Hükümet istifa diye bağıranlara esip, gürleyen Bahçeli, Bursa- Amedspor maçında olan olaylara karşı sessiz kalması, içten, içe yapılanları desteklediği anlamına gelebilir mi?

Hükümet istifa diye bağıranlara esip, gürleyen Bahçeli, Bursa- Amedspor maçında olan olaylara karşı sessiz kalması, içten, içe yapılanları desteklediği anlamına gelebilir mi?

Bunu hiç sorma bence sevinmek ne kelime hak ettiler der :) Faşist düşünce her yerde şiddet yanlısıdır bu yapılanlar ilkelliktir.
Desteklediğinden eminim.
Cevap
7Cevap
Çünkü işine öyle geliyordur
Tıpkı, kendisini tribünlerde görünce slogan atıp destekleyen taraftarlarına "Burası yeri değil..." demediği gibi...
Şimdi öğrendim olayı. Adalet her şeyde şart.
Amed spor zaten kapatılıcaktı pkk sempatizimi destekleyen bir kulüp
Ben olaylardan bahsetmiyorumki.. bu klup zaten siyasetin içinde değil mi? Bunu herkes biliyor fenerbahçe maçlarında gördük bunları deniz naki niye kaçtı ülkeden adam aranıyor bazı futbolcuları pkk yı destekliyor yani biz bunları gördük.. bu klup siyasi olayları sahaya karıştırdı ondan böyle olaylar oluyor
İyi de ben soruda Amedspor nasıl bir kulüp diye sormadım. Bu dediklerin başka bir sorunun cevabı olabilirdi.
Bu ülke PKK olayları yüzünden İstanbul esenler otogarindan doğuya giden bütün otobüslerin engellenip, saldırı ve tacizlere uğrayıp, olaylara karışanlarin da hakettikleri şekilde yargilanmadiklari olayları yaşadı.
maalesef ki doğu, güneydoğu düşmanlığı PKK kılıfının altında yapılıyor ülkemizde.
Lütfen olaylara olması gereken geniş perspektiften bakın ve sorumlu bir vatandaş olarak doğru tespitlerde bulunun.
Bu ne yaa siyaset yapacaklarsa sporla uğraşmasınlar statlardaki bu görüntüler çok kötü
Zaten o yaptiriyor bunlari. Parti degil bu tur isleri yapan çetedir o parti.
Neden acaba
Asıl amaç kamuoyu gündemini depremden başka yerlere yöneltmek çünkü deprem konusu müthiş çuvalladıkları ve gündemde kalmaya devam ettikçe sürekli oylarını eriten bir şey oldu
Aynı şekilde Meral'in geçen ki çıkışı da gündemi depremden çıkartmıştı
Maalesef öyle.
Bu arada Meral 5 li çeteyle ve akp ile anlaştı.
Tek korku Kılıçdaroğlu gelirse yargılamalar başlayacak ve kendisi söyledi çaldıkları tam 418 milyar doları geri alacam diye.
İşte Meralin türlü türlü numaralar yapmasının sebebi bu
Hemde ne bıktık...
Herles işine geldiği gibi
Devlet behçeliyi de iyi biliriz amed sporluları da
Unutmayacağız hiçbirini
bu ne rezilliiik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar