Güncellemeler
+1 yıl
Türkiye kazanacak 😀
Saray ve çevresi ile tayyibin oğlu ve kızın başındaki vakıf ve derneklerle, ülkenin altını oyan vakıf ve dernekler kaybedecek….
Her Şey Çok Güzel Olacak 😇
Saray ve çevresi ile tayyibin oğlu ve kızın başındaki vakıf ve derneklerle, ülkenin altını oyan vakıf ve dernekler kaybedecek….
Her Şey Çok Güzel Olacak 😇
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hiçbir şey daha güzel olmayacak, kendini kandırma.
neden, her gün kısıtlandığın, hukuğu hukuk olmayan, kötü ve saplantılı ekonomi yönetimi ile her geçen gün fakirleştiğimiz Türkiye’den memnun musun. Değişecek bunlar hep birlikte başaracağız 😉😀
Hala şu saçma slogan mı😀😀öyle dendi sonrası malum. Poh oldu
yo niye öyle diyorsun, İstanbul da işler iyi gidiyor, hayatımda aksama yok
Belli seçimden sonra ne yaptiği yapmadığı😀seller, neler oldu eksıkler giderildi mı
İyi giden ne var.
Sana göre yoktur
3 yıllık başkan daha, 20 yıllık akp nin belediye başkanına da sordun mu bu selleri, idtanbulun kaynakları sokaklarına caddelerine harcanıyor, ülkenin altını oyan hain bazı dernek vakıflara gitmiyor. Bence böyle 😅
3 yıllık mı😀😀3 yıllık olunca geldiğinde yapması gerekenleri yapması gerekmıyor mu geldikten sonra sel oldu başka sorunlar çıktı ne yaptı tatilde değil miydi 2 kere tatile çıkmadı mı 3-4 ay içinde. Daha 3 yıllık başkan ne 😏ya😀😀 alakasız saçma konuşuyon benı tanıyonmu da konşyon, AKP nin de zdp nin de yanlışı varsa hangi ildeyse derim mesele demek ise deriz sıkıntı yok😀kendın diyemiyon partizanlık yapıyon taraf oluyon. Bana laf atıyon🤣geldiği 3 yılda Akp li bir belediye başkanının ilk 3 yılından iyi değildir imamoğlu. Yok canım 🤣🤣emin misin oralara harcandığına, bu imamoğlu ve ekibi yapıyor onları he, yersen sana afiyet olsun.
Belki gidiyodur başka benzer yerlere o da😀😉 aynen aynen sence öyle öyle devm
Allah akıl fikir versin 😀
hepimize 😀
🤣🤣🤣
Kılıçdaroğlu denen vasıfsız varken umutlanmayın.
saygısızlık yapmamak lazım, böyle bir lafı Tayyip için yazamazsın ya da anca gizliye geçerek yazabilirsin haksız mıyım 😉
ben ak partiyim
hepimiz Türkiyeyiz 😀 ayrışmak yok