Erdoğan gitsin istiyorum. Ama yerine Kılıçdaroğlu'da gelsin istemiyorum. Yani tamam bence kötü biri değil. Ama yani 13 senedir CHP'nin başında. Halkta karşılığı yok. Onunla kaç seçim kaybettik. Niye bu ısrar ki? Ayrıca laik CHP, İslamcı Saadet önünde aday açıklıyor. Cemaat ve Tarikat konusunda sessizler. Kim olursa olsun ilkesiz herkesi CHP'ye üye ettiler, görev verdiler.
Ayrıca onun seçilmesini isteyen, ondan medet umanlara da bakıyorum ne kadar hain varsa hepsi... Şimdi nasıl güvenle oy verelim ki biz bu adama?
Tamam diğer aday Muharrem İnce'de var. Ki ben ona vereceğim. Ve de partisine. Ama seçimler ikinci tura kalacak yüksek ihtimal, ve de ikinci tura da Erdoğan kesin kalacak ama Kılıçdaroğlu'da kalacak... Çünkü onun arkasında 6 parti ve HDP, diğer Sol partiler ve ne kadar hain varsa onlar da var...
Yani benim oy vereceğim İnce'yi destekleyen bir parti, oluşum yok. Evet ciddi oy alacak o da. Ama onun için ikinci tur hayal gibi. Erdoğan ve Kılıçdaroğlu ile ikinci bir tur, ne yapacağız?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil