Selamlar..

"Kadınlar sevilmek için yaratılmıştır, anlamak için değil.." Oscar Wilde
#funda 🌺
Selamlar..

"Kadınlar sevilmek için yaratılmıştır, anlamak için değil.." Oscar Wilde
#funda 🌺
Kadınlar günümüz kutlu olsun. 💐
Öncelikle Annemi, kız kardeşimi kankamı ve bana iyi ve güzel örnek olan kendimden yaşça annem yaşlarımda olan abla gibi gördüğüm iş arkadaşımı çok çok sevdim.
KS. da tüm kadınların gününü kutlarım.
Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun öncelikle aslında Kasım ayında dünya erkekler günü de var Ama ne hikmetse kimsenin aklına bile gelmiyor yani eşitlik diyoruz Adalet diyoruz ama eşitlik Adalet söz konusu olduğu zaman hiçbir zaman eşit davranılmıyor, neyse sorunum net bir cevabına gelecek olursak hayatımda en çok sevdiğim ve bana değer veren kadın olarak gördüğün kişi annemdir annemin dışında hiçbir kadının verdiği değeri tam anlamıyla inanmayacağım ve inanmak da istemiyorum.
Çünkü bir insan her ne kadar çok hata yaparsa yapsın annesi bir şekilde affediyor bir şekilde tolere ediyor bir şekilde yanında oluyor ne olursa olsun, ne kadar kızarsa kızsın anne sevgisi bambaşka ama başkaları öyle değil bugün sizin eş dost arkadaş sevgili diye hayatını aldığınız insanlar belli bir süre sonra kendi çıkarları ve nefsleri devreye girdiği zaman sizi bir kalemde silerler hani o mükemmel seven dostunuz olan arkadaşlarınız var ya, işte ne zaman sizlerden yana gerçekleri duymaya başlarlar ne zaman sizden yana istemedikleri şeyleri duymaya başlarlar hayatınızda olmayı terk ederler yani o yüzden başka bir kadının sevgisi bana hiçbir zaman gerçekçi gelmez.
Bundan dolayı hayatımda en çok beni seven kadının annem olduğuna inanıyorum Bir de bedensel engelli olduğum için hayatım boyunca hastane süreçleri ameliyat süreçleri ve benzeri süreçlerde her zaman annem yanımda oldu, mesela hastalanırsın annenin en çok düşünür acıktın mı diye annen en çok düşünür senin neyi sevip sevmediğini annene çok düşünür ama senin hayatını aldığın evlendiğim eşim dediğin insan ne kadar aranızda aşk sevgi de olsa farklı bir kültürden geldiği için seni annen kadar sevmez çünkü annen seni doğurmuştur, ama öbürü sadece evlenmiştir
Hayatımda maalesef hiç bir kadını sevmedim hiç bir kadın da beni sevmedi. yani aşk veya anne sevgisi gibi şeyleri görmedim hiç. ama yine de buna rağmen içim de sevgiden vaz geçmedim. 8 Mart dünya kadınlar günü kutlu olsun. umarım kadınların daha çok değer gördüğü ve adaletsizlik ya da şiddet gibi çok kötü olayların bir daha yaşanmadığı günleri de görebiliriz dünya olarak.
Herkes gibi cevabımı annemden yana kullanmayacağım.
Benim hoşlandığım bir kaç kız oldu hayatımın bazı noktalarında fakat gerçekten hiç sevmedim, sevilmedim de. Bundan sonra da kimseyi sevebileceğimi sanmıyorum.
Kadınlar gününüz kutlu olsun. 🌸
Cevap
26Cevap
tabiki en çok çilekeş annemi sevdim
Kadınlar gününüz kutlu olsun
tabiki annem:)
ama
seninde kiymetin o saatin gece yarisi 24 ü gongladigi gece benim icin ozel oldugunu unutmadigimi gosterdigim an :) bir sen bir @berivann6
Merhaba
Babaannemi sevdim
Bir ablam vardı öz değil ama konuşmuyoruz onu
Bu sitedende seni sevdim Funda
☺☺
Hiç cevap vermiyorsun yazıyoruzda
Bu yazıyı okuyan kızçelerin ve kadınların Dünya Kadınlar Gününü kutlarım. Şiddetsiz ve sevgi dolu yaşam geçirmeniz dileği ile.
Daha annemi geçecek bir kadın olmadı.
İnsan hayatında en çok kendini sevmeli kendine değer biçmeli ister kadın olalım ister erkek cinsiyetimizle ayrıştırılmadığımız sadece insan olarak nitelendirildiğimiz insanlar günümüz kutlu olsun 🙏
Kadınlar gününüzü kutlarım bence bu gün önemli kadının birey olduğu metalaştırmadığını anlayabileceğimiz bir gün bu çok önemli bence..
Ben en çok annemi sevdim.. en çok onu hatta
Sevgili Funda, senin ve tüm kadınların kadınlar günü kutlu olsun.
Kadınlar günün kutlu olsun en çok kendimi sevdim
Tüm kadinlarimizin benimde tabiki😊Dünya 8 Mart kadinlar günu kutlu olsun🌷🌷🌷
Tüm kadınların Kadınlar Günü kutlu olsun 🎉🎉🎉🎉🎉
Kız kardeşimi benim için çok çok kutsal bi kadın
Mother Anne grandmother anneanne babaanne aunt teyze hala
Anne gibisi olmaz sanırım. Ananem de öyle rahmetli. Bir de göz yaşı döktüklerim diyeyim 😇
Rahmetli eşimi çok sevdim.
En çok sevdiğim kadın yok.
Kadınlar ne anlaşılır ne de sevilir
Annemi.. <3
Eski sevgilimi sevdim
Kadınlar günü kutlu olsun
Kadınlar gününüz kutlu olsun 🌹
7 yıl önceki sevgilim
Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun
Eski sevgilim denen kişiyi..
Gönülden kutluyorum 💐
Kadınlar gün kutlu olsun.
En çok hoşlandığım kız arkadaşımı sevdim.
Anam ve kardeşim.
Ençok annemi severim
Annemi:))
Annemi
Avrupa yakası fatoş
Annemi
Kadınlar gününüz kutlu olsujnvah
Annem..❣️
Kutlu olsun
Annem tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?