Site içinde olan bir arkadaşımdan halen haber alabilmiş değilim. Kaç gün oldu hiç haber yok. Nereden ve nasıl haber alabilirim bu konuda bilgisi olan var mı?

Site içinde olan bir arkadaşımdan halen haber alabilmiş değilim. Kaç gün oldu hiç haber yok. Nereden ve nasıl haber alabilirim bu konuda bilgisi olan var mı?

Güzel arkadaşım ve sitedeki sayılı dostlarımdan novel, şükür iyiyim ve sorunu gözyaşları içinde okudum 🥺 Çocuklarımda iyi ama çok kayıp verdik
Akrabalarım, kuzenlerim dostlarım tüm aile olarak o kadar çok ki 😢 kıyâmet denilebilir yaşananlara ve tv de yansıtıldığı gibi hiç değil, o çaresizlik ve bekleyiş kelimeler ile ifade edilemez asla dostum..
Uzun zamandır sitede aktif olmadığım için pek çok kişi bihaber haklı olarak, iyi ki varsın @novel
Yüreğime su serptin @UNNkNOWN35 çok ama çok mutlu oldum iyi olduğuna çocuklarında Rabbim beterinden korusun inşallah birdaha yaşatmasın inşallah 🤲🏼🤲🏼🤲🏼
@Zlatan_red çok âmiiinnn Allah razı olsun, tekrarını hiç bir millete yaşatmasın Mevla'm
Ölmüş olabilir olumsuz konusmak istemem ama bu saate kadar ulasılmamıssa aklıma ilk o gelir ben ilk KS ye kosmustum kendime gelince baktım ne olduğuna falan tabi ilk sorulara yakında ben atmıstım söylenebilir
Üzgünüm fakat bu depremde bize çok yıkılmadı denilip yani yıkım çok yıkılmamasına rağmen binalar o gece aynı seyleri yasadım ve binada hasarlı çıktı bizim ama hatay da sehir yok olmus diyorlar olumsuz keske konusmasaydım ama yasama sansı en azından suana dek ses çıkmamıssa umudu kesmelisin :( çünkü o sırada insana dostu düşmanı da arar ve hemen korkup anlatmak ihtiyacı duyarsın en azından ben duydum ben anneme ailemden kaçtım o kadar kötüydü ki birde depremi yasayanları düşünemiyorum. Uzakken hissedilen bize bile bütün camlar asağı inmişti panik atak vs tuttu kardeşim doğdu ben unutuyorum annemle kardeşim hala yasıyor bunu geçmiyor birde yani şuana dek bir iyiyim demiyorsa belki hastanededir bilemem Allah yardımcısı olur inşallah haber alırsın ondan. Peki ailesi falan tanıdığın çevresinde ailesine ulaşabiliceği insan yok mu
Cevap
4Cevap
Sanırım yakınlarına ulaşmak iyi bir seçenek olabilir aslında.
Ulaşmak istediklerime çok şükür ilk günden beri ulaştım. Allah haber bekleyenlerin yardımcısı olsun
Günaydın abicim aynı kişiden mi bahsediyoruz
Asil kadın
kim abi peki
İnşallah haber akıtsın, ortak arkadaş varsa onlarada sor!
Hala aktif bir hesap mı bu?
Bilemedim kardeşim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?