Özel bir nedeni yok baktığım bir çok ankette kılıçdaroğlunun olduğu bir çok ankette Recep Tayyip Erdoğan hep daha çok oy alıyor bide böyle bir anket yapalım dedim
@UluGökKurt 20 senedir koltuktan inmeyen insanı koyup da Kılıçdaroğlu’nu ‘koltuk sevdalısı’ olduğu için mi koymamış diye sormak istedim aslında. @21cafuné Hangi anket o hocam, merak ettim. Şahsen benim oyum Kılıçdaroğlu’na. O yüzden seçeneklerde görmek isterdim.
Belki bunları burada konuşmak doğru olmaz ama çeyrek yüzyıldır iktidardalar ve hala ülkenin durumu kötüye gidiyor ve her sene farklı felaketler yaşıyoruz yönetim değişirse belki bir düzelme sürecine girer ülke benim temellim bu yönde inşallah ülkece çok daha güzel günler görürüz her alanda inşallah daha iyi yerlerde oluruz ama ilk olarak eğitim sağlık ve ekonomide ilerleriz inşallah
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kılıçdaroğlu’nu koymamanın özel bir nedeni var mıdır?
Koltuk sevdalısını hemen ekleyin seçenekler arasına. Kınıyorum herkesi. Koltuksuz yapamaz Kemalim. Kalkamaz koltuktan. Hemen ekleyin shdhshd
Özel bir nedeni yok baktığım bir çok ankette kılıçdaroğlunun olduğu bir çok ankette Recep Tayyip Erdoğan hep daha çok oy alıyor bide böyle bir anket yapalım dedim
@UluGökKurt 20 senedir koltuktan inmeyen insanı koyup da Kılıçdaroğlu’nu ‘koltuk sevdalısı’ olduğu için mi koymamış diye sormak istedim aslında.
@21cafuné Hangi anket o hocam, merak ettim. Şahsen benim oyum Kılıçdaroğlu’na. O yüzden seçeneklerde görmek isterdim.
Ekleme yapabiliyormuyuz ekliyelim
@21cafuné Sanırım olmuyor. Ben yorum olarak bırakayım.😅
Büyük ihtimalle benimde oyum kılıçdaroğluna çünkü başka güçlü aday göremiyorum
@21cafuné Benim de düşüncem bu yönde. Bu yüzden azıcık linç de edildim.
Belki bunları burada konuşmak doğru olmaz ama çeyrek yüzyıldır iktidardalar ve hala ülkenin durumu kötüye gidiyor ve her sene farklı felaketler yaşıyoruz yönetim değişirse belki bir düzelme sürecine girer ülke benim temellim bu yönde inşallah ülkece çok daha güzel günler görürüz her alanda inşallah daha iyi yerlerde oluruz ama ilk olarak eğitim sağlık ve ekonomide ilerleriz inşallah
@21cafuné Hepimizin umudu bu yönde.🙏🏻 Zaten çok az zaman kaldı, bakalım..
Kemal Kılıçdaroğlu kazanır