Gündem İstanbul'da deprem olacak mı? kayadmr Takip Et Xper 3 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor İstanbul'da deprem olacak diyorlar sizce bu ne kadar doğru? Siz ne düşünüyorsunuz? İstanbul'da deprem olacak mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl E olacak elbette. 99'dan beri hatta öncesinde de bu belliydi. Neyin paniği bu... yıllardır kimse umursamadı şimdi herkeste bir tedirginlik bir uyumama halleri vs. anlamıyorum gerçekten 1 1 Yorumla kayadmr +1 yıl Ama normal değil mi düşün yaşadığın yerde her an deprem olup altında kalabilirsin insanların tedirgin olması doğal değil mi Yorumla
gurmancvesinirli Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Bilim adamları ne diyosa o 0 1 Yorumla kayadmr +1 yıl Ben İstanbul'da yaşıyorum tedirginim o yüzden Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Olacak 0 3 Yorumla kayadmr +1 yıl Olmasın ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Maalesef çok büyük bir deprem olucak Yorumla kayadmr +1 yıl Hayır olmaşın Yorumla