şu an 5 kişi oldu masa Meral Akşener'in masayı terketmesi ile sizce bu planlanan bir şey miydi? Seçime 1.5 ay gibi bir süre kalmışken hala bir adayın çıkmamasını nasıl değerlendiriyorsunuz?
aday cıkıcaktır soruna cevaben diyim. aday belli zaten kemal bey. 2soruna cevap verdim ilk sorunise benim ongordugum bişeydi ama planlımıydı onu acıkcası yorumlayamıyorum. bence cok bilinmeyenli bi denklem. kemal bey bencediretti. giderse gitsin dedi. zıtlaştı kacmasından korkmadı ki bence cok bi oy kaybı yasamıcaktır. hesaplanmıstır bence bu oranlar. meral hanım ise bence kaybeden su anda ama asıl kilit o artık. 2. tura kalırsa işler o kime oy atarsa o secilcek. dusunsenize c ittifakını destekliyoruz dese mhp zaten kapıları actı hem kendi sag parti bence 3 5kendilerine bişeyler koklatılır ak parti paylasımcı davranır bence ve bu da realistik bi seneryo. sozunu yer ve geri döner 6lı masaya o da olabilir. belediye baskanlarının kellesini aldı ama ve magdur oldu halkın nazarında. ben sizi savundum ama siz cıkcık ettiler mal gibi kaldım bakın. sattınız len beni algısı bence oldu. bunu işletsin biraz bence oy bile kasar.