Seçimlere kadar neler yapmalı, neler etmeli bu muhalefet, bir akıl verin lütfen, onların bizim desteğimize ihtiyacı var, biz bir şeyler yapıyorlar sanırken, onlar sadece yımah yeyyorlarımış. Anlatın, acıh öğretin onlara litfeğan.🙁🙁
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Seçimlere kadar neler yapmalı, neler etmeli bu muhalefet, bir akıl verin lütfen, onların bizim desteğimize ihtiyacı var, biz bir şeyler yapıyorlar sanırken, onlar sadece yımah yeyyorlarımış. Anlatın, acıh öğretin onlara litfeğan.🙁🙁
Sen dua et seçim öncesi masa devrildi... Ya olaki seçimi kazansalar ve ondan sonra masa devrilseydi sana etkisi nasıl olacaktı bi düşün. Ülke yangın yerine dönerdi.
Ulaşamıyorlarsa herkes kendi adayıyla girsin, çok oyu alan aday etrafında ikinci turda birleşsinler ama bu adaylar Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş olamaz, bunlardan biri aday olduğunda ve kazandığında AKP ye o büyük şehiri altın tepside sunmak anlamına geliyor. Meral Akşener dönülmez bir yola girdi ve korkarım ki AKP saflarına katılacak, bunu daha öncede belirtmiştim. Kisaca çokta umrumda değil, herkese dar gelen bana bol gelir. Seçimde her bir seçmenin tavrı önemlidir. Herkes seçimini doğru yapmalı, şu olursa oy vermem, bu olursa böyle olur diyenler s.. gitsin istediği yere versin, çokta umrumda değil.
Siz hiç Anadolu yu, Anadolu insanını falan tanımıyor musunuz? O İstanbul'da kalabalık nüfusun çoğuda onlar ve adam sol partiye oy vermenin din düşmanlığı olduğuna inanacak kadar sabit fikirli, şu günlerde Kılıçdaroğlu hakkında Anadolu halkının endişesi ne biliyor musunuz, söyleyeyim, Kılıçdaroğlu Alevi olduğu için kimse istemiyor. Mansur yavaş ı Kürtler istemiyor. Ve senin akp kadar blok oyun olmadığı için bu dengeleri gözeterek bir aday çıkarman lazım, gerçeklerden kopuk, ben yaptım oldu kafasıyla çıkarılacak bir aday, cumhurbaşkanlığını tekrar Recep Tayyip Erdoğan a bırakmak anlamına gelir, iyi parti oylarının çoğu eski MHP oyları ve AKP küskünlerinin oyları, yani 1 gecede Cumhur ittifakı tarafına kayabilecek oylar, ikinci turda falan kesin Erdoğan a karşı birleşirler diye bir garantisi yok.
Aynı şeykerin özetini söyledim. İdoloji körlüktütür, maalesef iki tarafta da bu ağır körlük var. Birileri mezhebe bakıp tahammül edemiyor, diğerleri dindarların seçim hakkına. Sırf bu yüzden iktidarın en büyük destekçilerinin azınlık bir kısmıda seçim öncesinde dilini tutamayan, sözde muhalif medya. Onların seçim arifesinde diyanete ya da dini değerlere ettiği lafları, karşı taraf çok iyi kullanıyor. Körlük iki ideolojik tarafta da var.
İyi partiyi ikna edip, K. K bin adaylığında yola devam etmeliler.
Zaten parti içindeki muhalefet bence iyi partiyi masaya geri getirebilir. Akşener fena saçmaladı bence.
Ya bu insanlar ancak bu kadar ayaklarına sıkar. Kaos çıkarmak için uğraşıp seçmenin aklını karıştırıyorlar resmen
Cevap
4Cevap
Bence iyice düşünmeliler
Bu muhalefet olduğu sürece bu iktidar gelmeye devam eder. Hepsinde bir koltuk sevdası yapismislar gitmiyorlar. Zubuk ne güzel anlattı bu larin halini zamaninda. Ama şu bir gerçek takım tutar gibi parti tutan insanlarımız varken yanlışa ses cikarmayip susan haklarını aramayip saray rejmi isteyen bu halak bu iktidarda bu muhalefette mustehak.
hiçbir şey zaten kazanamayacaklardı
Cok kotu oldu resmen birblikberaberlik bozuldu
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?