iyi siyasetçi var mıdır yoksa kötünün iyisi mi vardır?
iyi siyasetçi vardır
kötünün iyisi vardır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
iyi siyasetçi var mıdır yoksa kötünün iyisi mi vardır?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Var. Selahattin Demirtaş
Güzel espri tutar bu
Espiri değil gerçek
Aponun heykelini dikeceğiz diyen terör sevicinin nesi iyi pkklı herif
Demirtaş'ın o olayla ilgili açıklaması şu "Ben orada, Öcalan PKK’ye silah bıraktıracak ve barışa katkı sunan hiç kimsenin yaptıkları toplum tarafından unutulmayacak demek istiyorken istismara açık bir cümle kurmuş oldum. Bir de atlanıyor ama o günlerde AKP çevreleri Erdoğan ve Öcalan’a Nobel Barış Ödülü verilmeli demekten geri durmuyorlardı. Öyle bir atmosferdi. Benim o cümleyi sarf ettiğim dönemin siyasi atmosferi unutuluyor, unutturuluyor. Aslında ben öyle heykel meraklısı biri değilimdir. Heykelini dikmeyi, mecazi anlamda kullanmıştım. Hatta aynı gün, yani o sözleri söylediğim gün, heykel meraklısı olmadığımı söylemiştim de. Ama meydan meydan dolaştırılarak aleyhime propaganda olarak kullanılan videonun devamındaki o bölümü hiç kimse yayımlamıyor. Size o kısa videoyu iletiyorum. Dikkat edilirse o meydan meydan dolaştırılan, sosyal medyada paylaşılan videonun devamıdır.."
Adamın lafını videosunu bile bilmiyorsun belli ki. Ama sadece bir cümle cımbızlayıp dilinize doluyorsunuz
Vay be bebek katili soysuz apoya başkan diyip heykelini dikeceğiz diyor gördün mü bak biz yanlış anlıyoruz savaş çıkarmış terörist oluyor sana barış elçisi çıkıp desin o zaman apo teröristtir diye yer mı biri çıkıp pkk sizi tükürüğünde boğar diyor biri biz sırtımızı pyd pygye yasladık diyor pkklılar ile görüntüleri çıkanlar oldu hangi birini çıkıp tenkit edebilmiş laf söyleyebilmiş sokakta 10 yaşında çocuğa sor bu herif pkk yandaşı der ki adamda zaten bunu gizlemiyor biri bana pkklı apocu dese dünyayı ayağa kaldırırım selonun bu konuda en ufak tepkisi bile yok sen inanabiliyor musun hdpnin yüksek oy aldığı yerlede bi mitingde apoya pkkya terörist diyebilsin..
Terörist demek zorunda mı. Terörist dese ne değişecek
Bi git şehit ana babasına söyle bakim ne diyorlar buna teröristte terörist denir gerçi apo için terörist az kalır ayrı bi yaratık o tvde görünce midem bulanıyor burnunu silip yüzünü kuruluyo kanı bozuk
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!