Gündem 11.36 da olan depremi hissettiniz mi? Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor küçük olmuş ama öncü deprem değildir umarım ben hissetmedim Avrupa yakasından 11.36 da olan depremi hissettiniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Geçmiş olsun ben hissetmedim. çünkü o bölgede değildim. umarım kötü bir şey olmamıştır 0 0 Yorumla
Hullanza Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Evet, Marmara denizinde olmuş. 3.8 MwÖncül deprem olmaz öyle, böyle kırılmalar iyidir genelde. Ama fay tipine bakmak lazım. 0 0 Yorumla
obiralfa Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl İnşallah böyle küçük küçük depremlerle, büyük depremin enerjisi boşalır. Yıkıcı etki yaratmaz, tek duam... 0 0 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Hissetmedim Allah bize merhameti ile muamele eylesin inşallah 0 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Depreme çok çok çok uzak bir yerde olduğum için hissetmedim 0 0 Yorumla
fatoşşist34 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl edirne mi İstanbul'a mı düşüyor, ona göre 0 2 Yorumla Larisse +1 yıl Edirne ile ne alakası var çok uzak Yorumla fatoşşist34 +1 yıl çorlu olsun. Yorumla
implant Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Biraz önce de Kayseri de olmuş 0 1 Yorumla Larisse +1 yıl evet daha şiddetli Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı. Geçmiş olsun İstanbul 0 0 Yorumla
SakarIQ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Tekirdağ da dediler 😑 0 1 Yorumla SakarIQ +1 yıl Hissetmedim Yorumla
mehmet4646464646 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Biz devamlı sallanıyor 0 2 Yorumla Larisse +1 yıl nerdesin Yorumla mehmet4646464646 +1 yıl Kahramanmaraş merkez Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Bir tık hissettim 0 6 Yorumla kfsfener5 +1 yıl Neredeydin? Yorumla Tendenönceruh +1 yıl İstanbul Yorumla kfsfener5 +1 yıl İstanbul neresinde? Yorumla Tendenönceruh +1 yıl Avrupa yakası Yorumla kfsfener5 +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla Tendenönceruh +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Geçmiş olsun ben hissetmedim. çünkü o bölgede değildim. umarım kötü bir şey olmamıştır
Evet, Marmara denizinde olmuş. 3.8 Mw
Öncül deprem olmaz öyle, böyle kırılmalar iyidir genelde. Ama fay tipine bakmak lazım.
İnşallah böyle küçük küçük depremlerle, büyük depremin enerjisi boşalır. Yıkıcı etki yaratmaz, tek duam...
Hissetmedim Allah bize merhameti ile muamele eylesin inşallah
Depreme çok çok çok uzak bir yerde olduğum için hissetmedim
edirne mi İstanbul'a mı düşüyor, ona göre
Edirne ile ne alakası var çok uzak
çorlu olsun.
Biraz önce de Kayseri de olmuş
evet daha şiddetli
Geçmiş olsun İstanbul
Tekirdağ da dediler 😑
Hissetmedim
Biz devamlı sallanıyor
nerdesin