bu gün de oturup buna ağlayacağım..
Sayın siyasiler, bakar mısınız?
— seyyahart (@seyyahart) March 5, 2023
Bu çocuğun size anlatmak istediği bir şey var. pic.twitter.com/jH5V140YiE

bu gün de oturup buna ağlayacağım..
Sayın siyasiler, bakar mısınız?
— seyyahart (@seyyahart) March 5, 2023
Bu çocuğun size anlatmak istediği bir şey var. pic.twitter.com/jH5V140YiE

bende çok etkilenirdim eskiden böyle şeyleri çok dramatize ederlerdi ve çok üzülürdüm gerçekten sonra bir şey keşfettim "o çocuk neler hissediyor" kendi çocukluğumla kıyasladığımda o çocuk o resmi yaparken çok kötü durumda değil ama benim bakış açıma göre acınacak durumda ve ben inanılmaz üzülüyorum. fakir bir ülkede çok güzel gözleri olan 8-9 yaşındaki kızın fotosuna da benzer tepkiler gösteriyorlardı ama o kız aslında çok farklı şeyler düşünüyor acı vs yaşamıyor. dahası üzülmekle bir şey yapmıyorsun. ben bunu çatır çatır hayatı yaşayan insanların "mutsuzluk, üzüntü" haklarını kullanmak için yaptıklarını düşünüyorum buda bir ihtiyaç ağlamakta bir ihtiyaç sıkıntı şu ki depresyonda hatta ağır depresyonda insanlarda bu paylaşımları görüyolar ve onların "mutsuzluk, üzülme, sıkıntı vs" ihtiyaçları arşa ulaşmış yani olması gerekenin 100 katı seviyesine çıkmış tavsiyem bu tür paylaşımları dizi oyuncularına , ferarisi olan insanlara filan gösterin biraz üzülsünler..
Gerçekten çocuklar en masum en temiz kalpli varlıklar 🥺 bundan dolayı da hayallerinde ne varsa onu çiziyorlar, işte bu yüzden de yuva çizmişler canım benim ya rabbim yardımcıları olsun. Bu mübarek günlerde
Cevap
18Cevap
Yani deprem üzücü diyor
kıyamam ya.. allah ım cocuklarımıza acısın.. dunya yı bok ettıler ya. para göz hırslılar doymak bılmeyen ınsanlar... zavallılar... resımde anlatıgı ap acık bellı degıl mı. ev cızıyor belkıde vefat eden yakını babası abısını cızıyor. dıcek bısey bulamıyorum. allah yardım etsın. neolur soyle seyler paylasmayın. canım cok yanıyor.
Dikkat etmiş midir bilmiyorum ama bacadan duman tütüyor. Yani çocuk evlerinin yıkıldığının bilincinde olmayabilir. Başka bir amaçla evden çıkarıldık düşüncesi vardır.
Evin dışında, bende böyleyim her yere evimizin resmini çiziyorum
Bir şey anlatmak istemiyor. Sadece ev çizmiş diyenlere şunu sormak isterim. Neden kağıda değil de çadırın üstüne ev çiziyor?
O anda yanında kağıt yoktur çocuğun oraya çizmiştir. Evde çocuklar duvara resim yapıyor kimse de demiyor çocuk kağıda degil de neden duvara çizmiş diye?
@1üvercinka4 boya kalemi var ama kağıt yok yani yanında 🤔 evde duvara resim çizen çocukların yaşı daha küçük bu arada. 2-3 yaş çocuklar için geçerli o dediğin. Bu çocuk nerden baksan 5-6 yaşında. Duvar ile kağıdı idrak edebilecek yaşta.
göçebe hayata geçiyoruz yavaş yavaş özümüze dönüyoruz türkler olarak bunu anlatıyor resim
:)) sorun çok güzel. Bir çocuğu anlamak istiyorsan onunla konuşmak istiyorsan resim yaptır.. ev.. ah ya
anlamak istediklerimiz olabilir de anlatmak istediği bir şey var gibi görünmedi bana
toplanan paralar nerde, neden yardım gelmiyor diyor.
bence depremle alakasi yok sadece ev cizmise benziyor
Artık başını sokacak bir ev istiyor eskiden olduğu gibi
Her şeyi dramatize etmesek mi? Yavrucak ev çizmiş. Yanına da kendini.
Belki de babasını kaybetti ya da ailesinden birini onu çizdi.. evide yıkılmış ki ev çiziyor.. sen bence duygularını aldırmışsın
Bacası tüten bir evlerinin ve mutlu bir şekilde yaşadığı bir hayatının olmasını istediğini, hayal ettiğini anlatmaya çalışmış.
Rabb'im tez vakitte ona ve onun gibi olan tüm depremzede kardeşlerimize nasip etsin. 🙏
Sicak yuvasını ozlemis yavrum ya
Bir şey anlatmaya çalıştığını düşünmüyorum.
ev kiraları fırladı diyor çocukta haklı
onu güvende tutacak bir ev istiyor
Ev hayal ediyor yavrucak
Bir yuvam olsun istiyor bence
Canimmm cok sey anlamasini bilene 😭😔🌼🧿
Evladım ya kıyamam ellerine..
Kılıçdaroğlu aday olmasın onu anlatıyor
Kendince mutlugn resmini yapms
Herkes evini yatağını özlüyor..
Küçükken hepimizin çizdiği klasik ev resmi işte
O psikoloji çok zor çok agir
Beni de bes dakikada maf ettin alacağin olsun
Evini geri istiyor ya da yanlız kaldığını
Hayal kaldı temiz ve sıcak bir ev..
Yatay mimari diyor..
Ah yavrum benim 😢
Sıcak bir ev istiyor
Yazık ya
Evini kaybetmiş olabilir
evini özlemiş:(
Allah yardımcıları olsun..
Çadır ev
Evine girmek istiyor
Ev çizmiş de, gerçekten ağlayacak mısın?
another love
sıcak yuva
Yeni bir ev istiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?