İstanbul'da deprem olursa ben bunun 29 Mayıs ya da 29 Ekim'de olucağını düşünüyorum siz?

Şimdi arkadaşlar harrp ile yapıldı Maras depremi. Bütün herşeyin üst üste gelmesi hiç normal değil. 1 Şubat 'ta kuran yakildi 2 Şubat 'ta dais Türkiye'ye girdi 3Subatta konsosoluklar kapandı 4 Şubat 'ta ABD gemisi geldi 5 Şubat 'ta hiç fay olmayan kağıthande deprem oldu oda olmadı orada denediler çünkü 6 Şubat 'ta maraşi kırdılar ayrıca 6 Şubat İngiltere kraliçesin doğum günü ne kadar büyük teseduf😡 7 Şubat Kahramanmaraş in kahraman ismini aldığı gündür 😢

Şimdi bunla 2021 de Hatay da pagan ayını yapıyorlar Hatay neden bu kadar yıkıldı sanıyorsunuz dünyanın ilk klişesi Hatay'da apolyonun karısı defne Hatay'da pagan tanrısı. Türkiye'ye 100. Yılını yaşatmak istemiyorlar. Amerika 24 temmuzda navada çölünde tabrikat yaptilar 1000 yılın meydan okuması diye 24 Temmuz lozanin yıl donumudur. ben çok korkuyorum Tamda 570 Yıla Türkiye 100. Yaşına girince 😡29 mayisdan bişey bekliyorum 😢

İstanbul'da deprem olursa ben bunun 29 Mayıs ya da 29 Ekim'de olucağını düşünüyorum siz?