Hatay'ın İskenderun ilçesinde yaşıyordum. Depremden dolayı Ankara 'ya geldik. Sokağa çıktım bugün. Biraz yürümek istedim sokakta. Amacım market nerede, manav nerede vesaire öğrenebilmekti. Bir sokağa girdim orada 4 erkek oturuyordu cips kola vs almış sohbet ediyorlardı. Onlar bana baktı ben onlara baktım. Yanlarına gitmek istedim tanışmak için ama biraz çekindim. Sizce nasıl arkadaş edinebilirim ben? Hatay'dan geldiğimi öğrenirlerse beni aralarına alırlar mı buradakiler? Yoksa uzak mı durmalıyım? Hem alışmam daha kolay olur diye düşünüyorum arkadaş edinirsem o yüzden soruyorum.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bence selam ver, sonra yakınlarda market, eczane vs. var mı gibisinden bahaneyle sor. Oradan da konuya gir işte Hatay'dan geldik vs. Tanıdığım yok falan de. Ordan yürür zaten.
Kabul ederler neden tabi ilk başta depremdexe olduğunu söylemesen kabul etmezler tabi o oranın mekanına göre değişir ama bi depremde en çok etkilenen kişiler çocuklar oldukları için haberlerde vb. Seni aralarına alirlar
Hemen kacip gittiniz benim akrabalarimda (İskenderundan) kacip Ankara'ya gittiler biz burada kaldık cadirda birdaha donmeyin siz memleketimizi terkedip gittiniz hemen depremde size bahane oldu