Önümüzdeki seçimlerde oyunuz kime?
Kılıçdaroğlu
İnce
Erdoğan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Önümüzdeki seçimlerde oyunuz kime?
Sayın Kılıçdaroğlu dürüst adam. Her ne kadar CHP zihniyetinin bana ters yanları çok olsa da kendisine oy vereceğim. Zaten kendisi CHP zihniyetini temsil etmiyor.
❤️
Hala reis falan diyenler var. Kıymanın kilosu 300 lira oldu. İşte bunlar hep protein eksikliğinden oluyor.
Kemal Kılıçdaroğluna
Cevap
25Cevap
Kılıçdaroğlu
bu sitedekilerin beyinlerinin içler acısı olduğunu biliyordum bu anketten belli olmuş :)
burada Erdoğana daha iyi liderlik edecek bir aday göremiyorum. Avrupaya ve dünyanın diğer ülkelerinde Türkiyeye en iyi temsil eden Erdoğan gibi duruyor. Kılıçdaroğluya bakınca Bülent ecevit aklıma geldi 😄
İlk Tur Kılıçtaroğlu
İkinci Tur Reis
ince ile reis 2. tura kalırsa reis kazanamaz umudumuzsun kılıçtarrrroğlu
Kılıçdara vermeyeceğim, özdağ vereceğim de özdağ ikinci tura kalamaz. Muhtemelen ikinci tur da oy kullanmam.
Rte diyorum ince diyenler her gün cumaya giden adama oy atmam
Erdoğan değil o kesin..
Bu kez erdoğan olmayacağı kesin‼️😏
Kemal kılıçdaroğlu🔥🔥🔥
13. cumhurbaşkanı bay Kemal.
Tabikide Kılıçdaroğlu
İncecilerin kime oy verecek acaba
İnşallah ince kazanır
Erdoğan a oy veren kim varsa a*taldırrr
Kılıçsdar
Kılıçdaroğlu tabiki
Kılıçdaroğlu
Siyasete ilgin var mı?
Partim hangisini desteklerse o
Kemal Kılıçdaroğlu
3 de değil
Ince bebegime❤️🔥
Hiç birine
SONUNA KADAR RTE ULAN!!! ❤❤❤
Kendime
erdoğan hepsini üst üste koyar bu kadar net.
ne konuda koyar
Reis tabiki
Kabile reisi ne mi 😊 😊
Yok temel reis😂😂
O zaman ıspanak yesin de azcık kafası çalışsın. Cehalet ile 2023 e kadar ülkenin anasını ağlattı.
Anasını mi ağlattı. Ondan önce 700 bin nüfuslu Lüksemburgtan memur maaşını ödemek için 500 milyon dolar dilenen bir ülkenin mi anasini ağlattı 😂 biraz tarih oku cehaletle savaş
30 tl domatesin kilosu, 1 adet ekmek 5 tl, 1 kilo kıyma 300 tl farkındasın değil mi ?
Haa o nu diyorsan Reisden önceki yirmi yılda yani 1981-2001 arası dolar 11 bin 822 kat artmış Reis zamanında 9 kat artmış googleye yaz bulursun 11 bin 822 katı görmüş milleti domates patates fiyatıyla kandirdiniz
Arkadaşım bak benim tuzum kuru aylık 25 bin tl gelirim var ben herşeyi rahat rahat alıyorum. Ama ülkenin geneline pahalı geliyor. Yoksa umurumda değil benim hiiiç maddi sıkıntım yok ama toplum sıkıntılı.
Abicim mesele kendini kurtarmak değil ki mesele milleti ve tüm insanlığı kurtarmak ne demiş Ahmet Yesevi hazretleri eğer dünyada bir insan üşürse sen isinamazsin bir müslüman demiyor bir insan diyor
Benimde demek istediğim o. Bu güzelim ülkede, bu kadar imkanı olan ülkede insanlarımız çok daha iyi şartlarda yaşayabilmesi gerek ama maalesef afrika ülkesi gibiyiz. Kapitalist düzen ülkeyi ele geçirmiş. Kimsenin kimseye saygısı yok.
İyi olacak inşallah ben ülkeme ve milletime güveniyorum
Onda sıkıntı yok ben de güveniyorum insanımıza ama yönetimimiz çok yalnış.
Katılmıyorum sana hiç bir şey yapılmıştı çok şey yapıldı yollar hastaneler havaalanları marmaraylar ihalar sihalar uydular arabalar Yeni yeni birsey gördük ve dünyada söz sahibi olmaya başladık
Sonuna kadar Muharrem ince sonuna kadar Erdoğan
Muhalefete.
RTE başkana
Erdoğan
Tabiki R T E
RTE...
RTE kazanacak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?