kapisss Evet ohal olur o tarz bir durumda işte
15 temmuza benzer bir şey olur işte askerle halk savaşır
Olmayacak şey değil yani olur burasi türkiye
@Kapisss Yani ben daha çok o tarz bir şey değil de ya mültecileri kullanacaklarını ya da işte sağ -sol falan olabilir bu tarz görüşte kişiler arasında olacağını düşünüyorum ama umarım olmaz
Allah belamızı verecek ahsjjs hadi hayırlısı
Zaten 21 yıl önce o kişi geldiğinde verdi de işte neyse...
21 yıl önce ki iktidar mal olduğu için erdoğanda şansını iyi değerlendirdi seçildi ama şu an o da herşeyi batırdı
Hain niye diyelim, git tabi ki. Hatta döviz kazandıkça Türkiye'de paranı değerlendir.
Öyle diyorsun da diyenler var işte. Bimiyorum en iyisi bu olacak gibi ama son bir şans vercem cidden.
Valla ülkeyi ben kurtaramayacağıma göre bende gitmek isterdim. Zaten daha bişey olmaz burdan
Ben bir şans daha veriyorum yani en azından bu seçimi bekleyeceğim. Umarım her şey güzel olur
gidebiliyorsan şimdiden git
o zamanı beklemene gerek yok bence..
Yok bee ülkemden umutluyum yani yine de son bir şans işte seçimi bekleyeceğim belki de gerçekten her şey güzel olur
ben konunun seçimle düzeleceğine inanmıyorum yani bir şeylerin düzelmesi için insanların zihniyeti değişmeli
Türk siyasi tarihin de hep birisi gelmiş diğerini silmiş süpürmüş ezmiş
eşit bir şekilde demokrasi ile yönetilmemiz zor iktidar değişşe bile yüzde yüz zihniyet değişmeyecek
Orası öyle katılıyorum size ama nedense ne kadar ülkede zihniyet yönüyle öyle insanlar da olsa gerçekten bu ülke kolay bırakılmıyor. Yani ergenken cidden bende bütün gençler gibi gideyim ne olursa olsun gideyim derdim ama anladım ki işte o kadar da kolay değil yani ben yapamam o kadar kolay bir şekilde
bende gidemem o yüzden mücadele devam
kalıp direnmek lazım
Aynen öyle ama cidden bu son şans. Eğer olmazsa daha beterini zaten kaldırabilecek güçte değilim
Gidebilen gider de kalan sahalar bizi yorar pray for us
Yeme bizi simdi. Senin gidecegin tek yer kandil'dir !
Bu şartlar altında ülkeyi terketmek hainlik falan değildir çünkü önce ülke bizi terketti.
Gidecek imkanın varsa git seçimi niye bahane ediyorsun
Bir şeyler değişebileceğine inanmak istiyorum o yüzden
Valla imkanın varsa bence kalma burada😂
Ya zengin değilim yani şu anda orta halli sayılabilirim ki mesleğim de kötü değil o yüzden bakıcam
Büyük ihtimalle bende öyle yapıcam cidden yeter dedirttiler
Ben kim kazanırsa kazansın gitmek istiyorum 😏
Hmm yok bir dönemler bende senin gibiydim ama bu ülke gerçekten öyle kolay bırakılmaz
Benim kimseye güvenim yok herkes aynı gibi
20 senedir aynı şahıslar yönetiyor bence bunu denemeden bilemeyiz. Belki farklı olucak. En azından bir Avrupa kadar olamasak da alım gücümüz falan çok daha iyi olacak
Insallah öyle olur
Bileti şimdiden al bence knk , ucuz olur
Kanka net gidecem demedim be yani tam tersi olursa kalırım
Gitme imkanım olsa bir dakika durmam
Ben gidiyom. Bnne
Eger bu sefer de oy verirse halk bilmiyorum artik
gitme ihtimalim yok
Bu üzücü ama umarım bir gün olur ihtimalin
Evet bende ksnada ya da abd düşünüyom
Abd o kadar kolay değil bee her yönden
Almanyada olabilir
Olabilir tabi hem Türk de çok daha iyi olabilir
Benim mesleğim var
Hmm neydi meslek
Atatürkçü müsün?
Evet
Nutuk okudun mu hiç? Ya da gençliğe hitabeyi anlayarak okudun mu hiç?
Hee şimdi gelip diyeceklerini biliyorum. Ayrıca okudum da. Neyse ama bu ülkeyi sevdiğim için zaten bir şans daha veriyorum kalmak için ama maalesef eğer öyle olursa ortada zaten bir ülke kalmayacak
Atatürk Türkiyeyi kurduğunda ortada devlet mi vardı?
Ohooo napim darbe mi yapayım yani?
Benide götür
Vallahi sevgilimi götürücem bir de kusura bakmayın hanımefendi
MDBFBSBBFEHVDVWGWGD şaka yapıyorum be. Bende norveçe yerleşeceğim inşallah
Hmm Norveç ergenlik döneminde hayalimdi bu ülke ki cidden güzel git derim
Bana soğuk olsun yeter
Hmm bu da ilginç