sitede 11 katlı binadan korkuyoruz depremde yıkılırsa diye, binalarda sağlam raporu var ama yine de tedirginiz sizce arabayı nereye parkedersek risk en az olur nasıl hızlıca çıkabiliriz?

girişe sola parketmiş bikaö kişi heralde deprem yüzünden
sitede 11 katlı binadan korkuyoruz depremde yıkılırsa diye, binalarda sağlam raporu var ama yine de tedirginiz sizce arabayı nereye parkedersek risk en az olur nasıl hızlıca çıkabiliriz?

girişe sola parketmiş bikaö kişi heralde deprem yüzünden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
açık alana.. binadan en az 10 metre uzak olmalı.. girişin sağına..
site dışına bırakmayı düşünüyoruz ama güvenliksıkıntı işte
sağda ilerde bir araç duruyor orası da güvenli
sağ en üste parkediyoruz ama ya girişi tıkarsa
11 nolu sitenin arkasında.. orası giriş değil ki..
Hiç sokma binalar yıkılırsa yolları kapatir.
binalar yıkılırsa zaten arabaya ihtiyacımız olmaz şsmxksşzgdls ama sadece 11 katlı yıkılsa diye korkuyorum , sitenin dışı daha güvenli sanırım
Öyle deme olurda kurtulursan arabaya çokça ihtiyacın olacaktır. hem kendine hem etraftaki kişilere acil yardimlar için hayati rol oynar.
evt her şeyi arabaya depoladık bişey olmasını istemeyiz tek kurtarıcımız o olucak çünkü
Ha sadece zarar görmesin yeter diyorsan 5 katlinin ön tarafı mantıklı
Sol tarafa koyanlar hata yapıyor olaki yikilirsa 11 katlı girişi kapatacak acil yardıma gelenlere engel olacaktır
sağ en üst köşede şu an
Aslında bu sitelr yapılırken otoparklarda buna göre hesaplanmali. en azından yol tarafinda olsa giriş çıkışlar çok rahat olacak. gerçi önlü arkalı dairelerin manzaraları için böyle düşünülmüş. lakin önce can güvenliği. Hesaplanmali.
giriş yazan yer en güveniliri duruyor
dimi bence de öyle
aynen pembiş
6da ki koseye, yine etkilenir ama en az sanirim
A bu tarafi hic gormedim ora daha mantikli
6 numarali binanin ust tarafina en sağa
5 11 6 ne
kat sayıları hepsi farklı katlı
Siz hangisinde oturuyorsunuz
5 katlı olanda
Arkanızdaki otoparkın çıkışları var mı
yok ve 5 katlı binanın yanında da 11 katlı bir bşna var bizim siteye bağlı değil aa aynı bina, arkadan teller kesilebilir diye düşündüm deo bina da bana göre orayı tehlikeli yapıyor
Griyle işaretlediğin yerin ilerisi var ya sizin binanın karşısına denk geliyor ora güvenli bak
sitenin sağ tarafı falan ful tarla ama karşı sitede mülteciler var ve hiç sağlam değil gerçi o yol baya geniş güvenilir olabilir oyzuden
Girişe et